Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (1502. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.242
Cevap
293
Favori
1.551.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15001501150215031504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mrtsword M kullanıcısına yanıt
    Kopma derken uzun yolda kasisler, bozuk zemin vs olunca bağlantı gidiyor arada.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyaz_Peynir kullanıcısına yanıt
    Dizel motorlarda 1.2 puretech kadar sorunlu (1.5 blue HDI 130hp için) 2021 öncesi modellerde zincir kırma problemi var. Detaylı bilgi için önceki mesajlarıma bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsword -- 14 Şubat 2024; 0:46:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • berke.han kullanıcısına yanıt

    Ben yeni değiştirdim. Eurorepar taktırmayı düşünüm ama serviste ses yaptığı, takılan her 10 araçtan 4'ünün ses şikayeti ile geldiğini söylediler. 2400 TL fiyat vermişlerdi ben Yetkili bosch servisinde 2000TL'ye bosch marka ile yeniledim şimdilik bir sıkıntı yaşamadım

  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    2018 dizel aracımın trigeri tam 75 binde değiştim. Servisi arayıp şase numarası söylerseniz ücretsiz kampanyası vardı geçen yıl, o kapsamda yapma ihtimaliniz olabilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • y.suat kullanıcısına yanıt
    Kablolu bağlantı kopma sorunu ben de yaşıyorum. Deneyimlediğim kadarıyla usb giriş noktası ve telefonla bağlantı noktasının sabitlendiği durumlarda olmuyor, sarsıntı , kaşla gibi yerlerde kopuyor. Bu da usb bağlantı yerindeki oynamadan diye düşünüyorum. Smeg ekranım son sürüm.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tommy16 T kullanıcısına yanıt
    Evet bende ayni şekilde sorun yaşıyorum kesilme konusunda. Çok sık olmasa da yaşayabiliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • y.suat kullanıcısına yanıt
    Şehir içinde beni bıktıracak düzeye geldi, o nedenle kablosuz cihazı almayı planlıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tommy16 T kullanıcısına yanıt

    Göz ardı etmemeniz gereken bir durum var? Şayet sorun usb bağlantı soketinde ise? kablosuz adaptör almanız hiç bir şeyi değiştirmeyecektir. ( kablosuz adaptör için konuşuyorum. kablosuz bağlantı için diğer bir seçenek olan carplay cihazı için değil.) Neticede o bağlantı adaptörünü o usb portuna takıp kullanacaksınız. Öncelikle sorunu tespit edin. Sorunun araba tarafında olduğunu düşünecek olursak? iki olasılık var.


    1- Aracın Usb soketi arızalı (telefonun kablosunu araca taktığımız nokta.) Bu soket çok damarlı yuvarlak bir kabloyla smeq ekranın bağlı olduğu üniteye gidiyor. Kablonun sokete bağlandığı noktada, kablonun damarlarından bir veya birkaçı kırılmış olabilir. Soketin kendiside yıpranmış aşınmış olabilir (güçlü ihtimal bu ). Soketi kablosuyla beraber değiştirince problem kalmayacaktır.


    2-Ünitenin kendisinde bir sorun olabilir. Bu durumda o soketin üniteye bağlandığı noktada donanımsal bir takım sorunlar olmuş olabilir. Neticede şarj esnasında ısınma ve sonrasında soğuma gibi etkenler var. Ayrıca geçmişte yaşanmış kısa devre ihtimali bile var. Arıza bu noktadaysa tamiri gerekir. carplay bile alsanız bazı modelleri düzgün çalışmayacaktır.


    Smeg ekranın bağlantılarını videodan görebilirsiniz.

