Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (593. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.856
Cevap
56
Favori
1.091.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu gün city aracımı km dolmadı 11900 km ama 2. yıl bakımı yaptırdım bunda şanzıman yağı da değişti 8300 tl ye yapıldı genel bilgi olması açısından yazıyorum.

  • huduhudu H kullanıcısına yanıt
    Şanzıman yağı ve diğerleri dahil mi buna acaba? Neler dahil detay verebilir misiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2024 modelinde ufak tefek neler değişti acaba? Gördüğüm kadarı ile sis farlarının çerçevesi krom kaplama olmuş.

  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

    motor yağı+yağ filitresi+polen filitresi+kartel tapası

    şanzıman yağı+tapası

    rot balans kontrolü+sıvı kontrolleri+genel sesle ve gözle ilgili kontroller+iç dış yıkama vs vs daha bir sürü kontrol yazıyordu ama aklıma bunlar geldi hepsi dahil 2. yıl bakımı olarak yaptırdım kağıdını kaldırdım özellikle belli bir şey soruyorsanız bakar söylerim.

  • Mayıs kampanyasıyla şuanda 1 milyon 30 bin liraya düştü aracın fiyatı, ne dersiniz arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet 7 temmuzdan önce bitirmek istiyorlar ellerindeki bu araçları

  • huduhudu H kullanıcısına yanıt

    Neden hocam 7 temmuzda bu araclara ne olacak?

  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Artık belli donanımlar zorunlu olacağı için tüm araçlarda, o tarihten sonra o donanımlar eksik olan sıfır araç satılamayacak. Tabi sonradan bir öteleme olmazsa.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anladığım genelde güvenlik üstüne sebepler hani çarpışma önleme sistemleri varya kendisi fren yapıyor en başta bu galiba kamera,park sensörü gibi gibi donamı olmayan araçlar 7 temmuzdan itibaran türkiyede satılamayacakmış ondan indirimlerle stokları bitiriyorlar

  • Forumdaşlar selamlar,

    1030.000 kampanyalı fiyattan bu araba alınır mı tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

  • sahsiyet S kullanıcısına yanıt

    ustam 12000 km 2 yıl oldu biz alalı ben memnunun ama sayfalara bakın eksiklikleri yazılıyordu önceki mesajlarda bunları not alıp deneme sürüşüne çıkın sonrada bu fiyat civarındaki diğer sıfır 2024 araçlara bakın siz karar verin en iyisi youtube da kullanıcı video ları var artıları eksileri motoru şanzumanı konforu vs vs

  • sahsiyet S kullanıcısına yanıt

    Aklınızdaki diğer araçlar nedir bilmiyorum ama ben olsam 3 gün kiralarım aracı, düz yol, şehir içi, stabilize yol vs her koşulda denerim, ona göre alırdım. Ne beklentiniz olduğuna bağlı sonuçta. Bu araç B+ sınıf diye geçiyor, ona göre değerlendirin. Önceki sayfalarda olumlu ve olumsuz şeylerden bahsedildi.

  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

    Hocam bayağı araştırdım, f/p olarak fiyatına değer mi, çok km yapmıyorum. Senede 1-2 şehirler arası uzun yol yapmayı planlıyorum. Ya da Ekim-Kasım aylarını bekleyelim mi?

  • sahsiyet S kullanıcısına yanıt

    Ben günlük işe git-gel (50 km), hafta sonu ailecek dışarı çıkıldığında ve yılda 1 veya 2 kez uzun yol yapıyorum. Şu ana kadar 14 aylık süreçte 2 kez uzun yola gittim, hem yakıt hem konfor olarak memnun kaldım sınıfına göre. CVT şanzıman şehir içi keyifli, yakıt tasarrufu yaptırıyor. Araç B sınıf olduğu için hafif ve 1.5 atmosferik motor gayet yeterli bence. Bagajı çok iyi 530 litre, arka diz mesafeleri aileler için çok iyi. Anahtarsız girme-çalıştırma olayı güzel bir özellik. Led farlar, aydınlatmalar başarılı, android auto-apple car play bağlantısı başarılı. Olumsuz şeyler olarak Honda'ların tamamında olan boya inceliği yani daha kolay boya kavlaması var. Bazı basit ama işe yarar şeyler yok, mesela yolcu güneşlik aynası, yan dikiz aynalarda ısıtma, dikiz aynası katlama var ama düğmeye basarak, kumanda ile otomatik kapanmıyor, modül alıp taktırmak lazım, gösterge içinde basit bilgi ekranı, şoför kol dayama yok, arka koltuklar yatmıyor gibi aklıma gelen şeyler.


    Aklınızda başka hangi markanın hangi modelleri var, sizce onlarla bunun eksisi artısı nedir onu değerlendirmeniz lazım. Önceki sayfalarda diğer kullanıcıların yorumlarına da bakın, ona göre tercih edin.


    Eğer 7 Temmuz olarak açıklanan güvenlik donanımları tarihine uyulursa bu tarihten sonraki satılacak araçlar bu donanımlarla geleceği için daha pahalı olacaktır. Ha bu tarihi ötelerlerse yine makul fiyatlardan gider, sonrası tüm araçlar için fiyat artışı kaçınılmaz olur.





  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

    Hocam tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. Aslında bu fiyat bandında sedan otomatik başka marka model bulamadım. Belki 2.ellerde civic veya corollaya bakılabilir ama sıfır olması ayrı bir güven veriyor.

    Mesela Ön arka park sensörünü bayiye sordum 10bin dedi standart olmasını beklerdim. Değer mi emin değilim.

  • sahsiyet S kullanıcısına yanıt

    Sıfır olmasının tabiki artıları var. Her açıdan ilk kullanan siz oluyorsunuz. Servis bakımı olduğu sürece 6 yıl garantisi var.

    Sonuçta araçta geri kamerası var. Park sensörleri sanayide de taktırılır, daha iyileri daha ucuza yaptırılır, servis olmasının bir artısı yok bence.

  • 
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.