Şimdi Ara

Yeni moda K.Atatürk yazılı plaka altlığı !!!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
21.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "Atatürk, Türk, Cumhuriyet, Tek dil, Tek bayrak, Ayyıldız, Ulus, Kemal" kelimelerinin neredeyse yasak sayıldığı, kullananların terör örgütü üyesi olarak içeri tıkıldığı günümüzde böyle şeyler yapmak büyük cesaret örneği bu kişileri tebrik etmek gerek..Onu seven insanların sevgisini belirtmesinden hiçbir şekilde rahatsızlık duymuyorum..Sadece plakalarda kalmayıp ülkenin her tarafına daha da yaygınlaşmasını arzu ederim..
  • BU MESAJIM ALTİNOK ADLI ÜYENİN ATATÜRK'Ü AŞAĞILAYICI POSTUNA CEVAP OLARAK YAZILMIŞTIR ANCA MESAJLAR SİLİNDİĞİ İÇİN BİR ANLAM İFADE ETMEMEKTEDİR, USLUP BU YÜZDEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN.
    yok yok sen ağzındaki baklayı çıkart bence, yerse tabi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 6 Ocak 2011; 13:52:17 >
  • Lafın tamamı ............. söylenir.
  • .... yazıp durma kardeşş , sıkıntın neyse yaz bilelim, ısırmayız korma...
    BU MESAJIM ALTİNOK ADLI ÜYENİN ATATÜRK'Ü AŞAĞILAYICI POSTUNA CEVAP OLARAK YAZILMIŞTIR ANCAK MESAJLAR SİLİNDİĞİ İÇİN BİR ANLAM İFADE ETMEMEKTEDİR, USLUP BU YÜZDEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 6 Ocak 2011; 13:53:23 >
  • O noktalı yerlere çok değişik kelimeler yazmış atalarımız, sen kendine uygun olanını seç diye boş bıraktım. Yoksa ısırmandan korktuğum için değil.
  • Anladım yememiş...zaten genelde yemez..
    BU MESAJIM ALTİNOK ADLI ÜYENİN ATATÜRK'Ü AŞAĞILAYICI POSTUNA CEVAP OLARAK YAZILMIŞTIR ANCAK MESAJLAR SİLİNDİĞİ İÇİN BİR ANLAM İFADE ETMEMEKTEDİR, USLUP BU YÜZDEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evolvo -- 6 Ocak 2011; 13:53:52 >
  • Kazım karabekirler,seyid onbaşılar,57.alaylar... velhasılı kelam aziz milletmiz olmasa, kimse tek başına savaş kazanamaz!!!


    ''Atatürk olmasaymış,babanın kim olduğunu bilmezdi''


    Hun imparatorluğun'dan... Cumhuriyetimiz'e kadar var mı bunun bir örneği?

    Türk tarihi,Türkiye'den ibraret değildir. Türkiye,dünyada ki tek Türk Cumhuriyetide değildir!

    Kazakistan,kırgızistan,tacikistan,azerbeycan,türkmenista ve bir çok özerk olarak kendi haklarını tayin eden Turki cuhuriyerler vardır!

    Atatürk mü kurmuştur bu cumhuriyetleri?


    Atatürk, anadoluya geçmeden önce kafsaklarda ermeni ve ruslara,egede ise yunanlara karşı halk birleşip kongreler ile zaten toplanıyordu!!!


    Köklü ve şanlı tarihimizin osmanlının, yetiştirdiği en iyi komutanlarından bir olan M.Kemal Atarük'e herşeyi başlı başına bağlamak ne akıla, ne mizana uyar.



    Ayrıca


    Böyle konular açılması çok yanlış! Bölmek kolay ama birşleştirmek zordur. Kim nereye ne istiyorsa,hür iradesi ile asabilir ve miting yapabilir. Kimsenin buna karışmaya ve söz söylemeye hakkı yoktur.

    Fakat yorum yazılmak isteniyorsa,küçümsenerek bir şeyler yazılmamalı,yapıcı, tarihimize ve ülkemize faydalı görüşler ile sayfa zengilleştirilmelidir.

    Yakında vakıfbankası özelleşecek. Bireysel olarak hesablarımız v.b'na aktarmamız aktiflerini ve kârlılık oranın yükseltmesini sağlayacak,böylelikle daha yüksek ücretlerden ihale edilecektir.

    Vakıfbankası'nın özelleşmesinden sonra hesaplarızı ise devlet bankalarına taşıyarak,kârlık oranlarınını yükseltmeliyiz. Bu bankalar unutumamalı ki bizimdir.

    Ürün kullanımı ''869'' ile başlayan barkodlar ile alınmaya özen gösterilmeli ve ülkemizin yani,kardeşlerimiz için her 3 ayda bir kızılay'a kan vermeyi unutmamalıyız!!!

    Otomobil bölümü olması hasabiyle, petlas diğer adı starmaxx olan yerli üretim lastiklerimizin kullanılmasını tavsiye ederim. Lastikleri çok güzel,2 hafta önce aldım fevkalde . Aynı zaman da gümrük,patend hakkı ,Türkiye distribütör... gibi fiyat arttırıcı unsurlar olmaması ile diğer lastiklere göre fiyatı makuldur.


