Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1020. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.419
Cevap
381
Favori
1.535.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10171018101910201021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CRaFTY_35 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler yarın gideceğim
  • Merhabalar iyi forumlar herkese,

    2020 Temmuz ayından beri C5 Aircross shine bold paketten tek farkı cam tavan eksikliği olan selection business full opsiyonlu aracın sahibiyiz. Oldukça memnunuz. Elektrikli araç arayışına girdiğimizden yeni sahibini arıyoruz:) İlgilenen olursa ilan linkini ekliyorum.

    https://www.sahibinden.com/s/XSxc2ISP
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, exclusive donanımın tam detaylarını bilmiyorum maalesef. Araç aldığım zaman 2020 yılında exclusive donanımlı araç bayide mevcuttu onu hatırlıyorum:) Exclusive donanımından çok daha dolu olan selection business donanımlı 34 bin km deki aracım şuan ilanda. İlgilenirseniz görüşmek isterim. Umarım gönlünüzce olur. Ben incelemek isterseniz ilan linkini ekliyorum.https://www.sahibinden.com/s/i9qKyvPt
  • Gönüllü Geri Çağırma - Değerli müşterimiz, VR7AC......... şasi nolu otomobilinizin performansını iyileştirmeye ve uygunsuzluğu gidermeye yönelik, elektronik kontrol ünitesi yazılımı konulu tamamen ÜCRETSİZ olan düzeltici faaliyet ve ürün güncellemesini sağlamak amacıyla en kısa sürede en yakın Citroen Yetkili Servisi' nden randevu almanızı rica ederiz. Detaylı bilgi ve randevu talebi içinhttps://talep.citroen.com.tr/teknik-kampanya?utm_source=sms&utm_medium=sms&utm_campaign=satis+sonrasi&utm_id=teknik+kampanya linkini tıklayınız. Mersis No: 0729015415800013 İletişim: 0850 759 77 77 B043

    Bu mesaj şuan geldi. Başka alan oldu mu




  • gecceanduana kullanıcısına yanıt
    Merhaba sizin aracınızın model yılı nedir mesaj olarak mı geldi mail mi. 2024 bende gelen bildirim yok
  • onurcakmak O kullanıcısına yanıt

    Multimedyadan aktif yaparsanız bagaj açılınca kapılar açılıyor ama eller serbest kapatınca kapılar kilitlenmiyor

  • Maerdir kullanıcısına yanıt

    butonu nereden aldınız?

  • Yıllanmaya bağlı yan camlardan az da olsa rüzgar sesi gelmeye başladı.

    fitilleri değiştirecek durum yok ama silikon sprey yada başka birşey sıksam çözüm olur mu?

  • HakanGurol H kullanıcısına yanıt
    ParcaGönder sitesinden görmüştüm. Firmaya gidip elden aldım.
  • siyah kapağı bıçak gibi birşey ile mi açtınız?

  • Maerdir kullanıcısına yanıt

    öğle arası açtım baktım

    dediğiniz gibi tüm tesisat bağlı duruyor. kör düğmeye takıp bırakmışlar


    düğmeyi takında ayak sensörü ile açınca kaplarda açılıyor, ayak sensörü ile kapatınca kapılar da kilitleniyor değil mi?

  • gecceanduana kullanıcısına yanıt

    2023 Feel Bold bana gelmedi.

    Sene başında gelmişti uygulamadan kontrol edince görüp yaptırmıştım, adblue ile alakalıydı. Sana yeni mi geldi acaba yoksa bu başka mı?

  • Gp0n5 kullanıcısına yanıt
    Yok adblue ile ilgili değil. Yazılım güncellemesi yapacaklarmış
  • gecceanduana kullanıcısına yanıt

    yapılanda yazılımsaldı adblue püskürtme ile ilgili.

  • HakanGurol H kullanıcısına yanıt
    Evet herhangi ekstra bir şey yapmama gerek kalmadan tüm fonksiyonları çalıştı.
  • Selamlar dostlar, severek kullandığım aracımı başka bir araç almak için satıyorum. Herşey ilanda belirtildiği gibidir km de değişiklik olabilir hali hazırda kullanıyoruz. sarı site



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusTFuCkiTt -- 24 Mayıs 2024; 12:45:0 >
  • Herkese merhabalar. 1 ay bekledikten sonra c5 aircrossumuza kavuştuk. Dizel, shine paket 2024 model araçla ilgili 2 gün sonunda izlenimlerimi yazmak istiyorum.
    Genel olarak araç ile ilgili artı ve eksileri bilerek aldım. Bilmeden aldığım tek şey ön kamera konusu oldu. Bana ön kamera var demişlerdi, teslim alırken olmadığını söylediler.

