Şimdi Ara

Yeni Honda HRV e-hybrid (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
36
Favori
40.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • filozof07 kullanıcısına yanıt

    teşekkürler cevap için, deneyeceğim. Sanki bu sadece ekranı kapıyor (karartıyor) restart attırmıyor

  • pazartesi sabah 1000km bakımım olacak trabzon honda servisten randevu aldım, sormak istediğim daha önce bakım yaptıran arkadaşlar nelere dikkat etmem gerekiyor? mutlaka şunu yaptır şuraya baktır dediğiniz bişey var mı? bildiğim kadarıyla ücretsiz bakım zaten.
  • ikoylmz kullanıcısına yanıt
    Genel kontrol yapıyorlar. Aracın imali sirasinda görünmeyen kullanimla ortaya çıkan bir sorun olabilir mi diye. Ben mesela lastik basinclarini kontrol edin bozuksa düzeltin dedim zaten bakıyoruz lastiklere dediler. Kafanıza takılan araçla ilgili bir şey varsa sorabilirsiniz.
  • Trabzon Honda Beyazlı ya 1000km bakımına geldim aksesuar için teklif sundular. Genel olarak fiyatlar indirimli bu şekilde sundular. Paspas ve bagaj havuzu için 3000TL teklif vermeyi düşünüyorum.

    Yeni Honda HRV e-hybrid
  • Önceki sayfada premium ses sistemi için ekstra ücret alındı diye okudum. Style paketlerin hepsi premium ses sistemli gelip aradaki fiyat farkı ekleniyor mu yoksa style olup premium ses sistemi olmayan araçlar da geliyor mu? Yani şansa ne denk gelirse mi? Bu kadar kolay soruyu niye düzgün soramadımsa o da ayrı.
  • ikoylmz kullanıcısına yanıt
    Servisin paspaslari Koku yapıyor, Civic için kesinlikle böyle, almadan kontrol edin isterseniz, bide tam 3d değil paspaslar, piyasadan daha ucuza daha işlevsel olanı alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar ilk 1000 km bakımını 200km kadar geçeceğim, serviste bir sorun çıkarırlar mı sizce garanti konusunda?
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    Servisi arayıp net bilgi almanızda fayda var.
  • NİGHTROD kullanıcısına yanıt
    Premium ses sistemi donanımı olmayan style paketler de mevcut bildiğim kadarıyla. Araçta donanım mevcutsa ücretini ödüyorsunuz.
  • NİGHTROD kullanıcısına yanıt
    Önceden premium ses sistemi style pakette standarttı sonra çıkardılar opsiyon hale getirdiler yani tüm style araçlar premium ses sistemi olmadan geliyor sen istersen alirken bagaja woofer ekletiyorsun parasını ödeyip. Aslında honda da pek görülmeyen bir şey bu opsiyon olayı. Galiba bagaj hacmi için yaptılar çok şikayet oldu zaten küçük olan bagaj ses sistemi woofer da eklenince iyice küçülüyor. O yüzden isteyen taktirsin dediler galiba bana söylenen buydu en azından.
  • filozof07 kullanıcısına yanıt
    1000 km bildiğim kadarıyla zorunlu bir bakım değil sorun olmaz sanırım ama siz yine de bir sorun.
  • avm otoparkında ya da sokak aralarında yavaş gittiğim halde yaya algılama sistemi yüzünden ansızın fren yapması insanı tedirgin ediyor, böyle bir durumda siz neler yapıyorsunuz?

  • Ugrb81 U kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. İsteğe göre ekletilebiliyorsa süper olur.

    Araç makyajlanmış bu arada, dışı birkaç mm'lik alan dışında hemen hemen aynı. İçerde de o kavisli gelen orta konsolu simetrik ve sade yapmışlar. Anti makyaj olmuş neredeyse. Şu anki konsol makyajlı gibi kalmış (ve böylece full elektrikli versiyondaki dev tesla ekranlarının tr'ye hiç gelmeyeceği de belli olmuş oldu. Gelse şuanki kasa dramatik etkilenirdi).

    Cam tavan ve elektrikli koltuk gelebilir tabii.

    360 derece görüntü için aynaların altına o çirkin kamera çıkıntısını getirmezler umarım, çok kaba duruyor.

    Gelirse tr için 2025'e kaldı tabii.

    https://www.youtube.com/watch?si=BMVAmeoYzCLxQnhY&v=YXrn7Qic7z8&feature=youtu.be




  • NİGHTROD kullanıcısına yanıt

    2026 yılındaki genel tasarım güncellemesinden önce Honda TR'nin makyajlı araç getireceğini sanmıyorum zaten satışları bariz az. Bu arada bu makyajlı versiyonda elektrik motoru daha gürültülü ses çıkaracak ve biraz daha tepkisel oalcka şekilde ayarlanmış. Bence tepkiselliği yerindeydi ama vınlama sesini arttırmaları iyi olur gündüz vakti yayalar duymuyor asla.

