Şimdi Ara

YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR (1014. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.377
Cevap
381
Favori
1.529.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://x.com/RoportajAdam/status/1775227669665214468?t=LtSm0soEf1x1VzU_dJ_ocQ&s=08

    İşin şakası bir yana android auto için sıkıntı yaşatmayacak kablo hangisidir. Bende anker var iş görmez mi ?
  • Android Autoyu sırf denemek için kullandım 60 lı yılların siyah beyaz tv yayını gibi geldi bana. CarPlay ile arasında yüz yıllar var.
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt

    Ben de kablosuz carplay kullanıyorum c5'de. Hanımın telefonu android onu da kabloyla kullanıyoruz. Bana da android auto daha kullanışlı geliyor. Yorum meselesi.

  • kaangulcan35 K kullanıcısına yanıt

    2019 shine aracımda o sorun vardı. Titreme bir türlü gitmedi. Sonunda servis ön takımlarda baya bir değişiklik yaptı ve sorunu çözdü. Sizin sorun da lastik veya jant ile ilgili değilmiş gibi geldi. Gerçi araç garantisi bittiyse masraflı da çıkabilir. O yüzden yanlış yönlendirmek istemem.

  • CengoCenk kullanıcısına yanıt

    Şu an rahatsız etmeyecek düzeyde bir titreşim olduğu için peşine düşmeyeceğim sanırım. Ama ben de sizin gibi düşünüyorum.

  • andorax A kullanıcısına yanıt

    Ben aslında garantim olmamasına rağmen son bakımı da yetkili serviste yaptırdığım için bu sorunla alakalı yetkili servise başvurdum. Araca bi baktılar direksiyonu sağa sola çevirip ileri geri yaptılar (aks kaynaklı sorun var mı yok mu anlamak için gibi yorumladım), dediler alt takım sağlam , siz gidin balans kontrolü yaptırın dışarıda. Onu da yaptırdım, beraberinde de lastik değişim zamanı da geldiği için 4 tane lastik aldım, ve onlara da hunter marka yol testi mantığında dinamik balans yapan en iyi makine ile balans yaptırdım ve soğuk lastik basıncını da 33 psi olarak ayarlattım.


    Rot Balans servisi olan bir tanıdığım aracı bana bırak, aksları yakın bir ustamıza söktürelim, aks kafalarında boşluk varsa aksçıya yollayalım, torna yaptıralım, sorun bu olabilir dedi, maalesef öyle de bir yoğunluğum oldu ki, aracı tüm gün bırakamadım.


    Sorun azaldı evet, ama bitmedi. Çok rahatsız edici mi derseniz hayır, ama titreşim var mı derseniz de evet derim.


    Bu aşamadan sonra ne yapacağımı çok da bilemedim. Bir süre bu sorundan kafaen uzaklaşmak içib böyle sürüp bayram sonrasında ucuzdan pahalıya gitmek adına önce rot balansçı tanıdığın tavsiyesi, o da çare olmazsa bir servis ziyareti yapacağım gibi duruyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaangulcan35 -- 3 Nisan 2024; 13:56:4 >




  • CengoCenk kullanıcısına yanıt
    Benim 2022 Shine Bold ta da ses problemi var. Lastik yuvarlanma sesi alıyorum. Sıfır kışlık lastikte de yazık lastikte de aynı sorun var. Servis inadına birşey yok demekte.
  • TzisTa kullanıcısına yanıt
    Bariz bir fark var Android Auto sırf olsun diye yapılmış.

    YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR
  • Skaninei kullanıcısına yanıt

    Hayırlısı olsun. Aracı siz alıyorsunuz ama kendim alıyormuş gibi seviniyorum. Ben satın aldığımda Dizel bir araca ihtiyacım vardı. İki ay sonra bu ihtiyaç ortadan kalkınca aklım benzinlisinde kaldı. Benzinli 180 beygir makyajlı kasa sadece 2022 model olarak piyasada mevcut. Bana nasip olmadı, siz de kaçırmayın istedim.


