Şimdi Ara

YENİ FİESTA M?I YOKSA YENİ SEAT IBIZA MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR,
    BEN İNŞALLAH 1 AY İÇİNDE BİR ARABA SAHİBİ OLACAĞIM. BU BENİM KENDİ ARABAM OLACAK. ORTALAMA 32.000TL-35.000TL ARASI BİR BÜTÇE AYIRDIM. BU PARALARA OTOMATİK ARABA ALMAK İSTİYORUM. DİZEL OTOMATİK OLMASI ŞART DEĞİL ÇÜNKÜ FAZLA YOL YAPAN BİR İNSAN DEĞİLİM. BU BÜTÇEYLE YAPTIĞIM ARAŞTIRMALAR SONUCU İKİ ARABA ARASINDA KALDIM. 1. Yeni Fiesta Titanium 5K 1.4 A/T + LANSMAN PAKETİ (34.000TL) 2. YENİ IBIZA 1.6 lt 105 hp Sport (34.450TL) SEATTAKİ SATICAYA SORDUM SANIRIM SPORT MODELİNDE SADECE OTOMATİK VARMIŞ, IBIZA SC MODELİNİNSE OTOMATİK SEÇENEĞİ YOKMUŞ DEDİ. BENCE YANLIŞ BİLİYORYA NEYSE =) BANA BUNLAR ARASINDAN HANGİSİNİ ÖNERİRSİNİZ? DAHA İYİ BİR SEÇENEĞİM VARSA GÖRÜŞLERİ ALABİLİRİM. (İKİNCİ EL DÜŞÜNMÜYORUM.) PEUGEOT 207 ALINMAZ DEDİLER PARÇASI FALAN PAHALIYMIŞ. OPEL'E BAKTIM CORSA BUNLARIN YANINDA KASALARI ÇOK KÜÇÜK GÖZÜKTÜ GÖZÜME. SANKİ BAYAN KULLANICILARA DAHA ÇOK HİTAP EDİYOR GİBİ.


    YARDIMINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
    SAYGILAR,
    KIVANÇ







  • 27 binlere donanımlı mazda 2 alırdım ben olsam.
  • iyi diyorsunda uğur ikinci eli olan bi araba almak daha mantıklı deilmi sencede? satışı kolay olmalı die düşünüyorum?
    sen ne dersin?
  • ıbıza bence
  • 2 aracı da inceledim fakat sürme fırsatım olmadı. Fiesta arka diz mesafesi açısından birazcık daha iyi İbiza'ya göre. İç mekanda da yine bence yeni Fiesta biraz daha önde. Çok benzer araçlar ikisinden birisini alsanız neden diğerini aldım demezsiniz, benin tercihim Fiesta olurdu.

    Bir hatırlatmada bulunayım, bütçeniz dahilinde 2 araçtan da iyi bir araç olan Lancer var, otomatik vites seçeneği de mevcut. Eğer acemi değilseniz yani aracın büyüklüğü sıkıntı yaratmayacaksa Yeni Lancer'ı ciddi ciddi düşünün.
  • Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.207' nin parçası ibizadan pahalı ama fiestadan ucuz.207 alıanabilecek bir araç.2006 yılında çıkmasına rağmen hala yüzü eskimedi bana göre.Gelelim asıl konuya.Fiesta' nın iç ve dış dizaynı ibizadan daha şık bana göre.Fakat ibiza biraz daha geniş ve 1.6 motorlu olduğu için daha performanslı olacağı bir gerçek.Parçasıda nispeten fiestaya göre ucuz.Arkasındada VW grup var.Ben çok fazla dizayna bakmaz, kaliteyi düşünür ibiza alırdım.
  • çok teşekkürler Legend10 değerlendiricem hatta hemen bakıyorum...acemi değilim bundan önce pederin pathfinderı ve VW transporterı kullanıyordum =)
  • ben sana fıestayı onerırım bu araca sahıp oldugum ıcın degıl kı sorunları gayet acık sekılde tartısıyoz gercekten bu sınıftakı cok farklı bı araca sahıp olursun ayrıca senın ıstedgn aracı sıteden bı arkadas full donanımlı sekılde aldı...senı fıesta baslıgına beklıyorum mutlaka goz at bı cok sey paylasıldı burda fıkrın olsun secım konusnda yarıdmcı olur...aklına takılanlarda varsa yanıtlarım fiestayla ılgılı her konuda....

    http://forum.donanimhaber.com/m_24342037/mpage_75/tm.htm

    ıbıza konusunda cok bılgım yok onunda baslıgına bakıp bılgı sahıbı olabılırsın karsılastırman kolay olur...

    207 ve corsa ıbıza ve fıestaya gore kasa olarak guncellıklerını kaybettıler bence b sınıfı hb dusnuyosan ıkısı arasında karar vermen daha guzel olur gıbı gelıyo...




