Şimdi Ara

Yeni moda K.Atatürk yazılı plaka altlığı !!!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
203
Cevap
0
Favori
21.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fortune1905

    quote:

    Orijinalden alıntı: Anro

    quote:

    Orijinalden alıntı: fortune1905

    yine milletimizin egoları tavan yapmış bu konu üstünde ...

    milletimizin kavramlardan ve ifadeler anladıklarını yazayım birazcık...

    1. atatürkçüyüm der ... her lafın arkasına her yaptığı işin ardından atatürk lafını kullanır. onun arkasına sığınır. hele bir elinde bayrakla cumhuriyetin askeri diyerek yürüdüm mü . tamam onun için atatürkçülük olmuştur.

    2.milliyetçiyim der ... hiçbir manevi ve milli değeri bilmez . ama karı-kız olayı olunca orda duracaksın. onun kızına yan gözle bakılmaz. kavga oldum mu hemen toplar 5-10 kişi sorun olmaz onun için.

    3.solcuyum der ... daha sol görüş nedir ne değildir bilmez. ama rahat takılıyor eğlenceliler güzel kızlarda var . daha ne olsun ama o solcu olmuştur.

    4. dindarım der ... daha doğru dürüst kuranı kerim okumasını bilmez. daha bir kez olsun hadis kitaplarını alıp okumamıştır. ama o dindardır her şeyi bilir.

    vs. vs.

    kısacası çoğu oldugunu söylediği kavramların daha ne olduğunu bilmez...

    isteyen her şeyi heryere yazıp , asıp, yapıştırabilir.bunda hiç bir sorun yok. kimseyi de ilgilendirmez...

    ama buraya gelip oraya şunu yazdım burada bunu söyledim diye artistlik yapıpta egolarını tatmin etmesin...



    Bu 4 madde'yi herkes için söyleyemeyiz. Kimin ne olduğuna siz karar veremezsiniz bence . Bu kavramlarla ortalığı ateşe vermeyin bence .

    merak etmeyin iki laf edince neyi bilip neyi bilmedikleri ortaya çıkıyor.

    İnşallah tek sıkıntım konu siyasete döndü .

    Ayrıca . Yukarıdaki Shadowgeist sözüne kesinlikle '' KATILIYORUM '' ama stıcker larda bir küçük bir değer olsada milletini ve kendini belli eder .




  • Tarihimizi sevmek güzel şey, Mete'den tut, Attilla'ya, Aleattin keykubattan Kılıçarslana, Karamanoğlu Mehmet BEy'den Fatih'e, ve en son Atatürke kadar tarihte çook sayısız büyük devlet adamlarımız, kahramanlarımız olmuştur.

    Atatürk ise, yakın dönemde tanıdığımız, sözlerini sesli dinleyebildiğimiz ve yaşamımıza doğrudan etki eden, EMPERYALİST BÜYÜK DÜNYA devletlerini tarihte ilk yenen ve Dünya Tarihine geçen, yenilmez armada büyük donanma Britanya Donanmasını denize döken, onun silahlandırdığı , dünyanın çağının en modern silahlarıyla, zırhlılarıyla uçaklarıyla donanmış Yunan Ordusunu denize döken, yine silah atmadan Büyük Britanya Ordusunu İstanbul'dan çıkartan,

    bakın Britanya silah atmadan İstanbuldan çıkmıştır, Antep'te Maraş'ta Fransızları sırf halkı örgütleyerek yenen, Kuzey'de Kazım Karabekir komutasında Rusları yenen, bizzat Rusların durdurulduğu noktada fotoğrafım var Bingölde,

    büyük komutan, aynı zamanda devrimci büyük liderdir.


    Onun stickerını arabaya koymak, tişörtünü taşımak bence çok harika.

    Yıllarca gençler CHE GUEVERA tişörtü giydi. Ancak Fidel Castro ve Che dahil Atatürkü örnek almıştır, bugün HAVANA'da Atatürk heykeli vardır, üzerinde Yurtta Sulh, Chanda Sulh yazar.


    Yani Atatürk çok büyük bir liderdir, gurur duymak lazımdır. Asla bir karış toprağımızı vermek istememiştir, bunun için Atatürkün gençliğe hitabesi'ni okuyun.


    Hani orada TERSANELERİNE girilmiş bir ülkeden bahsediyor. Sonra başka bir zaman her TERSANE bir FABRİKADIR. Demiştir. Bugün biz o fabrikaları o emperyalistlere peşkeş çektik.

    Umarım ATatürkü günün birinde daha iyi anlarsınız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: topaz42

    Neyse. Herkesin içini Allah bilir. Ülkenin liderleri iki yüzlü olmuş. Halkı hiç bilemezsin. Ben bugün Anıtkabir'e gideni de, Menderes'in kabrine gideni de samimi bulmuyorum. Bunu liderler bazında söylüyorum.

    benim kasdettiğim buydu. Zaten bu zamanda kime sorsanız Atatürk'çü. Sevse de, sevmese de. derken bunu demek istedim.

    ALLAH aşkına, çevrenizi, gündemi, haberleri hiç takip ediyor musunuz?

    Bu zamanda herkes ATATÜRK'çü mü? Güldürmeyin...

    Badem'ci deseniz anlardım, ama şu dönemde (devlet memurlarından bahsediyorum) Atatürk'çü olduğunu gizlemek zorunda kalan o kadar insan var ki... Tahmin bile edemezsiniz!
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.