Şimdi Ara

Yeni Chevrolet AVEO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Esasında otomobil almak için pek uygun bir zaman olmamasına rağmen babam bayrama arabasız girmemekte kararlı.
    2 gündür aralıksız bayileri geziyor ama hem fiyatlar uçuk hemde ağustosta yeni zamlar geliyor.
    Bunlar olurken de bendenizin karşısında internette başlıkta yazdığım araç çıkıyor

    Pazartesi günü kısmet olursa babamlar Adana da ki bayiye gidecek ama sizin bu sınıfta bu donanımda ve bu 2. el kıymetinde araçla ilgili
    yorumlarınız veya alternatifleriniz neler olur?

    Otomobil daha çok yeni olduğundan hakkında ki her şey çok belirsiz, forumun chevrolet kısmında da 2 gündür yaprak kımıldamıyor

    zamanınızı ayırdığınız için şimdiden teşekkürler.







  • Yeni Aveo ile ilgili yorumlar çok iyi. Bizde kısmetse kışa doğru araç alacağız. Ya Aveo olacak yada i20 1.4 Prime. Belki az daha bütçeyi yükseltirsek Astra Classic.

    Aveo B sınıcının F/P aracı.
  • İkinci elde muadili araçlar elle sayılı aveo yeni kasaları tasarım olarak farklı fakat yeni bir araç olduğu için problemleri olacaktır
  • ayrıca aracın LT donanımında ki 1.4 motorun corsa lardaki motorla aynı olduğu söyleniyordu, acaba bu motorun LPG ile uyumu nasıl olur,gerçekten birebir aynı motor mu?
  • Ben bayide 1.2 motor için inceleme yapmıştım. 1.2 motor ecotech corsa motoru. Ama 1.4ü sormadım. Ancak turbo olduğu için 1.4lerde LPG takılırsa garanti bozuluyor dediler. 1.2 için bu sorun olmuyormuş. BRC ve landirenzo mu neydi onla anlaşmaları varmış. Araç gayet güzel. Ancak dizel linea fiyatı var. Dizel olsaydı şuan almıştım. Sedanın bagaj hacmi harika. Ama bildiğim kadarıyla yedek lastik yok. Onun yerine tamir kiti veriliyor. Ben hem turbo olmaması, hem vergi avantajı, hem de lpg uyumu nedeniyle 1.2 motor düşünüyorum ama donanım seçneği olmaması ve fiyatı düşündürüyor. Bütçeyi biraz artırabilirsem SX4 ilk sırada tabi.
  • chevrolet ten uzak durun arkadaşlar, tamamen sahipsiz ve organizasyonsuz bir firma Türkiye şartlarında
  • Nasıl yani? Adamlar GM'un ana mrkasını nasıl sahiplenmiyor? Opel de onların. Zaten opel bayileri direk chevrolet bayisi. Motorlar filanda çok yakın ve hatta genelde aynı. O zaman opele de sahip çıkmıyorlar demek lazım. İlk zmaanlar sorunlar olduğu doğru. Ama her yeni gelen markanın yaşadığı sorunlar vardır.
  • Chevrolet markası türkiye için benide düşündürmüyor değil, ayrıca ayda bir opel içinde satılacak haberleri çıktığından onu bile durumu mechul gibi.
    Ancak araç fiyat donanım olarak rakipsiz.
    Yalnız o 1.2- 1.4 lpg olayı canımı sıktı, sonuçta 1.4 motorlu olan araç hem daha kuvvetli hem de daha donanımlı, ve de gönlümüzden geçen de oydu, nerden çıktı şimdi bu uyumsuzluk
  • aveoya lpg takınca yokuşta çok zorlanıyor 1.4 motordu sanırım ve kocaman göğüs bölümü olmasına rağmen acayip motor sesi geçiriyor açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pehlione07

    Chevrolet markası türkiye için benide düşündürmüyor değil, ayrıca ayda bir opel içinde satılacak haberleri çıktığından onu bile durumu mechul gibi.
    Ancak araç fiyat donanım olarak rakipsiz.
    Yalnız o 1.2- 1.4 lpg olayı canımı sıktı, sonuçta 1.4 motorlu olan araç hem daha kuvvetli hem de daha donanımlı, ve de gönlümüzden geçen de oydu, nerden çıktı şimdi bu uyumsuzluk


    Uyumlu olabilir. Ama bana garanti dışı kalıyor dediler. Bir de siz sorun bence. Ben mesela 1.2'nin fulü olsa alacaktım. Şuan beklemedeyim. Özellikle arka camların kollu olmasını istemiyorum. 90 model ladamı yeni sattım. Artık kollu cam istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 31 Temmuz 2011; 18:26:26 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.