Şimdi Ara

Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.964
Cevap
41
Favori
515.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • AMERİKA ANCAP'tA 5 YILDIZ
    JAPONYADA 5 YILDIZ
    ENCAP YAPILACAK EĞER BİR HİLE OLMAZSA 5 YILDIZ ALIR
  • Güvenlik ve yol tutuşuna diyecek lafım yok ama bir MITSUBISHI fanatiği olarak 1.8 CVT aldım ve büyük hayal kırıklığı yaşadım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_28858084/tm.htm okumanı tavsiye ederim..!
  • HOCAM SEN BİRAZ ÖN YARGILI YAKLAŞIYORSUN BU ARABAYI ALIP ÇOK MEMNUN OLAN ARKADAŞ VARDI FORMA BAK SENİN ARACINDAN YA BEKLENTİN FAZLA YADA BAŞKA BİR DURUM VAR SORUN ANLAMINDA AÇIKÇASI SENN GİBİ BİR YORUM YAPAN OLMADI. AYRICA HER LANCER BAŞLIĞINA YAZMAN BANA BİRAZ ŞÜPECİ GELDİ EVO ALACAKTIN HOCAM O ZAMAN VE SEN ALMADAN BU ARABAYI TEST ETMELİYDİN YAZILARINI ONAYLAMIYORUM
  • bu arabaya ısınmaya başladım arkadaşlarbirkaç soru daha sorayım müsadenizle de içim rahat etsin
    1-yol sesi fazla alıyormuş doğru mu ziebart ta ses yalıtımı var 450 ytl ye sorun varsa çözer herhalde
    2-motor performansı yeterli mi aslında tork biraz düşük ama kullandığınız için bilirsiniz ara hızlanmalar nasıl 1.5 düz vites için soruyorum aslında 90 km. yi geçmiyorum ama yine de sorayım dedim
    3-serviste optikli xenon takılıyor mu bu araca fiyatı ne kadar olabilir
    en önemlisi de memnun musunuz pişman olduğunuz yönleri var mı
    vereceğiniz cevaplar olumlu olursa bu araç bana göre diğer alternatifler arasından 1 adım öne çıkacak benim için. objektif yorumlarınız için teşekkürler... birde arkadaşlar biriniz iç mekanın fotoğrafını çekebilir mi ışıklar yanarken şöyle göstergeler açıkken yol bilgisayarını falan bir göreyim bir zahmet

     Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya


     Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **MaStErS** -- 4 Ocak 2009; 15:22:30 >




  • 2009 modellerde motor sesi, yol sesi ve eksoz sesi için iyileştirmeler yapılmış.
    En kötüsü ziebart ile çözüme ulaşılabilir. Ancak yinede en iyisi aracı bizzat denemek.
    Aracın performansı standart 1.6 araçlar kadar.
    Aşağıdaki tabloyu muhtelif otomobil dergileri testlerinden ben hazırlamıştım. Fikir verecektir.
     Yeni Mitsubishi Lancer Sahipleri Buraya

    Optikli xenon bildiğim kadarıyla takılmıyor.
    Muhtemelen görmüşsünüzdür ama görmeme ihtimalini düşünerek.http://forum.donanimhaber.com/m_26054334/mpage_1/key_/tm.htm
    Linkini vermek istiyorum. Bolca fotoğraf ve Lancer hakkında epeyce görüş mevcut.




  • Benim aracım 2008 model bazen araç sesi fazla geliyor ama tatlı bir motor sesi insanı fazla rahatsız etmiyor. Ara ivmelenmeler de bence sorun yok. 1.5 manuel . Ziebart ses yalıtımını açıkçası nasıl olur bilmiyorum.

    Test edip deneyin. Zevk alırsanız alın :))

    Ha birde arabayı 200 km hızla kullanmak istiyorsanız bir evo almak lazım.

    10 bin bakımında zenon u sormuştum sadece kısalara takıyorlarmış fiyatı 400 olması lazım. Uzunlara da beyaz ampul takılıyormuş. Bir ara bence acayip zenon hastalığı başlamıştı fakat sonra trafikte milletin zenonlarından rahatsız olunca vazgeçtim. Genelde ayarları iyi yapılmamış ve insanın gözünü alıyor.

