Şimdi Ara

Yeni Bina Türk Telekom Altyapıyı Diğer İSSlerle paylaşmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Yeni taşındığım, yeni yapılan binada internet altyapısı sağlanmıştır diye Türk Telekom bölge müdürlüğünden bir kişinin ismi ve numarası yazan Türk Telekom stickerı var. Ancak Türk Telekom dahil hiçbir sağlayıcının altyapı sorgulamasında altyapı gözükmüyor. Bu stickerdaki numarayı arayıp Turknet kullanacağım altyapıyı sağlıyor musunuz diye sorduğumda bölge müdürlüğündeki arkadaş 2-3. sınıf firmalarda ne işin var gel Türk Telekom'a. Arıza olduğunda onların işini sonraya bırakıyoruz kendi arızalarımıza bakıyoruz napacaksın Turknet'i, diğerlerine açmıyoruz çünkü pastayı önce bizim yememiz gerek vs dedi. Israrla aile evinde uzun süredir Turknet kullandığımı ve Turknet kullanacağımı söyleyince de o zaman daha çok beklersin dedi kapadı. BTK'ya şikayet oluşturup Turknet'e de bu durumu bilgilendirdiğimde yapacağımız bir şey yok diyip geçiyorlar, bunlar sizin iş ortağınız değil mi konuşup ayarlayın dediğimde de kayıt açtık diyip geçiştiriyorlar.


    Çözüm önerisi nedir bu durum için, ne yapmam gerekiyor. Fikri olan var mıdır








  • Altyapı sorgulama sistemine düştüğünde istediğiniz sağlayıcıdan hizmet alabilirsiniz.


    @TurkNetDestek

  • Bildiğim kadarıyla binanızdan türk telekom abonesi olduktan sonra altyapı sistemlerine yansıyor binanızın eğer buna rağmen alternatif firmanın altyapısında görünmüyor ise Türk telekom müdürlüğüne gidip planlama ile görüşmeniz lazım bu kişiler tarafından sisteme işleniyor adres sorguları bu arada Sizin aradığınız kişi satış yapmak isteyen bayi elemanı olabilir bu kişiyle muhatap olmayın sonuç olarak alternatif operatör olsa dahi aynı port saha ekip ücretleri ödüyorlar. iss firmaları




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 9 Ekim 2023; 18:25:39 >
  • Altyapı türktelekomdan sisteme işledikten 1-2 hafta sonra diğerlerine düşüyordu. Bu gibi abonelikler de sözleşmeli aboneliğim var taşıma işlemi yapacağım deyin. Başka türlü ilgilenmiyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turk telekom planlama erişime gidin yüz yüze konuşun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.