Şimdi Ara

Yeni baslayanlar icin GTA V Online (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
39
Favori
156.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunu alacaktım fakat Online hileciler dolmuş diyorlar bu hilecilerin durumu nedir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flashchuck

    Oyunu alacaktım fakat Online hileciler dolmuş diyorlar bu hilecilerin durumu nedir

    Ben 2-3 gündür oynuyorum 25-20 saat oynama sürem oldu online'da 1 kere denk geldim hileciye ve oyun baya sarıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byMyzz kullanıcısına yanıt
    Saçma hileler(para dağıtma vs.) olmasa direk alacağım oyunuda. Bir ay sonra unutmazsam pm atıp soracağım görüşün değişmediyse alacağım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashchuck -- 3 Mayıs 2016; 12:09:49 >
  • beyler ps 4 platformundan oynuyorum 800 binlik evim vardı 10 garajlı ama arabbalar yetmedi ucuz bi ev aldım şimdi pahalı olan evim satılmışmı anlamadım olayı anlatacak varmı ?
  • mertbek43 kullanıcısına yanıt
    satın alırken aynı slotu seçtiysen o ev gitmiştir. GG
  • Arkadaşlar mrb oyun bayadır var ancak online yeni sardı maalesef :)) ps4 den oynuyorum bu yeni güncelleme ile gelen şirketlerin getirisi ne? 1.200.000 param var 1 milyonluk şirketi alsam parayı sadece paket taşıyarakmı veriyor? yoksa belirli aralıklarla para veriyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar önümüzdeki ay başlıyacağım, iyi gidiyormu GTA alemi?
    Şirket felan geldi diyolar.
  • mertbek43 kullanıcısına yanıt
    Gitti kardeşim. GG Ez
  • Evet şirketler geldi bazı araçlar uçaklar vs geldi bayağı şenlendi yani online. Etrafta kargo taşıyan şirket sahipleri ve onları tankla uçakla kovalayan yağmacılar :)) ps4 den eklemek isteyen varsa yazsın beraber oynarız (hafta içi akşam ve hafta sonları) tek tabanca zor oluyor. Bir de şu yukarıdaki sorumu bilen arkadaşlar cvp larsa çok sevinirim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jamesfb

    Evet şirketler geldi bazı araçlar uçaklar vs geldi bayağı şenlendi yani online. Etrafta kargo taşıyan şirket sahipleri ve onları tankla uçakla kovalayan yağmacılar :)) ps4 den eklemek isteyen varsa yazsın beraber oynarız (hafta içi akşam ve hafta sonları) tek tabanca zor oluyor. Bir de şu yukarıdaki sorumu bilen arkadaşlar cvp larsa çok sevinirim :)

    Ben o olaylara hic bulasma derim.Satis yaparken butun hasilat gidebiliyor bence riskli.Para kasmak istiyorsan Pacific yapabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flashchuck

    Oyunu alacaktım fakat Online hileciler dolmuş diyorlar bu hilecilerin durumu nedir

    Şu aralar yok pek. Gerçi baikalarıyla çok takılmıyorum ama 1 yıl filan önce daha fazlaymış diyorlar. Rocsktar oyuna bakıyor. Hile yapanlar fazlalaştımı genelde patch yapıp düzeltiyorlar. Banlıyorlar filan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA Online Rehberi ve Soru Cevap Konusu [ANA KONU] konusuna yazdıklarımı buraya da kopyalayayım, mutlaka yardımcı olacaktır

    1 buçuk ay önce başladım ps4'te, rank 120 oldum, Kill/Death oranım 2.0 (kolaylıkla arttırıyorum), bir çok araç ve pegasus araçlarım mevcut, para sıkıntım yok.

    İyi bir karakter yönetimi için şuanda aklıma gelenleri yazayım;

    1) Araç Modifiyesi konusu: Level atlamayı beklemeden düşük levelda araçların modifiyelerini açmak için yarış kazanmanız gerekiyor, bunun için; options/jobs/play job/rockstar created/races/criminal records haritasını açın, 1 lap yapın, custom vehicles kapatın, slipstream kapatın, catch up kapatın, matchmaking'i ve auto invite'ı açın, 1 kişi bağlandığı anda yarışa başlayın, T20'yi alın, 3-2-1 derken hiç gaza basmayın, GO yazısı çıktığı ANDA gazlayın ki hızlı start yapmış olun, tek lap zaten kesin kazanırsınız, en azından 10 yarıştan 7'sini kazanırsınız kesin, daha önce oynamadıysanız kimsenin yarışa katılmasını beklemeden kendi başınıza da oynayabilirsiniz tecrübe edinmek için. Bu şekilde yarış kazanarak düşük level'larda aracınıza daha yüksek yüzdelerde modifiye yapmış olursunuz. (her modifiyenin belli bir yarış kazanma sayısı var, siz fazla kaybetmeden 25-35 kere kazanın)