    Pişman olduğum tek konu var oda arabayı alma zamanlamam :))) şimdi alsam en az 6-7 milyar karım olacaktı :(((



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyz -- 4 Ocak 2009; 19:23:23 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: supremum


    quote:

    Orjinalden alıntı: LancerCVT

    Yeni Lancer 1.8 CVT aldım arkadaşlar, salı günü yola çıkıyor :) Bende işlerim gereği alıp yurtdışına çıktım, bi kanat ve egzoz taktırıyorum vve özel plaka için salıya kdr süre verdiler. Kullandıktan sonra deneyim ve yorumlarımı sunacağım.

    Hayırlı olsun. Güzel bir seçim olmuş. Direksyondan magnezyum kulakçıklarla vites değiştirmenin keyfi başka olur herhalde.
    Vites geçişleri, ses sistemi ve 143 hp motorun performansı hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.

    Güle güle kazasız belasız kullanın.


    1.8 CVT aldığımı söylemiştim şu an iş nedeniyle yurtdışına çıktım ama araçla yaklaşık 20 günde 2400 km yaptım ama araç çok hantal performans fln yok vitesler çok üst devirlerde değiştirsemde 205 km'yi geçmiyor ayrıca 0-140 arası hızlanması iyi ama 140 tan sonra 200'e gelmek çok zor ve zaman alıyor sanki dizel veya 1.3 fln gibi. Servise de soyledim onlarda temsa'yla görüşüp cevap verecekler belki yazılımla düzelirse iyi ama bu haliyle vasat!!! 46.000 veripte böylesine memnuniysiz olmak çok üzücü. 1.5 mt bile 200 km yapıyo. Sözde benimki 143 hp ve 1.8

    Ayrıca araç içeri oldukça çok ses veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlaaddinKA -- 5 Ocak 2009; 3:22:10 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: karayel_kara

    HOCAM SEN BİRAZ ÖN YARGILI YAKLAŞIYORSUN BU ARABAYI ALIP ÇOK MEMNUN OLAN ARKADAŞ VARDI FORMA BAK SENİN ARACINDAN YA BEKLENTİN FAZLA YADA BAŞKA BİR DURUM VAR SORUN ANLAMINDA AÇIKÇASI SENN GİBİ BİR YORUM YAPAN OLMADI. AYRICA HER LANCER BAŞLIĞINA YAZMAN BANA BİRAZ ŞÜPECİ GELDİ EVO ALACAKTIN HOCAM O ZAMAN VE SEN ALMADAN BU ARABAYI TEST ETMELİYDİN YAZILARINI ONAYLAMIYORUM



    Arkadaşım 1.8 CVT test aracı ne yazikki hiç bir bayide yok, bilmeden konuşmayalım.!!!
  • ama temsada var illede test yapmak istersen tesa ile randevulaşıp test yapabilirsin.

    bu arada ben bi mesaj yazmıştım ama silindi mi noldu anlamadım. bi tomar araba kullandım onlarda bu hızlara kolaylıkla çıkıyordum demiştiniz.
    onlar düz vitesmiydi?
    bi arkadaşımda da 91 model mazda 626 var otomatik. manuel olanlarında 200'e çok rahat çıkılmasına rağmen otomatikte 140'a anca çıkıyordu. çünkü aynı durum lancer 1.8'de de var hidrolik sistem.

    denemeye değecek bişey. madem son hıza çıkacaksınız manuel moda alın en üst vitesin bi altında kırmızı çizgiye kadar çıkın.

    eğer illede performans bekliyorsaydınız civic'in 1.8'ini alsaydınız sanırım onda manuel vites var idi. olmadı evo filan alsaydınız. spor araçların neden otomatik vites olmadığını kanıtlar nitelikte sözleriniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 5 Ocak 2009; 10:48:08 >
  • BMW otomatikti (tiptronik) ve hızlanması ve max hızı müthişti. Aynı şekilde Mitsubishi Pajero da otomatikti ama inanın yeni lancer 1.8den cok cok daha hızlıydı. Yani diyeceğim 1.8 ve 143 hp ama cvt olunca batırmışlar.!
  • 1.8 aracın kataloğunda maksimum hız zaten 192 km yazmış. Neden 205 le gitmek istediğinizi anlamış değilim zaten temsa ya da sorsanız onlara da birşey iddaa edemessiniz. Aracta zaten taahhüt edilen maksimum hız 192 km/sa .