  • boyleykenboyle B kullanıcısına yanıt
    Markalar ön ve arka tampona hoparlör koyup suni ses çıkarmaya başladılar sırf bu yüzden. İnsana ilk etapta konforlu geliyor ama körü körüne önüne insan atlayınca çok sakat tabii. Allahtan güvenlik önlemleri yüksek, çoğu zaman kendi fren yapıyor araçlar.
  • boyleykenboyle B kullanıcısına yanıt
    Az satmasinin sebebi araç gelmiyor. Bayiler yok çekiyor. Forumda birisi kizildenizdeki savaş nedeniyle yazmıştı. Gemileri geçirmiyorlar oradan diye ama bilemiyorum. Toyota corolla cross da temin sıkıntısı var diye biliyorum.
  • Merhaba, birkaç sorum var. Yardım ederseniz çok sevinirim.

    1. Yazlık lastikleri (4 mevsim değil sadece yazlık) taktırdım. Yakıtın biraz daha düşmesini bekliyordum ancak değişmedi. Kışın koltuk direksiyon ısıtma ve klimayla aynı yakıyor. Garip geldi. Sebebi ne olabilir?
    2. Yine lastik değişimi sonrası içeriye daha çok ses almaya başladı. Ne yapabilirim?
    3. Bazen anahtar yanımdayken arka bagajı açamıyorum. İlla elime almam gerekiyor. Ancak ön kapılarda böyle bir durum olmuyor.
    4. Kısa süreli duruşlarda aracı kapatıyorum. Öyle iniyorum. Kapatmadan anahtar yanımda uzaklaşsam ne olur? İlla motoru kapatmalı mıyım?
    5. Bazen camlar açık indiğimde uzaklaşınca aracı kilitliyorum ancak camları nasıl uzaktan kapatabilirim?
    6. Kaydettiğimiz radyo kanallarını nasıl silebiliriz?
    7. Yakıtı çok iyi işe gidişlerim 2.5 litre (yokuş iniş), eve dönüş 4,5-5 litre arasında yakıyor. günlük 55 km yol yapıyorum. çoğunlukla normal modda. Şehir içinde eco modda. Aslında mükemmel ama daha da azaltma şansımız var mı?
    8. ev elektrikli moddayken belirli süre mi yoksa belirli km mi yol alabiliyoruz? Hala çözemedim. Çözen var mı? bazen 90 km de 10 dk ev de kalabiliyor. Bazen 20 km hızda bir dakika ancak sürüyor. Çok değişken.
    9. Satın alırken aracı tanıtırken 40 km altında yakıt yakmaz demişlerdi. Bende hiç öyle olmadı. Aksine aracı yavaş kullanmak yakıtı artırdı. Orta ve yüksek performansta ev süresi daha fazla. Sizlerde durum nedir?
    10. Ön cam için yazlık güneşlik almak istiyorum. Ama Ankara da görerek alabileceğim bir yer bulamadım. Şu yuvarlak katlanabilen modellerden kullanan var mı? Varsa site satış bağlantıssını paylaşabilir misiniz?


    Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler. Bana soracak sorunuz var ise elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.





  • Zeynep Mehtap Z kullanıcısına yanıt

    1. Kış aylarında yakıt tüketimi 5,3 idi havalar ısınmasıyla 4,3 e düştü. CVT şanzımanlı araçla ani hızlanmalar yaparsanız çok yakar. Direksiyon arkasındaki ekranda 1. öğe olan Güç'ü seçerseniz (Devir saati gibi olan) gaza sert basıp basmadığınız görürsünüz. Yeşil alana ne kadar yakın o kadar iyi.

    2. Yazlık lastikler daha sert yapılı olurlar. Yine de lastik basınçlarının kontrol edip güvenilir bir lastikçi de (çoğunun ölçüm cihazları dandik) kapı kenarında yazan değerlere veya 1 fazlasına ayarlayın

    3. Çoğu zaman normal mod ile eco moddan daha az yakıt tüketimim oluyor. Eco modu sadece dur kalk trafikte ve dar ara sokaklarda kullanıyorum. Bu modun asıl var olma nedeni de bu

    8.Ev modu ile gitmeye çalışmayın. Aracın yazılımı sizin için en iyi olanı seçip zaten onu kullanacaktır. Ev modunda ne kadar çok giderseniz biraz sonra o kadar çok benzinde gidersiniz. Sonuç toplam aynı olur. Az yakıt tüketimi için ani hızlanma yapmayın, istediğiniz hıza ulaşır ulaşmaz ayağınızı gazdan hafif çekip tekrar hafif basarak aracın vites büyütmesini sağlayın.

    9. Tüm otomobiller 56,5 ile 76,6 km arasındaki hızlarda en az yakıt tüketimi sunar. Bu araçta da durum böyledir. Ancak hybrit desteği nedeni ile düşük hızlarda yakıt tüketimi diğer araçlar gibi abartılı miktarda artmaz. Hızdan bağımsız olarak pilin şarjı azsa, hava çok soğuksa, klima sistemi açıksa (motor ısınıncaya kadar) araç daha çok benzinle gitmeye çalışır.

    5. Kumandanın kilitle tuşuna uzun basınca camlar kapanır. İlk denemede olmazsa tüm camları kapı üzerinden tam indirip kaldırın. Bizim araçta bu şekilde oldu





  • selimselim25 S kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim.

  • fiyat listesi açıklanmış, zam gelmiş araca :D

  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.