Şimdi Ara

YENİ RENAULT KADJAR ANA KONU (232. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.721
Cevap
128
Favori
523.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 16.05.2022-31.05.2021 tarihleri arasında EU4 ve EU5 dizel araçlara özel triger seti 4999 TL yerine sadece 2880 TL.Fırsatı kaçırmamak için bizi arayın.3123381414. Mesaj almak istemiyorsaniz RET AKBAK yazıp 3347 ye gonderin MersisNo: 77135864632311848.İletişimden çıkmak için RET RENAULT yazın, 3347 ye ücretsiz SMS gönderin.(Figensoft) B043

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler

  • ochergenc78 O kullanıcısına yanıt

    Trigger'e km ya da yıl ile ömür biçiliyor, hangisi önce dolarsa.


    Eşimin kullandığı Clio'da 7. yılı doldurduk. Sanayi ustalarına değiştirtemiyorum, illa km dolsun diye bekletiyorlar. Ama makine mühendisi arkadaşım yılın da önemli olduğunu söylüyor.


    Triger arızasının maliyeti çok büyük, riski göze almak size kalmış.

  • 2016 KADJAR Tce 1.2 EDC aracımda (MAIS Izmir) yıllık peryodik bakımda (bu bakımında trigger de değişmesi gerekiyormuş) trigger yerine zincir olduğunu öğrendim, kayış DCI motolarda varmış. bu nedenle trigger değişmedi ama v kayışı ve adını bilmediğim 1-2 kayış değişti. aslında aracım 40000 km fakat bu tip kauçuk parçaların zamanı gelince değişmesi gerektiğini söylediler. Aynı araba lastiği gibi bir süre sonra materyal niteliğini kaybediyormuş. Bu bilgiyi Renault fabrikada çalışan mühendis arkadaşımdan da teyit ettim.


    Bu nedenle otomobil kataloğunda belirtilen parçaların değişim zamanlarını atlamamakta fayda var.


    Herkese kazasız ekonomik :)) sürüşler dilerim.

  • 2018 56.000 km Kadjar araçta; manevra yaparken direksiyondan ses geliyor, tam çevirmelerde ses sorunu yaşayan oldu mu ?

  • @forever @ kullanıcısına yanıt
    Parcanin adini bilmiyorum ama paspasin oralarda bir yeri yagliyorlar sorun cozuluyor. Ben de yasadim ayni seyi yagladiktan sonra gecti.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu olsa gerek.


    Taner Aydınyoutube
    ● FaceBook ► https://www.facebook.com/groups/2457598584561251/ Pedalların olduğu yerlerden özellikle sabahları direksiyonu sağa sola çevirdiğinizde bir gıcırtı sesi duyuyorsanız direksiyonun milinin altındaki mafsalın olduğu yerdeki conta sertleştiği için veya yağsız kaldığı için bu sesi yapıyor. Çözümü için videoyu izleyebilirsiniz. Parça numarası 48989-4BA0E . Sıkıntılı parça J10 ve J11 de aynıdır. Henüz yan sanayi üretimi yok. Feragatname: Bu videoda yalnızca otomobil tamirlerini yaparken veya parçaları değiştirirken yardımcı olabilecek ipuçları ve öneriler bulunmaktadır. Verilen bilgilerin yanlış kullanılması veya yanlış yorumlanmasının bir sonucu olarak onarım veya değişiklik yapılırken ortaya çıkan zararlardan, yaralanmalardan veya maddi zararlardan sorumlu değilim. Bu video yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve belirli bir sonuç elde edilmesini garanti etmez. Kullanıcı, özellikle de bu kullanım yaralanma riskini teşkil ettiğinde, tamir ekipmanlarının, araçların veya araba parçalarının yanlış kullanımından kişisel olarak sorumludur. Herhangi bir onarım veya değiştirme yaparken dikkatli olmanızı ve güvenlik kurallarına uymanızı şiddetle tavsiye ederim. Düşük kaliteli otomobil parçaları kullanmanın doğru yol güvenliği seviyesini garanti etmediğini unutmayın.
    https://www.youtube.com/watch?v=aXxD2Afl3Xo
  • Merhaba,


    İkinci el 2015 Kadjar 1.5dcı Icon EDC olarak sizlere katılmış oldum. Genel olarak fiyat performans ve aracın görünüşünden memnunum. R-link versiyonu : 2.2.11.803 versiyonu fabrikadan çıktığı gibi duruyor, ilk sahibi defalarca bakım için servise götürmüş ama sahibi sanırım güncelleme talep etmediğinden güncellememişler. Ben Bursa Mais'e gittiğimde; R-link güncellemesi deneyebilecekleri fakat %85 olasılıkla sorun çıkabileceği ve 16.100TL ye yenisini almam gerekebileceği bilgisini aldım. "Yenisini alınca R-link 9 'a geçip Android Auto'yu sorunsuz kullabilecek miyim" sorusuna da "hayır android auto kullanamazsınız sadece versiyon yükselmiş olur ve bluetooth sorununun çözüleceği" bilgisini aldım. Görüştüğüm teknisyenin de konuya tam hakim olduğunu sanmıyorum. Kadjar'ı uzun süre kullanmayı planlıyorum. Bu sebeple; Android auto, ESP seçenekleri, uzaklaşınca otomatik kilitleme, güncel harita konularını çözmek istiyorum. Bunun için gözümü karartıp 16.100 TL (işçilik hariç) harcamam mı gerekiyor? harcasam da tam olmayacak mı? yada Bursa'da veya yakın şehirlerde bu işi çözecek ehil ustalar var mıdır?