    Saygılarımla.




  • El kesme, taşlama, kadını aşağılama, medeniyete sırt çevirme, bilim ve kültürü yok sayıp yobazlara yol açan herkese herşeye inat!



     Yeni moda K.Atatürk yazılı plaka altlığı !!!!!
  • Taner abi ürünler ilgili bir görsel paylaşmıssın teşekkürler.

    Biz araçlarımıza K.Atatürk yazılı plaka altlığı takarak dolaşmak Atamız ile tezat düşüncelere sahip insanlar karşısında bizlere yol aldırmaz.

    Bu yaptığımız ''Aydınlık bir gelecek için 1 dk karanlık,Şehitler ölmez vatan bölünmez,Kahrolsun PKK,Hakeme gözlük eline sözlük'' türevi

    hareketlerdir bana göre.
  • ne hale gelmişiz anlamak çok zor şu ülkede tartışılması gereken okadar çok konu varki adam çıkıp atatürke hakaret ettiği halde hiç sesimiz çıkmıyor ülkemiz bölünme derecesine gelmiş kimse sesini çıkarmıyor plakalıkta veya camda atatürk imzası var diye neler oluyor forumda benim plakalığımda da atatürk imzası var ve gurur duyuyorum ayrıca bu kesinlikle atatürkü aşağılama anlamına da gelmez eğer bu ülkeyi seviyorsan hem işlerinle hem düşüncelerinle hem görünüşünle hemde plastikte olsa yapiştirmada olsa atatürk imzanla rozetinle posteriyle bunu belli edersin korkuyorumki yakında atatürkü sevenler bu işi gizli gizli yapacak allah inşallah bu duruma düşürmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Du Hast


    quote:

    Orijinalden alıntı: Belenenses


    quote:

    Orijinalden alıntı: playumb

    Forum bölünmeye baya bi müsait.Safını belli edenler,Atatürk'ü sevmeyen birisinin ağızını burnunu kıranlar...

    Herkes aynı düşüncede olacak diye bişey yok.Sanki taş devrindeyiz.


    Bende bunu anlamıyorum işte
    daha doğrusu anlamak istemiyorum

    Konu Atatürk ise Türk vatandaşı 2 insan evladı farklı düşüncede olamaz
    Bunun mantıkla
    Taş devri ile
    Özgürlükle
    Sene 2010 ile
    vs bi dolu ıvır zıvır ile izahatı yoktur

    Bunun adı başka bir şeydir.


    özgürlük nerede kaldı?
    evet kesinlikle Atatürk'e haksızlık, saygısızlık, hakaret v.b. gibi bir şey yapamaz kimse zaten kanunlarda bu belirtilmiştir ama sevme konusuna gelince kimse kimseyi zorla sevemez bu vicdani bir seçenektir. diyelim siz Atatürk'ü sevmiyorsunuz bende size baskı yapıyor olsam sizin sevgi durumunuz değişecek mi?
    çocuk gibi düşünüp takım tutar gibi fanatiklik yapmanın anlamı yok


    Özgürlük ha !!!
    Ben neler ile izah edilemeyeceğini söyledim

    İzah arıyorsanız da
    Bunun adı ''BAŞKA BİR ŞEYDİR'' dedim.

    Siz özgürlük vs . gibi bi dolu bahane ürete durun
    Ben milliyetçilik , şövenlik , ırkçılık , faşistlik yapayım

    Yarın öbür gün Atatürkçülüğe yukarıdaki kelime anlamlarını yapıştıranlara da
    Bayrak , toprak , ülke , millet , geçmiş
    bakarsın
    ''Lazım'' olur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

    her yer ayrı yazılır...




    Haklısınız hocam , fakat elimizde olan birşey yok :)

    Hatta şöyle bir anımı paylaşayım. Varildeki DANGER yazısını TANKER diye okudum

    Bu arada arkadaki Bize Her Yer Trabzon plakalığını çıkarttım. Şuan öndede arkadada Karadeniz Fırtınası yazıyor.

    Arkada atkı var iki tane Bize Her Yer Trabzon kötü duruyordu




  • Başlığı açan arkadaş konuyu kilitlerse polemiğin devam etmemesini sağlayabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Taner Göde

    ABD'de bu plaka çerçevelikleri (LICENSE PLATE FRAMES) tam bir sanayi sektörü olmuş. Sınırsız imkan, format ve şekil var!

    HAVA KUVVETLERİ EMEKLİSİ


    Sektör kısmı ayrı dursun, Oregon'da (ABD) savaş gazilerine ayrı bir plaka verilir. Resmi. Eğer gazi iseniz mecburen plakanız farklı. Sarı üzeri siyah, taksi gibi dikkat çeker. Vergileri vs. farklıdır veya yoktur, meburen. Beyaz üzeri yeşil, kırmızı gibi daha sakin tonlar resmi işler için ayrılmış.

    Türkiye'de sanki vizede sıra beklemeden veya araçla ilgili envai form satın almadan marşa basıp gidebilecekmişiz gibi sağ tarafta mavi şerit içinde TR yazar. Plaka resmi bir evrak, bir levhadır. Ama yine de bir köşesi, bir bakıma sahte.