    Ekstra koltuk konforu isterseniz Nappa deri paketi dahil model denk getirmeye çalışabilirsiniz. Normal koltuğa ek 15mm ekstra pedli. Shine bold olup, aracın derisi gri yerine lacivert ise ve direksiyonunda iki parçalı deri kaplama varsa bu özellik var demektir. Ayrıca masajlı ve hafızalı koltuk da yine bu pakette geliyor. Koltuk pedleri kalın olunca koltuğun masaj özelliği bana pek efektif gelmedi yalnız. Almak üzere olduğunuz araçta Nappa deri paketi yoksa çok dert edilecek bir durum değil. İnternetteki incelemelere bakarsanız Nappa deri olmayan modellere bile herkes bir çok aracın koltuğundan daha konforlu olduğuna dair yorum yapmışlar.


    Aracın camları Saint Gobain üretimi. Cam filmleri de üretiyor, markası Solar Gard. Türkiye'de distribütörü ve güzel uygulama bir merkezleri de var. Dilerseniz orada işlem yaptırabilirsiniz, orijinal olur. Aracın arka camları karartmalı, dolayısıyla tavana yaptıracağınız film uygulaması nedeniyle ton farkı yaşamazsınız.





  • Merhaba 2022 c5 180hp shine bold ve 2023 408 130hp gt arasında hangisini tercih ederdiniz? C5 100k daha ucuz. C5 motor ve süspansiyon olarak çok cazip ama 408 iç mekan olarak önde sanki inanılmaz arada kaldım
  • seseka S kullanıcısına yanıt

    408 iç hacim olarak c5 inde oldukça arkasında, biraz sanki farklı amaçlara hizmet eden araçlar.


    Geniş bir aile için c5 daha iyi bir tercih olabilir.

  • onurcakmak O kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim, bugün aracı devraldım 1.6 puretech 180 beygir 2022 model makyajlı kasa, araç akıyor uçan halı gibi. Bugüne kadar betona oturuyormuşum farkında değilmişim. Nappa koltuklar yok ama bu haliyle bile evimin salon koltuğundan hiç farkı yok çok rahat yolculuk yaptım. Cam tavandan sıcaklık gelmiyor fakat ön cama llumar air80 yaptıracağım büyük ihtimalle. Almayı düşünen araştıran arkadaşlar varsa hiç düşünmeden alsınlar.
  • Skaninei kullanıcısına yanıt

    Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız inşallah. Güle güle binin.

  • onurcakmak O kullanıcısına yanıt
    Çok çok teşekkür ederim
  • onurcakmak O kullanıcısına yanıt

    15 mm ekstra köpük güncel de olan tüm paketlerde var. Nappa derinin yumuşak dokusu daha rahat hissettirmiş olabilir.

  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt

    Renkli bir arkaplan dışında arada ne fark var görüntü olarak 😄

  • seseka S kullanıcısına yanıt

    85bin km benzinli C5A kullandım 2 ay önce sattım. 508GT aldım. Evde 2. Araba olarak da C4 1.2var. Geçtiğimiz hafta iş seyahati için araba kiralamıştım şansıma 408 geldi. Fikir sahibi olacak kadar (1200km) 4 günde Istanbul-Çanakkale-İzmir-Bursa-Istanbul yaptım. Şehir içi otoyol yüksek sürat her şartı görmüş oldum. Güncel multimedya sistemi, kameralar ve gösterge tablosu hariç C5A çok üstün. Yüksek hızda C5 daha sessiz, yol konforunda C5 daha iyi, 1.2puretech dur kalk trafikte ciddi gürültülü. Yakıt olarak 1.2 ile 1.6 benzinli çok çok benzer yakıyorlar.

  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt

    alışkanlık meselesi. hele google maps kullanıyorsanız apple car play şaka gibi :) ama apple kullanıcıları buna alıştığı için eksiklerin farkında olmuyor. benzer durum tersi işletim sistemi geçiş için de geçerli tabi.

  • suicide kullanıcısına yanıt

    arka plan değiştirebilirsiniz android auto da :) tercihe baglı



    YENİ CITROËN C5 AIRCROSS ANA KONU(2022 FACELİFT KASA) - TÜM GÜNCEL PAYLAŞIMLAR/YORUMAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 5 Nisan 2024; 11:2:7 >
  • ozhanbayram kullanıcısına yanıt

    Eger yeni bir güncelleme ile düzenleme gelmediys son bir kaç ayda, apple car play de multitouch desteği bulunmuyor. Pinchzoom, pan yapamıyorsunuz eliniz ile. Harita kullanımında bu çok büyük sıkıntı açıkçası Android auto da ki kolay kullanıma alışmış bir kullanıcı için.


    "bariz"bir fark :)

  • 
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.