    Adrian Draganyoutube
    How to remove radio multimedia unit (cd) and screen - Peugeot 308 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 ( SMEG, SMEG+, NAC ) ➢ Links: - Torx T20: https://s.click.aliexpress.com/e/_APlYFZ - Professional Car Door Trim, Radio Removal Tools: https://s.click.aliexpress.com/e/_99ishN - Radio removal keys: https://s.click.aliexpress.com/e/_DeMtmqh - Android Auto, Apple Carplay Module Peugeot (308, 408, 508) Citroen (C4, DS4) : https://s.click.aliexpress.com/e/_DkDUFSP ➢ SMEG / SMEG+ pinout: https://diyrepairs4car.blogspot.com/2023/02/smeg-pinout-radio-peugeot-citroen.html ➢ Contact: pgt.adrian @ gmail.com ➢ Facebook Page: https://www.facebook.com/Adrian-PGT-DIY-Repairs-101561312503402 ➢ TikTok: https://www.tiktok.com/@adrianpgt ➢ If you like, you can buy me a coffee: https://paypal.me/adioperator?locale.x=en_US Peugeot tutorial Citroen Tutorial
    https://www.youtube.com/watch?v=pOaMZz5QRxI

    Kablosuz bağlantıya diğer bir seçenek olan carplay montajına dair video


    Adrian Draganyoutube
    How to install Android Auto & Carplay Module in Peugeot 308 2013, 201, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, with SMEG, SMEG+, NAC Multimedia ➢ Links: - Android Auto, Apple Carplay Wiereless Module EBILAEN (DISCOUNT CODE: AVZE6N) Peugeot (308, 408, 508) Citroen (C4, DS4) choose delivery from EU (Poland) or China : https://s.click.aliexpress.com/e/_DeDbjAH - Torx T20: https://s.click.aliexpress.com/e/_APlYFZ - Professional Car Door Trim, Radio Removal Tools: https://s.click.aliexpress.com/e/_99ishN - Radio removal keys: https://s.click.aliexpress.com/e/_DeMtmqh 👉 Cupon code for new Aliexpress buyers: Explore what the world offers with AliExpress together! Use my code INB57DLS to redeem up to US $5.00 coupons. https://a.aliexpress.com/_mseIMim ☕🍵 If this video tutorial was helpful to you, you can press the "Thanks" button to buy me a coffee 😊 ➢ Contact: pgt.adrian @ gmail.com ➢ Facebook Page: https://www.facebook.com/Adrian-PGT-DIY-Repairs-101561312503402 ➢ TikTok: https://www.tiktok.com/@adrianpgt ➢ If you like, you can buy me a coffee: https://paypal.me/adioperator?locale.x=en_US Peugeot Tutorial Citroen Tutorial Android Auto CarABC module Tutorial Apple CarPlay CarABC Tutorial Upgrade Maps Peugeot Update Maps Peugeot Peugeot CD Storage, Peugeot CD unit Peugeot USB Player Peugeot mp3 Peugeot Android Peugeot Video Player Video in Motion
    https://www.youtube.com/watch?v=oH_gUj-icZ8




  • 1.2 puretech 90bin bakımını yakın zamanda yaptıran var mı? Yetkili serviste yada özelde ne kadar tuttu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selam.
    Benim sağ ayna arada kapanmıyor. Birkaç kez kapatıp açınca düzeliyor. Yıkamadan sonra oldu diye düşünüyorum belki de psikolojiktir.
    Daha önce başına gelen oldu mu? Sizce sorun ne olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, aracı bugün kullanıp kısa bir süre park edip tekrar çalıştırmak için bindiğimde hafif bir sarsıntı ile resimdeki uyarıyı verdi. Uyarı hemen kayboldu stop edip tekrar çalıştırdığımda resimi çektim. Sizce ne olabilir? 2020 alluresport aracım.