  • Yigitay Y kullanıcısına yanıt
    Versiyonunuzu yukseltebilecek kisiler var hocam. Yeni multimedyaya gerek yok. Yukseltilen versiyonda android auto kullanabilirsiniz fakat carplay kullanamazsiniz. Surum yukselten kisiler haritayi da guncelleyebiliyor, siz de yapabilirsiniz harita guncellemeyi cok kompleks bir islem degil.

    Carplay ayri bir dunya. Direkt olarak yeni jenerasyon beyin gelmesi lazim ve usb portunun degismesi lazim. Ben de serviste guncellettigimde sorun olustu (teknisyem bu konuda dogru soyluyor) ve yenj beyin geldi. Gerisi gizli ozellik ve usb portu. Bu arada garantim devam ediyordu.

    Giresun civarinda olsaniz sizi yonlendirirdim fakat bursa icin bir sey diyemiyorum. Uzaktan belli bir ucret karsiliginda yapilabilir mj ona da yorum yapamiyorum.

    Siz guncellemek isterseni 3. Li versiyon degil 7 ye gececeksiniz muhtemelen yada 9.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yigitay Y kullanıcısına yanıt

    Öncelikle aracınız hayırlı olsun ve aramıza da Hoşgeldiniz...

    Sürüm olarak çok eski bir sürüm yüklü evet, bunu mecburen üst sürüme ve hatta güncel sürüme servis aracılığıyla yuklemelisiniz, ki bunu da servis müşteri memnuniyeti adı altında ücretsiz gerçeklestirir diye düşünüyorum.. Güncelleme öncesi size, bu durum riskli demek mecburiyetleri var ama genelde sorun çıkmadan halloluyor, bu birazcıkta göz korkutma ya da, iste sizin cihazınız bozuldu e bizde sizi bilgilendirdik sizde biliyordunuz hadi verin parayı durumuna ön hazırlık gibi geliyor birazda bana. Neyse.


    Ve bu konuda youtube da kadjar rlink adı altında bir çok aydınlatıcı video var. Onları bulup göz atmanı tavsiye ederim.

    Ayrıca, uzaklaşınca otomatik kilit, camların kapanması, tabela okuma gibi bir çok ozellikte bu araçta mevcut ve kapalı, onları açmaya yardımcı olacak anlatımlar ve hatta yapan kişilerde mevcut. Küçük bir araştırma ile Her birini bulabilir hatta yapabilirsin belki.

    Araç Yeni olunca heves çok oluyor, o yüzden ne yapıyorsan şimdi tam sırası. Sonra heves geçiyor. Araba sağlıklı mı, gidiyor mu gidiyor moduna dönüyor insan bir süre sonra 😊

    Neyse efendim tekrar hayırlı uğurlu olsun. Görüşmek üzere


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2018 model aracımı yıllık bakıma götürdüğümden beri klimada sıkıntı var. tekrar servise götürdüğümde klima gazının bittiğini söylediler yeniden gaz doldurdular ancak 2 ay geçmeden klima tekrardan soğutmamaya başladı. başına benzer bir olay gelen var mıdır?

  • Birkaç hafta önce 98 bin km'de 2018 model 1.5 dci Icon manuel sahibi oldum. 1500 km civarı yol yaptım. İlk izlenimlerim oldukça olumlu. Sadece debriyajı biraz sert buldum, şehir içi sıkışık trafikte rahatsız edici oluyor. Müsait bir zamanda baktırmayı planlıyorum.

    Kadjar kullanıcısı arkadaşlardan koltuk kılıfı alan var mı, önerebileceğiniz marka, ürün varsa tavsiyelerinizi rica ederim. otomstore.com adresinde Kadjar için oto kılıfları var fakat daha ekonomik ve tatmin edici alternatif varsa değerlendirebilirim.

    Teşekkürler.

  • İzmir - Ankara arası bagaj ve arka koltuğun yarısı dolu şekilde ve klima açık olarak 650 km gidildi. Ortalama hız 83.5 km/h. Ortalama yakıt tüketimi 5.2 litre.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aracım satılık. İlgilenen olursa mesajla ulaşabilir.


    Model Yılı: 2019

    Motor: 1.5 BlueDCI

    Vites: Otomatik

    Km: 57.000

    Paket: Touchroof

    Renk: Mavi

  • Yigitay Y kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam,


    Aracın R-Link sürümünü yenildiniz mi? Yenilediyseniz uzaklaşınca otomatik kilitleme vs halledebildinizi mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamemo kullanıcısına yanıt
    R link versiyonu ile aracin uzaklasinca kilitlenmesi ayri konular hocam. Onu yapan yerler var. giresun cevresinde sizi yonlendirebilecegim bir yer var. dusunurseniz ozelden bilgilendiririm.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mt28 M kullanıcısına yanıt
    Anladım. Ben İstanbul'dayım hocam, teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

    lastikleri değiştirme zamanı geldi de geçiyor. malum fiyatlar çok yüksek, imkanlar kısıtlı ve araştırmadan alamıyoruz.


    son dönemde lastik araştırması yapan var mı, edindiği bilgileri paylaşırsa çok makbule geçer.


    ilk sahibiyim üzerinde hala fabrika çıkış lastikleri var.


    Renault Kadjar 2016 1.2 Tce EDC

  • Ben bridgestone lm005 aldım. Lastiğin ıslak zemindeki test sonuçları iyi olduğu için aldım. Son zamanlarda kışın kar üzerinde çok az araç kullanıyoruz, o yüzden bu lastiği tercih ettim.


    Ancak karlı yollarda kullanacaksanız conti ya da nokian bakmanızı tavsiye ederim. Tabi fiyatları hakkında yorum yapamam.

  • Peki aranızda Goodyear Efficientgrip Performance kullanan var mı?

    2150 TL fiyat aldım (2022 üretim).



    Ölçüler 215/65 R17

  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.