    2 günün sonunda aracın olumlu tarafları:
    - Bu aracı bagaj hacmi için almıştım. Piknik malzemelerim sürekli arabada olsun ama bagajım düzensiz görünmesin istiyordum. Bagaj eşiğine sıfır inen bagaj havuzunun altında bir alan var. O alana 4 katlanır sandalye, 1 katlanır masa, çeşitli örtüler, katlanır hamak, elektrikli kompresör, acil takımları ve yangın tüpünü koydum. Havuz kapağı tam oturdu. Ve şu an bagaj bomboş duruyor. Sırf bunun için araç benim için yeterli diyebilirim 
    - Aracı teslim alırken rodaj yok, istediğin gibi kullan dediler. Yine de 2500 3000 deviri geçmeden kullanıyorum. Araçta yığılma, viteste kararsızlık, titreşim vs yok. Gayet seri ve rahat.
    - Bir önceki aracım olan dizel otomatik 2020 model opel astra ile kıyaslanınca aşırı sessiz. Sanki benzinli araç gibi.
    - Hem ön taraf, hem arka taraf oturma ve yolculuk açısından çok keyifli.
    - Direksiyonun yumuşaklığı bazı yerlerde eleştirilmiş ancak sıkışık trafikte ve dar otopark alanlarında ömrü geçen biri olarak söyleyim mükemmel bir direksiyon. Sanki sizi hissedip ihtiyaç halinde daha da yumuşuyor.
    - Anahtarız kilit açma, tekrar kilitleme, anahtarsız hatta temassız bagaj açma ve kapatma özellikleri kusursuz çalışıyor. İçeriden bir düğme ile bagaj açılıp kapansa iyi olurdu belki ama, şu haliyle bile çok çok iyi. Yalnız bagaj kapanırken araya bir engel girerse durmuyor. Küçük çocuklu aileler DİKKAT

    Olumsuz (ya da benim hala çözemediğim) tarafları:
    - Multimedya yazılımı gerçekten çok kötü. 2024 model bir araç değil de 2016-2017 bir multimedya kullanıyor gibi hissettiriyor. Burada sorun donanımsal değil. Yani dokunmatik olsun, ekran çözünürlüğü olsun iyi. Sorun yazılımsal arayüzde. Eğer buradan önerilecek iyi bir yazılım önerisi olursa ilk yaptıracağım işlerden biri.
    - Arka kameranın kötü olduğunu herkes söylüyor. Ben de millet abartıyor ne kadar kötü olabilir ki diyordum. O kadar kötüymüş. Tahmin ettiğimden de kötü hatta. Ancak iş görüyor. Amacına hizmet ediyor.
    - Ön kamera olmaması benim için hayal kırıklığı oldu. Ama bir o kadar kötü olan husus şu: (burada benim bilmediğim bir ayar olabilir önerilere açığım) arabayı park ederken geri geri giderken kamera açılıyor. İleri vitese takınca kamera kapanıyor. Yani ben istiyorum ki ileri geri yaparken hem arka kamera hem ön sensör görüntüsü sürekli açık kalsın. Hatta istersem yolda giderken bile açık olsun. Sıkışık trafikte gerçekten işe yarıyor. Ama böyle bir özellik yok. En azından ben bulamadım.
    - Arabada şerit takip var. Hatta öyle ki direksiyonu çok hafif bir şekilde kontrol ederek sizi şerite sokuyor. Ama bunu yaparken ne sesli bir uyarı veriyor ne de titreşim. Yani ilk başta hayal mi görüyorum dedim, sonra bilerek az şeritten çıktım, direksiyonu çevirip geri soktu. Bunu anladığım kadarıyla sadece yol boşken ve şeritler net ise yapıyor. 2 gün sadece şehir içi kullandığım için ne zaman devreye alıyor ne zaman devre dışı ben çözemedim. Ayrıca ikame verdikleri küçük c3 şerit ihlalinde ötüyordu. Bunda öyle bir sinyal yok. Ayarı da yok bulamadım.
    - Arabanın konforu çok iyi, süspansiyonlar da iyi. Ama ben her yerde anlatılan uçan halı efekti vs gibi bir his yaşamadım. Zamanla daha mı iyi olur bilemiyorum.
    - Mpv suv arası konumlanan bu araçta saklama gözleri belki yeterli, ama daha fazla gizli göz vs beklerdim.
    - Her arabaya bindiğimde o dörtlü düğmesini oraya koyan arkadaşa ağır sövüyorum.

    Kullandıkça edit gelecek




  • Erdi güney E kullanıcısına yanıt
    Kışın soğukken benzinli gibi çalışmayacak 😀 benzinliden dizele geçen birisi olarak aşırı rahatsız olduğum konudur
  • Erdi güney E kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın. 2024 dizel shine ben de 20 gün kadar oluyor teslim alalı. 2bin km yi devirdim. Ön park sensörleri sürekli devrede yeterince yakın geçerseniz uyarıyor. Önceki aracım 2021 sportage benzinliye göre yola daha iyi oturduğunu hızı göstermediğini daha konforlu olduğunu söyleyebilirim. Yakıt şimdilik çok değişken 3,9 gördüğüm de oldu 6,6 da yaklaşık 60km lik mesafede. Eski aracıma göre şuan 2-2,5 lt/100km fark var
  • gecceanduana kullanıcısına yanıt
    Merhabalar herkese, 2022 shine bold benzinli aracımda kendim kontrol ettiğimde gördüm Instagramda reklamlarda karşıma çıkmıştı, herhangi bir şikayetim yoktu. Servis için gittiğimde söyledim gönüllü parça değişimi olduğunu, o sırada da parça yokmuş. Sipariş ettiler geldiğinde tekrar arayıp takacaklarını söylediler. Bizim araca özel vuruntu sensörünün tutucusuyla alakalı bir durummuş geri çağırma, yerinden çıkıyormuş herhalde sensör, çıktığı zaman da yolda bırakıyormuş forumlarda okuduğum kadarıyla. Dediğim gibi benim herhangi bir şikayetim yoktu mesaj da gelmemişti, kendim görüp değiştirttim. 2-3 hafta sonra geldi parça. Serviste her zaman bulunan bir parça değil anladığım kadarıyla. Yalnız zor bir noktadaymış, cumartesi servisin de yoğunluğuyla yaklaşık 6 saatte falan teslim ettiler aracı, herhangi bir ücrette ödemedim.
  • 
Sayfa: önceki 10171018101910201021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.