    Bence sizin beklentileriniz farklı veya fazla. Benim için araç 205 e çıkmış veya çıkmamış önemli bir konu degil. Aracı kullanmadım fakat aynı kiloda ve değerleri benim aracımdan daha iyi olan bir arabanın hantal olması bana biraz garip geldi. Belki de teknik bir sorun vardır. Test etmeden almak biraz hata olmuş sanki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi btyz -- 5 Ocak 2009; 14:15:29 >
  • Kardeşim nasıl bişi yaa annamadım 1.8 + 143 hp bi araç 205 km'yi geçemiyorsa bunda bi iş vardır demektir.
    Çünkü bizde seatta var ve onda da 260 yapar demiyor firma ama araçla 255 yaptım ve yol olsa araç hala hız yapacaktı. Demek istediğim bi araç ne kdr beygir güçü tork ve motor hacmi varsa o kdr da hız yapmalı. Firmaya söyledik onlarda araç bu hızı geçmesi lzm dedi. Ayrıca 192 km değeri standart değeridir yani motoru üzmeden yapılacak max hızdır. Tabii ki yüksek hızlarda motor devri ve motor aşınımı olacaktır.

    Ayrıca şimdi anlıyorum spor araçlarda neden otomatik olmadıgını çünkü arabayı ziyan ediyor.
    Bence bilmeden konuşmayın hele hele aracı kullanmadan hiç konuşmayın. Ayrıca 1.8 test aracı temsada yok!!! (Almadan sordum çünkü.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlaaddinKA -- 5 Ocak 2009; 14:20:39 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: LancerCVT

    Kardeşim nasıl bişi yaa annamadım 1.8 + 143 hp bi araç 205 km'yi geçemiyorsa bunda bi iş vardır demektir.
    Çünkü bizde seatta var ve onda da 260 yapar demiyor firma ama araçla 255 yaptım ve yol olsa araç hala hız yapacaktı. Demek istediğim bi araç ne kdr beygir güçü tork ve motor hacmi varsa o kdr da hız yapmalı. Firmaya söyledik onlarda araç bu hızı geçmesi lzm dedi. Ayrıca 192 km değeri standart değeridir yani motoru üzmeden yapılacak max hızdır. Tabii ki yüksek hızlarda motor devri ve motor aşınımı olacaktır.

    Ayrıca şimdi anlıyorum spor araçlarda neden otomatik olmadıgını çünkü arabayı ziyan ediyor.
    Bence bilmeden konuşmayın hele hele aracı kullanmadan hiç konuşmayın. Ayrıca 1.8 test aracı temsada yok!!! (Almadan sordum çünkü.)

    Bir önceki kasa Lancer sahibi olarak Yeni Lancer'ı gerçekten beğendim. Zaten aracın dış görünümünü ciddi anlamda beğenmeyen çok az.
    Mevcut 98hp 150nm motorlu kasadan sonra bir sonraki alacağım araçtaki performans beklentim daha yüksek yani 1.5 109 hp motor benim aracımdan çok farklı gelmedi. 1.8 motorun motor teknik verileri iyiydi ama magnezyum kulakçıklarla vites değiştirmek ne kadar hoş görünsede bu aracın bana istediğimi vermeyeceğini tahmin ettim. Öyleki forumda çok defa motor seçeneklerinden yakındım. 1.5 turbo Czt motorunun bu araçta olması gerektiğine çok kez değindim. Youtube'taki videolarda 2.0 motorun bile günümüz düşük hacimli turbolu araçlara kafa tutamayacak bir hızlanma eğrisi olduğu bariz şekilde görülüyordu. Bu durumda 1.8 Lancer tercihim yok oldu gitti.
    Zaten şu kriz dönemindede 2007 model sıfır aldığım Lancer'ı yenisi ile değiştirmem saçma olacaktı. O yüzden beklemedeyim.
    1.5 czt motoru gelir mi bilmem gelirse ne ala...
    205km/h her ne kadar fabrika verilerini destekler olsa da araçların fabrika verilerinin üstüne çıkabildiği görülüyor. Bende kendi aracımla otobanda 195-210 arası süratler gördüm. Dip gazda yolun durumuna göre bazen 200'ün altına inip bazen 210 gibi gidiyor. Tam düzlükte 205 gibi bir sürat görebiliyorum.

