Şimdi Ara

====Yeni Honda City Bölümü====Ana Başlık====buradan devam (590. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.838
Cevap
52
Favori
1.090.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

    Sağolun, tam liste fiyatını istediler. Tescil masrafları ve MTV nin ocak taksidini onlar ödedi. Sigortayı ben yaptırdım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadursun -- 13 Şubat 2024; 15:49:27 >
  • Executive donanımda ön arka far grubu komple led diye biliyorum. Çoğu yerde de bu şekilde geçiyor. Geçen arka sağ far incelerken yakından bakınca halojen ampül gördüm. Tamamı led değil mi? Sizlerde de öyle mi?

  • hayırlı akşamlar cümleten benimde 2 sene olucak neredeyse ama silecekler çok kötü oldu acaba değiştirenler hangi ölçü ve marka taktılar memnunlarmı yada servisemi sormak lazım?

  • huduhudu H kullanıcısına yanıt
    Benim silecekler de berbat.
    Ölçüsü 650mm-350mm

    Cumartesi sanayiden lastik aldım 50 TL'ye, telli silecek olduğu için ben takayım dedim aslında iyi oldu ama küçük tarafın ortasındaki plastik çok kötüymüş kırıldı elimde kaldı. Yarın servise soracağım o parça var mı diye.

    Eğer bulamazsam plastiği, mecbur kullan at silecek alacağım. Önceki Civic aracımda RBW kullanıyordum bir de Magurties marka kullanmıştım iyiydi.

    Servise sordum 800 TL dediler sileceğe, onlar da sadece lastiği değiştiriyormuş, silecek kolunu siz de atmayın bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 19 Şubat 2024; 20:23:18 >
  • anladım biraz daha araştırayım bakayım silecek konuları oluyor milletin aldığından ölçüme göre alıp geçeyim

  • Merhaba arkadaşlar, bu hafta Honda City 2023 aracıma arka park sensörü, bagaj amartisörü ve cam kaldırma modülü taktırdım. Aracın garantisi bozulmasın diye Honda servisinde yaptırdım. En memnun kaldığım park sensörü oldu. Bagaj amartisörünü defalarca deneyerek yapabilmisler. Bir sürü delik var sacda, üstelik yerini tam ayarlayamamislar ki bagaj kapağı tam açılmıyor. 5 cm boşluk var eski haline göre. Tabii kapatırken de bayağı güç istiyor. Cam modülü iş görür ama isterseniz bir camı hava sirkülasyonu için az açık bırakamıyorsunuz, otomatik hepsini kapatıyor. İsteğe bağlı olmalıydı mesela düğmeyi basılı tuttuğunda kapatsaydı daha iyi olurdu. Bütün camlar tek tıklamayla sonuna kadar kapanıyor veya açılıyor tekrar dokunduğunda duruyor. Ama eski yumuşaklığını kaybetmiş. Camın hareketi çok agresif. Sanırım bizim araçlarda önüne engel çıktığında durma özelliği de yok. Kapanırken tam sonunda neredeyse kapıyı esnetiyor. Velhasıl herşey orjinalinde olmalı bunu anladım. Toplam 8000 lira tuttu, cam ayna modülü 5000 liraydı. Bilgi amaçlı yazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadursun -- 3 Mart 2024; 16:28:42 >




  • slm arkadaşlar şirket aracı kullanıcısı olarak aranıza katıldım, aracı 28000 de aldım 3000 km kullandım ,araçla 100 km hızla seyrederken fren pedalına dokununca , pedal titriyor, kışlık lastik var araçta havaları tam ve doğru, sizce sebep ne olabilir balatalar iyi durumda.

  • sakiiin S kullanıcısına yanıt
    Aracın kronik disk yamulma problemi var,ben de 47 binde 2 gün önce disk ve balataları değiştirdim.Sorun giderildi.
  • hit2934 kullanıcısına yanıt
    Garantiden mi değiştiniz peki?
  • hit2934 kullanıcısına yanıt

    Genelde yoğun fren sonucu disk sıcak iken su değdiğinde diskte eğilme olur. Kronik sorun olarak ilk kez böyle bir şey duyuyorum. Kronik sorun olduğunu servis mi söyledi?

  • hit2934 kullanıcısına yanıt

    yarın sabah değiştireceğim kısmetse, yorumumu yazarım, teşekkür ederim.

  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Hayır,kendim değiştirttim.Garantinin bunu karşılamadığını söylediler gruplarda.Garanti birimi bu durumu kabul etmeyip kullanıcı hatası doğrultusunda yorumluyormuş.
  • hadursun H kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam benim yorumum.Aldığım geri bildirimlerde çoğu City kullanıcısında erken kmlerde aynı problem mevcut.Ben dikkat etmeme rağmen aynı soruna sahiptim.
  • hit2934 kullanıcısına yanıt

    Ben servise bunu sorarım, böyle bir sorun var mı diye hem de garanti olayını. Zaten bunu kapsam dışı görüyoruz derlerse bir sonraki bakımları dışarıda yaptıracağım, garantinin bir anlamı kalmıyor o zaman.

  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

    Honda'nın garantisine çok fazla güvenmemeniz size tavsiyem.İleride yaşayacağınız hayal kırıklığınızın büyüklüğü açısından önemli.Çünkü sadece aracın bariz problemlerinde garantiyi devreye sokuyorlar.

  • hit2934 kullanıcısına yanıt

    2 ay önce 3 kapının stoperlerini garantiden değiştirdim, kapılar kademeli durmuyordu çünkü. Servisle aram iyi olduğu için önceki bahsettiğiniz konuyu ayrıca soracağım.


    Sadece Honda için değil, tüm markalarda garanti işi net değil. Yıllar önce abimde sıfır Seat vardı, sürücü ve yolcu kapı kilitleri kendiliğinden bozuldu, bagaj kilidi bozuldu. Önce kullanıcı hatası dediler, sonra globale kadar yazınca gelin değiştirelim dediler. Balatayı bilmem ama fren diskleri bu kmlerde sorun çıkarmaması lazım. Sonuçta her bakımda kontrol ediyorlar, sorun çıkarsa suç onlarındır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 12 Mart 2024; 14:12:14 >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    Hocam herşeyi kontrol ediyoruz,lastik havası düşük şekilde teslim ediyorlar aracımı örneğin.Birinci önceliğim arabama en kaliteli sarf malzemeleri(disk,balata,filtreler vb)takabilmek.
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

    Ben de bu hafta içi nasipse Honda City alacağım. Eski aracım Hyundai i20 idi. Yan ayna ısıtması vardı. Eksikliğini hissedeceğim bir özellik olacak. Bir de arka koltukların yatmaması uzun bir eşya taşınacağı durumda eksiklik olabilir gibi geliyor.

  • ettunc kullanıcısına yanıt
    Kışlık memlekette yaşıyorsanız evet aranıyor. Koltuğun yatmaması eksi ancak bagaj genişliği kurtarıyor.
  • Önceki aracımı 5 yıl kullandım. Bir gün bile ayna isitmasini kullandığımı hatırlamıyorum ama bu aracta bu özelliğin olmaması canımı sıkıyor gerçekten. En basit ve tasarruf etmeyecegin özelliği arabaya koymamak ilginç bir şey
    Üstelik sonradan eklenmesi zor bir şey. Dijital klima, Star stop düğmesi 6 hava yastığı otomatik vites falan olup da bu özelliğin olmaması. Arac için negatif bir puan. O kadar özelliği söylenmiyor ama ayna ısıtması yok deniliyor.
  • 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.