    Edit: Yarım saat sonra tekrar çalıştırmamda çıkmadı. 30 binde olan bir araba alalı birkaç ay oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secoo120 -- 16 Şubat 2024; 22:40:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • secoo120 kullanıcısına yanıt

    Servise goturup bilgisayara taktirin bence hocam ..Sebebi ortaya cikar..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt

    Yarın erkenden gidicem ama yetkiliye gidip gitmemekte kararsızım. Sebebi garantisi olmaması ve son zamanlarda çok fazla şikayet görüyorum. Az önce ekşi ye gireyim dedim rezalet başlığı açmış biri ve bu kaçıncı gördüğüm mahduriyet! Markayı ve ürettiği modelleri çok beğeniyorum, çok memnunum ama bu tarz durumlar beni çok üzdü açıkçası. Ciddi anlamda imaj ı bozdular en azından benim çevremde ve talip ettiğim platformlarda gördüklerim. Bulunduğum bölge de çetaş var onunla da ilgili çok şikayet okudum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • secoo120 kullanıcısına yanıt
    Yıllardır Peugeot kullanırım. Türkiye de ki tüm modellerine sahip oldum bindim diyebilirim. 8 serisi tüm bu ürün gamındaki en sorunsuz serilerinden biri. Düşünün artık. En sorunsuz diyorum. Mesela 2021 model 1.6 puretec 180 HP 3008 imde. Kürbütör kapağı değişti. Sebeb? Araç durup dururken çığlık atmaya başlıyordu. Sattım. Şu anda dizel 308 kullanıyorum. Geçmiş mesajlarıma bakın yaşanmışlikları anlatmayayım. Benim araç ta 32000km de. Ama nedendir bilmem başka marka hiç düşünmedim. Varsa yoksa Peugeot. Sizin bu ışıklı uyarıya gelecek olursak. Basit üç kuruşluk bir sensör arızasindan başlayıp (abartmıyorum) motor değişimine kadar yolu var. (Küçükte olsa ihtimal) Aracın mutlaka ama mutlaka orjinal cihaz ve yazılımla kontrol edilmesi gerekiyor. Orjinal yazılımın test skalası araca tam uyumlu. Kod okumayı doğal olarak eksiksiz yapıyor. Ona göre bir servise gidin derim ben. Geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsword -- 17 Şubat 2024; 0:27:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 308 allure sport (2021) aracın anahtar uzaklaştığında kendi kendini kilitlemesini sağlayabilir miyiz? standartta öyle bir ayar yok ama kaçak yoldan vs? maliyeti nedir eğer varsa

  • 2020 Model , 2021 cikisli 1.2 308 45.000 Bakimina biraktim araci az once, ogleden sonra alacagim..Arac normal de 40.000' de yillik bakim gibi dusunun..

    Rutin bakim Yag , hava filtresi vs vs..7500 Tl normalde ama indirim yapacakmis arkadas bakalim yazarim sonucu..

    Bujiler degistimi diye sordu ( 30.000 de degismisti )

    Triger bakim periyodigini sordum, 5 yil, ya da 120.000 Km imis degisim ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 17 Şubat 2024; 10:22:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 45.000 Bakimi 6.300 tl tuttu rutin bakim..Tapa contasi, yag degisti 5x30 Total, hava ve polen filtresi, Yag kacak kontrolleri ve triger kontrolleri yapildi, sikintisiz su an..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrtsword M kullanıcısına yanıt

    Ciddi bir durum yok çok şükür, hatalar silindi. Aküden olabilir mi diye düşünmüştüm, onda da herhangi bir sıkıntı yokmuş. Sizin sevginiz çok daha fazla bu markaya, en azından 3008 de yaşadığınız sorunu yaşasam farklı bir marka bakardım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    1.2 için 120.000 biraz geç olabilir. Trigerden parça kopmasi ve motorda ciddi arızalar yaşanması söz konusu olan çok kişi var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • y.suat kullanıcısına yanıt

    Biliyorum Tabi ki ? Ben 60.000 ' de degisim dusunuyorum zaten de? Her arac icin gecerli degil bu durum..Sans isi..150.000 Km kullanan da var, 120.000 Km kullanan da var..Benim tanidigim mesela 2008 2020 model satti aracini, 110.000 Km' de Tik yoktu aracta..Sans isi ama isi sansa birakmamak lazim bir yandan..Duzenli kontrolleri olmasi lazim her bakimda..Trigeri goremiyorlarmis ama parca yipranirsa eger kalintilarini gorebildikleri icin degisim istiyorlarmis zaten..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15001501150215031504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.