    2) Araç tercihi: Oyunda Elegy RH8 araç için ücret alınmıyor (gerçek hayattaki Nissan GTR), telefonunuzdan Legendary Motorsports'ta bulabilirsiniz. bunu alabilirsiniz, gayet güzel bir araçtır, dört çeker olduğu için dağ tepe tırmanışı da iyidir. Ardından Armorlu Kuruma almanızı tavsiye edeceğim, tabi bunun için ilk Heist görevinin setup'ını yapmanız gerekiyor, (ayrıca Heist yapabilmek için 10 garajı olan lüks evlerden almanız da gerekiyor tabi, birazdan onu da anlatayım.) Armorlu Kuruma bombaya ve füzeye dayanıklı değildir ancak kurşunu çok ama çok zor geçirir. Para ve RP kazanmak için yapacağınız görevlerde ilaç gibi gelir, aracın içinden herkese sıkıp öldürebilir, görevleri başarıyla bitirebilirsiniz. Başka araçlara boşuna para vermeyin ilk etapta, sonra oynadıkça paranız oldukça ne almanız gerekiyorsa onu alırsınız zaten.

    3) Ev/Garaj meselesi: Hiç garaj almadım, hiç 6 araçlık otoparkı olan ev de almadım, para birikince direk 10 garajlı ev aldım Richard Majestic apartmanın ismi. 200küsür bin dolardı fiyatı. Heist görevlerini yapabilmeniz için 10 garajlı ev almanız gerekiyor, diğerlerine para harcamayın, direk bir adet 10 araçlık garajı olan evlerden birini alın, Richard Majestic iyiydi ilk etapta, şehrin ortasında, los santos customs modifiye dükkanına ve silahçıya yakın vs.

    4) Karakterin özelliklerini yükseltme:
    a) Stamina: Oyunda sağa sola veya arabalara vs X'e bas çek yaparak koşunca kolaylıkla yükseliyor veya bisiklete binerek de yükseltebilirsiniz,
    b) Shooting: Silahla ateş ettikçe kolaylıkla yükseliyor.
    c) Strength: Yükselmesi zor ve karakter için önemli bir özelliktir. Death Metal gibi basit ve sahile yakın bir görevi açıp, sahile gidip sahildeki vatandaşları yumruklamanız gerekiyor uzunca bir süre, gündüz vakti ve yağmursuz havada daha çok insan olacağı için daha kolay yükselir. Sıkılmadan herkesi yumrukla yere serin hızlı hızlı, ardından görevi bitirin (haritada işaretli yere gidip adamları öldürüp paketi yerden alıp teslim etmek) Options/jobs/play job/rockstar created/missions/Death Metal görevi.
    d) Stealth: Yükselmesi işi bilmeyince zordur, bilince aşırı kolay ve kısa sürede yükselir. L3'e basınca karakter sessizce yürüme moduna girer (stealth mod), bu şekildeyken yürüyerek stealth istatistiğini arttırabilirsiniz, L3'e bastıktan sonra sol analoğu sağa veya sola ittirilmiş şekilde kalmak üzere bırakınız, analoğu sağa veya sola çekili tutacak şekilde lastikle bağlayabilirsiniz, veya sol analoğu sola çekip iki analog arasına su şişesi koyabilirsiniz, ben o şekilde yapmıştım. (yalnız başınıza bir serverdaysanız aktif modda da yapabilirsiniz, kalabalık bir serverdaysanız öldürülmemek için pasif moda almayı unutmayın.)
    e) Flying: Uçaklarla uçuş yaparak arttırabilirsiniz, pistlerdeki sarı noktalara noktaların yanıp söndüğü istikamette sürekli ve ard arda iniş kalkış yaparak arttırabilirsiniz veya en güzel ve para da kazandıran yöntem olan Los Santos Flight School'daki (uçuş okulu) görevleri yaparak arttırabilirsiniz. Ben tüm görevleri bitirdim, birinde bronz aldım, diğer hepsinde altın aldım, epey iyi para getirmişti, bununla bahsettiğim 10 araçlık garajlı evi alabilirsiniz.
    f) Driving: Araba kullanarak kolaylıkla artmakta.
    g) Lung Capacity: Ciğer kapasitesidir. Suyun dibinde uzun süre kalmayı sağlar. İlk etapta çok önemli olmayabilir, ama işinize yaradığı zaman da tam yarıyor. R1 tuşu ile suya dalıp, canınız bitmeye yakın bar kırmızı olunca sudan çıkın, sürekli bunu tekrarlayın, biraz sabır ister ama zor değildir. Barın kırmızı olmasını bekleyin, kırmızı olmadan çıkmayın, geç kalırsanız da canınız gider, o zaman işe yaramayabilir belki, bar kırmızı olup canınız gitmeden önce çıkın yüzeye.