    İnşallah basit bir sorun vardır ve olaylar istediğiniz yönde gelişir şeklinde dilekte bulunmak istiyorum ancak 2.0 tfsi motorlu araca alışkın biri olarak 1.8 Lancer o cvt şanzıman ile ne yapsa sizi tatmin edemez gibi geliyor.




  • İnanın 2.0 TFSI 200hp den inip buna binmek attan inip yaya kalmak gibi.
    Ama ben onun kdr performans istemiyordum ama bu kdr da vasat olmaması lzmdı. Çünkü eski kasa lancerlarla 210'u görebiliyorsunuz ama benim araçta 1.8 ve 143hp olmasına rağmen tık yok. 205 de zar zor gelinen hız. İnanır mısınız Peugeot 207 Outdoor 1.6 HDI dizel araçta 90 hp olmasına karşına 210 kadranda rahatlıkla 210 yapıyor. Benim araçta muhakkak bi sorun var çünkü serviste aynı şeyi söyledi. İnş olumlu netice alırım ama düşünen varsa almasın veyahut ben satabilirim 2400 km'de.
  • Merhabalar,

    öncelikle yapılan ağır eleştirilere bakıyorum ve ne diyeceğimi bilemiyorum.
    1.5 109 HP ile 200 km nin üzerine rahatlıkla çıkabiliyorken sizin aracınızla 200 km de kalmanız ile ilgili detaylı teknik bilgiyi Temsa ile görüşebilirsiniz. Temsa'da Hakan perdeci ile görüşebilirseniz size detaylı bilgi sunabilir. aracın henüz rodaj döneminde olması da aracın max hızlara çıkmasında etkileyici unsurlardır. Aracın fabrika çıkışında motorun oturması için kullanılan ağır yağlar, hava şartları ve kullandığınız yerin etkisinin olabileceğini düşünüyorum.
    Ben aracı alırken Temsa'da test aracı yoktu yazmışsınız. Temsa'da test aracı olduğunu ve test yapabileceğinizi farklı bir arkadaş için belirtmiştim, hatta Temsa'nın test aracını kullanan bir arkadaşımızda forumda yorumlarını yazmıştı. Temsa'nın test aracını bende körfez pistinde kullandım ve plakasıda 34TY7847 araç test kilometresini doldurduğu için geçtiğimiz hafta satıldı. 1.8 aracını bende kullandım ve km 20.000 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ve performansı beni yeterince tatmin etti. Bence sizin araçtan beklentileriniz biraz daha fazla, Ralliart yada Evolution civarında bir performans beklediğinizi sanıyorum. Rodaj döneminden sonra performansındaki farkı net bir şekilde görebilirsiniz.