    Resmiyetin görüntüsü pek değişken. Evraklar, belgeler, yazı karakterleri çorba. Daha motor kodunu evrağa yazamamışız, yazamadığımızı da anlamamışız TÜV gelince anlamışız. 15 sene kadar önce TRT'nin görsel programını Amerikalı'lara tasarlatmış, onlar da haritada gösteremedikleri Türkiye'yi Arap'larla pek karıştırdıklarından olsa gerek bize mavi, kırmızı, yeşil renklerini bahşetmişlerdi. Dün savcılıktaydım, yürüyecek yer yok, evraklar merdivenlerde yerlerde. Binanın üstü flotal cam, girişi bakır eskitme ferforje. İstanbulda'ki Manhattan silüetine yardım eden binada asansöre merdivenle çıkılıyor. Tahtakalede'ki semercilerin arşınladığı eski hanlar daha düzenli, daha gerçektiler bir bakıma.

    Resmi olması gereken kategoriler eksik veya yanlış olunca; veya gerçeklik hissi vermediğinde boş kalan yerleri sivil insiyatif dolduruyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.MARX

    her zamanki gibi buram buram milliyetci şöven zırvalık kokan donanımhaber konu başlıgı

    safı belli etmek lazım.peki.
    o plakayla diyarbakıra girilebilr mi peki.
    hiç sanmam.

    ayrıca her araç sahibi siyasal olarak kendine önder kabul ettigi kişileri simgelerini arabasına asarsa yollar mezbahaya döner.


    İşte buna gülerim..

    Ben Van'da oturuyorum televizyonlardaki ve internetdeki Van ve gerçek Van arasında çok fark var.Benim Atatürk'çü olduğumu Bdp'li arkadaşlarımda biliyor hatta arada seviyeli şekilde tartışıyoruz.En iyi arkadaşlarımdan bir tanesi Kürt'çü ve ben yanında Atatürk'ten bahsedince birşey demiyor oda kendine lider gördüğü kişiden bahsedince benimde sesim çıkmıyor.Yani öyle görüldüğü gibi değil burda bombalar uçuşmuyor tabiki arada olay çıkıyor onunda olması bu kadar Kürt'çü olduğu için normal.

    Oldukça güzel bir şehir Van son zamanlarda çok gelişti ve bu gelişme sevmediğim Kürtler sayesinde oldu adamlarda çok para var belki yasa dışı yollardan kazanıyorlar ancak para var ve Van'ı kalkındırıyorlar.Belki haberiniz vardır geçen Mustafa Bayram "Van Way Airlines" adında bir Hava Yolu Şirketi kurdu bu çok büyük bir yatırım demek ve Van'ı kalkındırmak üzerede büyük bir adım demek.Neyse konu daha fazla sapmasın kısacası;internette ve televizyonlarda Doğunun sadece kötü yönleri gösteriliyor buda Batı insanının Doğuya soğuk bakmasını sağlıyor.



    [safa_oyuncu]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa_oyuncu -- 6 Ocak 2011; 18:21:12 >




  • Van Way Airlines diye bir şirket kurulmamıştır. Yatırımlar yanlızca paralı zannedilen kişiler tarafından değil! köydes,beldes ve teşvikler ile desteklenerek, gelişim sağlanmıştır.


    http://www.airporthaber.com/readnews.php?newid=29641
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Belenenses


    quote:

    Orijinalden alıntı: playumb

    Forum bölünmeye baya bi müsait.Safını belli edenler,Atatürk'ü sevmeyen birisinin ağızını burnunu kıranlar...

    Herkes aynı düşüncede olacak diye bişey yok.Sanki taş devrindeyiz.


    Bende bunu anlamıyorum işte
    daha doğrusu anlamak istemiyorum

    Konu Atatürk ise Türk vatandaşı 2 insan evladı farklı düşüncede olamaz
    Bunun mantıkla
    Taş devri ile
    Özgürlükle
    Sene 2010 ile
    vs bi dolu ıvır zıvır ile izahatı yoktur

    Bunun adı başka bir şeydir.


    kesinlikle katılıormm aracımda Atamın imzasını gururla tasıyorum tasıcamda




  • Sevgisini gösteriyor, sorun yok .. Asıl sorun bundan rahatsız olmak .. Bende iphonumun kapağında taşıyorum imzasını .
  • Arkadaşlar benim aracımda arka camda çok güzel duran K.Atatürk imzası var ve gururla taşıyorum..

    Konu başlığını görünce girip hemen okudum ve sonrasında Google'dan arama yaptım HepsiBurada.com'da ürün satılıyor hemde sadece 2,97 TL adet fiyatı.. ÜSTELİK KARGO DA ÜCRETSİZ..

    Hemen 2 adet satın alıyorum. İsteyenler alttaki bağlantıya bakabilirler..

    http://www.hepsiburada.com/Liste/modacar-ataturk-kabartmali-plaka-koruyucu-360031/ProductDetails.aspx?productId=otm360031&categoryId=20024935




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.