  • ben ikisininde alman yapımı olduğunu sanıyorum oyüzden kalite çok fark etmez sanıyorum.
    quote:

    Orjinalden alıntı: 207m

    Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.207' nin parçası ibizadan pahalı ama fiestadan ucuz.207 alıanabilecek bir araç.2006 yılında çıkmasına rağmen hala yüzü eskimedi bana göre.Gelelim asıl konuya.Fiesta' nın iç ve dış dizaynı ibizadan daha şık bana göre.Fakat ibiza biraz daha geniş ve 1.6 motorlu olduğu için daha performanslı olacağı bir gerçek.Parçasıda nispeten fiestaya göre ucuz.Arkasındada VW grup var.Ben çok fazla dizayna bakmaz, kaliteyi düşünür ibiza alırdım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: capetown

    ben ikisininde alman yapımı olduğunu sanıyorum oyüzden kalite çok fark etmez sanıyorum.
    quote:

    Orjinalden alıntı: 207m

    Öncelikle şunu belirtmek istiyorum.207' nin parçası ibizadan pahalı ama fiestadan ucuz.207 alıanabilecek bir araç.2006 yılında çıkmasına rağmen hala yüzü eskimedi bana göre.Gelelim asıl konuya.Fiesta' nın iç ve dış dizaynı ibizadan daha şık bana göre.Fakat ibiza biraz daha geniş ve 1.6 motorlu olduğu için daha performanslı olacağı bir gerçek.Parçasıda nispeten fiestaya göre ucuz.Arkasındada VW grup var.Ben çok fazla dizayna bakmaz, kaliteyi düşünür ibiza alırdım.




    Zaten B segmentindeki araçlar birbirine yakın araçlar.Aralarında ufak tefek farklar var.Fakat şöylede birşey var.Bu iki aracın alman olması aynı kalitede olduğu anlamına gelmezki.Mesela bir golfle bir focus arasında nasıl malzeme ve işçilik farkı varsa bundada öyle.Fakat ibiza ve fiesta arasında öyle uçurum fark yok.




  • Hmmm şimdi anladım... Ewt çok mantıklı...Tşk.
  • Sıfır araç almak yerine 2.el üst segment araçlara bakmakta mantıklı olabilir.
  • ikinci el düşünmüyorum yinede teşekkürler
  • okadar para verip b sınıfı bi araç almayın derim nacizane fikrim.
  • Honda City öneriyorum. İllaki dizel otomatik olması şart değil demişsiniz. Testi mevcut forumda. Bi bakın derim.
  • hocam o paraya dizel ve otomatik 308 yada benzinli ve full herseyiyle sunrooflu felan mazda 3 alabilirsiniz bence 2 aracta sizi pişman etmez. fiestayla ilgili bi boya problemi vardı forumda sanırım kronikti boyası kalkıyordu ona karsı fordun tutumunu gordukten sonra baya sogudum forddan :D o konuyuda bi araştırın isterseniz secim yapmanızda yardımcı olacaktır.
  • hyundai i30 öneririm ben de fiesta alıcaktım.aynı paraya bi üst sınıf araç varken iyiki almamışım dedim.incelemenizi tavsiye ederim 3500kmdeyim çok da memnunum.
  • seat ın bir prejtiji var ama ben yerinde olsam yeni fiesta alırdım hep tasarım olarak hemde araba yeni conspt bi araç bide test yapan bi arkadaşaım vardı en lüxünü fiestanın benznili araba çok rahahat ve performanslı dedi arabaya az daha alıyordu nkait çıkaramadı ama içinde upte kalında alacam diyo arabayı fiesta almanı tavsiye ederim. bu arada yeni fokusu da inceleme şanşım oldu ford baya prejtijini yükseltti araçları artık kalite konuşyor fiesta al....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepidi -- 10 Mart 2009; 9:25:47 >
  • ford çok sevmememe rağmen fiesta daha iyi diye düşünüyorum. ibiza nın estetik açıdan uzun vadeli olduğunu düşünmüyorum. 1 yıl sonra dış görünüşü sarkacak gibi geliyor.
  • Ben o paraya b sınıfı değil c sınıfı düşünürdüm. Kampanyalardan haberim yok ama hyundai i30 otomatik iyi seçim olabilir. Baz modelinde bile dijital klima olan donanımı yeterli bir araç. Motor seçenekleri çok iyi ve hyundai baya bi yol katetmiş bu araçta. Astra easytronic, 308 2tronic miydi neydi o da olabilir. Bravo dualogic de olabilir ama fiyatlarını bilmiyorum tabii. Yeni city ve jazzı da şiddetle önereceğim ama gereksiz pahalı. Şimdi full jazz otomatik alsanız 38 e geliyor. Civic otomatik parası.

    Bu ikisinden biri olacaksa da tabii ki fiesta.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.