  • Arkadaslar bende aranıza yenı katıldım hatta bu ılk mesajım. Arabamızın sıparısını bı hafta onceden vermıs olmamıza ragmen bu gun elımıze gectı bende bırseyler karalayayım dedım.
    Oncelıkle aldıgımız versıyon 1,8 INTENSE CVT
    Arabayı alır almaz yaptıgım ılk ıs calmak ıcın hazırladıgım muzık CD lerını arabaya takmak oldu. oncelıkle belırtmelıyım kı 9 hoparlorlu Rockford Fosgate ses sıstemı ınanılmaz guclu ve net ses verıyor. Bunun yanında aracta bulunan Bluetooth kıtı de ınanılmaz bır artı telefonunuzu cebınızden cıkarmadan cok rahat bır sekılde kullanabılıyorsunuz. Malzeme kalıtesıne gelınce: Arabanın ıcı benım cok hosuma gıttı. Bu arabayı almadan once elımızde opel astra vardı. Onu sattık bunu aldık. Ayrıca bızde bır de 1,4 megane ve peugeot 307 var. Bu arabalarda cok fazla sorun yasadık. aynı zamanda astra da bıze cok sorun yasattı. Bu arabada umarım bunlar olmaz. Yasadıkca onları da yazacagım. Almadan once baktıgım arabalar astranın full olanı, cıtroen C4 un fullu ve mazda3 un sport full olan modelıydı. bunlarla bırlıkte baktıgım en donanımlı bana ıc kabın olarak en hos gorunene araba LANCER oldu. Mazdayı cok kullandım cunku en yakın arkadasımda var. cok guzel bır araba fakat: sanzuman 4 kademelı tıptronık ve cok hosuma gıtmıyor. ayrıca ses sıstemı cok kalıtelı degıl. Bunun yanında lancer a artısı olarak sunroof var. lancerlarda bunun olmamasının nedenı ıse rıse govde sıstemı. tek parca alumınyum kasa uretılmesı. EVO da bıle yok. arabanın jantları 18, kullanılan lastıkler de 215,45,R18 yol tutusu hakkaten basarılı. Anakarada yasadıgım ıcın kar lasıtıg baktım hemen fakat sıkıntı burda var cunku bu ebatlarda kar lastıgı malesef kı yok. Bunun dısında sonsuz kademelı ve cıft kavramalı Twın Clutch sanzuman cok basarılı ve sorunsuz gecısler saglıyor. Kule gergısı vırajlarda bayaa bır ıse yarıyor bızım dıger arabalardan sonra. Farkı cıdden hıssettırıyor ınsana. sesorlu sılecek ve farlar da oldukca yardımcı oluyor. Bu arada bagajının, camlarının da anahtardan kontrol edılebılır ve acılıp kapanabılır olması benım cok hosuma gıttı. Pratık ve guzel bı ozellık kanımca. suet tarzı ve dıger modellere gore daha cok saran koltuklar cok hos. vırajlarda sızı bayaa bı tutuyor. Sunu da belırtmeden edemeyecegım kı arabanın fren mesafesı 2006 model BMW M3 lerle aynı. 100-0km yavaslama olarak. Arabaya bu persembe gunu spor hava fıltresı kıtı taktıracagım. bunun ıcın ayrıca heveslenıyorum. Bunun yanında belırtmek ıstedım parayı toparlayınca arabaya bır de evo kıt almayı dusunuyorum. Bunun satıs fıyatı mıtsubıshı de orjınalı 2,500 YTL. bu parayla bırlıkte arka spoıler, camurluk, on kaput ve on spoıler degısıyor. bu arada geldık en onemlı mevzuya.... Arabayı aldıgımız fıyat yanı. Bız bur arabayı anahtar teslım fıyatı olarak 40,000 YTL ye aldık. Mazdanın fıyatı 38,500 ve C4 un fıyatı 39,000 ytl oldugunda aradakı en ıyı secım bence kesınlıkle LANCER olacaktı. arabayı aldıgıma cok memnunum... Ilk ızlenım olarak bızım dıger arabalardan da baktıgım aynı klasmandakı arabalardan da cok daha ıyı ve cok artısı var. Herkese saygılar...




  • ardadem kardeş. aramıza hoş geldin. Aracın hayırlı olsun. Kazasız belası sürüşler dilerim.
    Yanlız sonsuz kademeli ve çift kavramalı twin-clutch gibi bir laf etmişsin bunların ikisi ayrı şeyler. CVT sonsuz kademelidir. Twin-clutch ise VW de kullanlan dsg mantığında yarı otomatik bir şanzumandır. ve benim bildiğim şu an sadece evo ve sportback versionlarında mevcut.

    quote:

