Şimdi Ara

Yeni GSM operatörü NETGSM hizmet vermeye başlıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
7
Favori
24.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cekim kalitesi turkcell gibi fiyatları da tt vodafone civarı olursa hiç düşünmem geçerim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muammer816 M kullanıcısına yanıt

    3'üyle çalışmak fayda sağlamaz. En kapsamlı yaygınlık mobil tarafta Turkcell'de. Vodafone, kırsalda zaten Turkcell ile ortak çalışıyordur büyük ihtimal. Telekom'da uluslararası kurumsal müşterilerden kazanca odaklandığı için bu tarz yatırımlara, süreçlere ihtiyaç duymuyor.


    Vodafone'da az yatırım, genç hedef kitlesini çeşitli esnek paketler, farklı seçenekler ile kendisine katmaya çalışarak bir pozisyon kapmış durumda. Haliyle 3'üyle birden çalışmaya gerek yok. Düşük maliyet, düşük - orta limitlerde hizmet için toptan Telekom, geniş yaygınlık için Turkcell ile çalışmak mantıklı.

  • Yanlış düşünüyorsunuz. Sanal operatör olarak bile olsa bir firmanın bu şekilde başlamadan doğrudan hunharca alt yapı yatırımları yapması mantıklı olmaz. Bugün sanal operatör olarak başlanır, yarın müşteri sayısı, hizmet kalitesi denklemi iyi olursa firma gerekli gördüğü yerlerde kendi fiber alt yapısı inşa eder, satın alır ve Wifi, yerel alt yapılar için bazı bölgelerde belediyeler ile anlaşır, farklı yazılım servisleri ile farklı hizmetler sağlayabilir.


    Firma belirli bir başlangıç, emekleme sürecini yaşamadan patır, patır bir şeyler yapmaya çalışırsa gerekli müşteriyi ve kârı elde edemeden o zararı nasıl finanse edebilir? Diyeceksiniz ki o kadar sanal operatör vardı ne oldu? Bu operatörlerin hem satıcı hem tüketici kısmında en önemli önceliklerinin hizmet esnekliğinden ziyade daha düşük fiyat olması firmaların değişimini engelleyen önemli bir parametre.


    Milleni - Türk.net - Turkcell - Telekom 100-150 TL'ye ev interneti gayette satabiliyor. Fakat yerel bir ISS firması benzer tarifeyi 100-150 TL'ye aynı yaygınlıkta satamaz. Aynı şekilde benzer tarifeleri GSM firmaları ile aynı fiyatlardan satmaya çalışsa insanların uygun görmeyip almayacağı sanal operatörlerin hizmetleri ve tarifeleri gibi.


    Burada beklememiz, ummamız gereken şey Türk.net'in diğer firmaların bireysel düşük bütçeli müşterilere sunma zahmeti göstermediği IPv6, Gigabit internet gibi farklılıkları uygun fiyatlarla sunabilmesi gibi Netgsm'in de GSM tarafında bu tarz farklılıkları Turkcell'in erişim yaygınlığı çatısı altında sunabilmesi. Spam-Reklam bazlı Sms, Çağrı konusunda doğru dürüst bir yazılım ve filtreleme sistemi bile çok ciddi bir artı sağlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 21 Şubat 2022; 16:47:12 >




  • netgsm'in yönetim kurulu başkanı olan yandaş.

    "yeni bir gsm operatörü geliyor" başlığını görünce, yine hangi yandaş voleyi vurup, köşe olacak diye düşündüm ki, yanılmamışım.

    turkcell ve avea dolaylı yollardan hükümetin kontrolünde iken, şimdi de hükümet yanlısı bir olan bir firma, yeni bir gsm hattı ile piyasaya girecek.


    kaynak: ekşisözlük


    Yeni GSM operatörü NETGSM hizmet vermeye başlıyor




  • he tabi tabi 4.cusu ulan ozaman bimcel pocell pttcell vs onlar ne oluyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baz istasyonu hariç tüm core network netgsm e ait olacakmış aslında bakarsanız sanal operatörden fazlası olacak kendileri ne diyelim hayırlı olsun. sitelerinde internet hizmeti vereceklerine dair alt menü de açılmış. takipteyiz..

  • ulayrason U kullanıcısına yanıt

    Bimcell'e geçtiğinizde"Bimcell tarifesine geçtiniz" mesajı geliyor. Sim kart işlemleri bim marketlerden yapılıyor. Bakiye yükleme dahil neredeyse tüm işlemler TT altyapısından.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • interwap kullanıcısına yanıt
    buda öyle olacak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bimcell vs hep numaraları TT gibi 55x ile başlıyor. Netcell 51x ile başlayacak. Bu bile büyük fark.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanal operatör olarak gelmesi isabet olmuş. Zaten 3 operatör radyasyon çöplüğüne çevirdi ortamı, gerek yok 4.süne.


    Fiyatlar rekabetçi olacaktır yoksa turkcell'den farkı olmaz ancak tcell hızları düşecek, diğer operatörlerin hızları artacaktır bu da malum olay.


    Tarifeler gelsin, neden geçilmesin?

  • Sim kart fiyatlarının 200 TL'ye yaklaştığı bugünlerde başvuru ücretini 10-20 TL gibi sembolik ücret yaparsa abonelik bulması ilk aşamada çok daha kolay olur hem de tüketici kazanır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O değil de e sim ne zaman başlayacak. E sim başlasa da bunlar yine sim kart aktif etme bedeli falan alırlar mutlaka.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aynen katılıyorum; türk telekom altyapısını kullanan türknet netspeed ve diğer internet sağlayıcılar gibi kendi altyapı yatırımı olmayan bir firma...

  • labtek38 kullanıcısına yanıt

    E sim zaten başlamıştı diye biliyorum.

  • Adamlarin bireyseli onemseyecegi mechul. Haberde m2m ve iot icin mobil hat demisler. Bimcell gibi tarifeler beklemek sacma. Kurumsala oynarlar gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlerimin geçtiği şehirde Turkcell neredeyse hiçbir mahallede hız 20 mbps üstüne çıkmıyor. Haliyle benim için Turkcell'in bir avantajı yok.


    Aynı tarifede bu operatör 5 TL daha ucuz olsa bile buna geçeceğim. Tabii ki de bimcell'den pahalı, Turkcell'den ucuz olacak. Ve büyük ihtimalle faturalı/taahhütlü bir hat olur.


    Onun dışında salla kazan vs. olur mu acaba? Yeni GSM operatörü NETGSM hizmet vermeye başlıyor 

  • Üstat sonradan kendi şebekelerinin kurma ihtimalleri varmı? Mevcutta boş frekans varmı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

    Salla Kazan olmasa da, kesinlikle ona benzer hediye sistemi olmalı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi biraz cacık da olsa sağlam bir operatör olarak yıllardır kullanıyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Frekans hadi kıyıda köşede kalmış bir üç beş bulsalar bile o altyapıyı kuracak geliri elde etmeleri için Turkcell'in onlara bedava hizmet vermesi gerek. Hiç masrafları olmamalı. Kullanıcıdan birkaç dolar gelir elde edip işe yarar bir yatırım yapamazlar.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.