    Orjinalden alıntı: ardadem

    Arkadaslar bende aranıza yenı katıldım hatta bu ılk mesajım. Arabamızın sıparısını bı hafta onceden vermıs olmamıza ragmen bu gun elımıze gectı bende bırseyler karalayayım dedım.
    Oncelıkle aldıgımız versıyon 1,8 INTENSE CVT
    Arabayı alır almaz yaptıgım ılk ıs calmak ıcın hazırladıgım muzık CD lerını arabaya takmak oldu. oncelıkle belırtmelıyım kı 9 hoparlorlu Rockford Fosgate ses sıstemı ınanılmaz guclu ve net ses verıyor. Bunun yanında aracta bulunan Bluetooth kıtı de ınanılmaz bır artı telefonunuzu cebınızden cıkarmadan cok rahat bır sekılde kullanabılıyorsunuz. Malzeme kalıtesıne gelınce: Arabanın ıcı benım cok hosuma gıttı. Bu arabayı almadan once elımızde opel astra vardı. Onu sattık bunu aldık. Ayrıca bızde bır de 1,4 megane ve peugeot 307 var. Bu arabalarda cok fazla sorun yasadık. aynı zamanda astra da bıze cok sorun yasattı. Bu arabada umarım bunlar olmaz. Yasadıkca onları da yazacagım. Almadan once baktıgım arabalar astranın full olanı, cıtroen C4 un fullu ve mazda3 un sport full olan modelıydı. bunlarla bırlıkte baktıgım en donanımlı bana ıc kabın olarak en hos gorunene araba LANCER oldu. Mazdayı cok kullandım cunku en yakın arkadasımda var. cok guzel bır araba fakat: sanzuman 4 kademelı tıptronık ve cok hosuma gıtmıyor. ayrıca ses sıstemı cok kalıtelı degıl. Bunun yanında lancer a artısı olarak sunroof var. lancerlarda bunun olmamasının nedenı ıse rıse govde sıstemı. tek parca alumınyum kasa uretılmesı. EVO da bıle yok. arabanın jantları 18, kullanılan lastıkler de 215,45,R18 yol tutusu hakkaten basarılı. Anakarada yasadıgım ıcın kar lasıtıg baktım hemen fakat sıkıntı burda var cunku bu ebatlarda kar lastıgı malesef kı yok. Bunun dısında sonsuz kademelı ve cıft kavramalı Twın Clutch sanzuman cok basarılı ve sorunsuz gecısler saglıyor. Kule gergısı vırajlarda bayaa bır ıse yarıyor bızım dıger arabalardan sonra. Farkı cıdden hıssettırıyor ınsana. sesorlu sılecek ve farlar da oldukca yardımcı oluyor. Bu arada bagajının, camlarının da anahtardan kontrol edılebılır ve acılıp kapanabılır olması benım cok hosuma gıttı. Pratık ve guzel bı ozellık kanımca. suet tarzı ve dıger modellere gore daha cok saran koltuklar cok hos. vırajlarda sızı bayaa bı tutuyor. Sunu da belırtmeden edemeyecegım kı arabanın fren mesafesı 2006 model BMW M3 lerle aynı. 100-0km yavaslama olarak. Arabaya bu persembe gunu spor hava fıltresı kıtı taktıracagım. bunun ıcın ayrıca heveslenıyorum. Bunun yanında belırtmek ıstedım parayı toparlayınca arabaya bır de evo kıt almayı dusunuyorum. Bunun satıs fıyatı mıtsubıshı de orjınalı 2,500 YTL. bu parayla bırlıkte arka spoıler, camurluk, on kaput ve on spoıler degısıyor. bu arada geldık en onemlı mevzuya.... Arabayı aldıgımız fıyat yanı. Bız bur arabayı anahtar teslım fıyatı olarak 40,000 YTL ye aldık. Mazdanın fıyatı 38,500 ve C4 un fıyatı 39,000 ytl oldugunda aradakı en ıyı secım bence kesınlıkle LANCER olacaktı. arabayı aldıgıma cok memnunum... Ilk ızlenım olarak bızım dıger arabalardan da baktıgım aynı klasmandakı arabalardan da cok daha ıyı ve cok artısı var. Herkese saygılar...




  • ardadem aramıza hoşgedin. Kazasız sürüşler dilerim.

    Bu arada 1.8 de zenon far var mı ?

    Selamlar.
  • bence rodaj süresi boyunca modifikasyon yapmayıp 5000km'den sonra bu işlemleri yaptırman daha iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 7 Ocak 2009; 19:27:20 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.