    h) Görünmeyen Max Health istatistiği: Bu istatistik karakterin canıyla ilgili en önemli istatistiktir. Her 20 levelda %20 artar. Level 20 olduğunuzda sol altta haritanın üzerinde Max Health %20 oldu yazar, Rank 40 olunca Max Health'te 40 olur. (bazen geç olabiliyor mesela bende rank 86'da Max Health 80 uyarısı çıkmıştı, rank 112'de de 100 olmuştu)


    5) Kill/Death oranını yüksek tutma: Öldürme/ölme oranıdır. Bu oranın oyunla, oynanabilirlikle, karakterin becerisini etkileme vs. gibi herhangi bir etkisi yoktur, lakin sonradan artması zor olduğu için başlar başlamaz önem göstermenizi tavsiye ederim. Bizim gibi gerçek GTA Online oyuncularını 10 kere öldürmüş, 10 kere de ölmüş birinin KD oranı 1'dir, hiç ölmeden 10 kişi öldürürse KD oranı 2'ye yükselir. Ancak 1000 kere öldürmüş, 1000 kere ölmüş biri KD'sini 1'den 2'ye yükseltmek için hiç ölmeden 1000 kişi öldürmelidir ki bu da imkansızdır.
    Düşük Rank'te olan kişilere sıklıkla ızdırap olunabilir KD'sini arttırmak isteyenler tarafından, bu nedenle Solo Session, İnvite Session veya Friend Only Session açarak yalnız başınıza oynayabilirsiniz, veya herkese açık Public Session'da oynuyorsanız Pasif Moda alabilirsiniz, oyunu kısa bir süreliğine de olsa oynamayacaksanız online'dan çıkabilir, oyunu kapatabilir veya pasif moda alabilirsiniz. Dişinizin geçmeyeceği kişilere saldırmayın, sizden daha iyi silahlara, daha iyi çelik yeleğe, daha yüksek cana sahip olabilirler.
    Ben 600 kişi öldürüp 400 kere öldüğüm zamanlarda KD oranına bakmıştım, 1-2 haftada iyice yükseltmesi zor olmadı benim için. Ama binli rakamlara çıktıktan sonra dediğim gibi zorlanabilirsiniz.

    6) Para kazanma yöntemleri:
    - Armorlu kuruma aracınızı alıp Mission'lara dalabilirsiniz, tek başınıza başlayabilirsiniz, yapması zor olmuyor çoğunu, başkalarıyla görev yaparsanız daha fazla para alırsınız, görev ne kadar uzun sürede biterse o kadar çok para alınıyor ama tabi bunun bir sınırı var sanırım 15 dakika gibi. Options/jobs/play job/rockstar created/missions/A Titan of A Job göreviyle başlayabilirsiniz direk.
    - Los Santos Flight School'daki tüm uçuş görevlerini Altın alarak bitirmeye çalışın çok güzel para ve RP verir.
    - Gerçek zaman ile 48 dakikada bir Los Santos Customs'a giderek araba satabilirsiniz, Lampadati Felon GT ve Ubermatch Sentinel benzeri coupe/cabrio araçlar 9500$ civarı verir, veya jipler de iyi para ediyor, Gallivanter Baller gibi. (araç isimlerini Google'layarak görüntülerine bakabilirsiniz). Bazen modifiyeli araçlar da çıkabiliyor karşınıza, Los Santos Customs'ın önünde veya haritanın yukarısındaki diğer modifiyeci Beekers Garage'ın önünde, onlar da 15000-25000$ arası para verir.
    - Heist görevlerini yapabilirsiniz, başkalarının heist görevlerine katılabilirsiniz telefondan quick job'a girerek. Belirli bir süre oynayıp insanlarla haşır neşir oldukça Heist görevlerinin sonuncusu olan Pacific Standard Heist finali ile ilgili farklı bilgilere sahip olursunuz güzel para getiren :)

    Bunların haricinde düzgün ve çok oyuncusu olan Türk crewlere katılın, çoğunlukla aynı crewden olanlara ızdırap olunmaz, ayrıca arkadaşlık kurup PS'ten parti kurarak kulaklıkla sesli olarak konuşup birlikte görev veya etkinlik yapabilirsiniz.

    7) LTS - Last Team Standing oyun modundaki En Güzel Haritalar:
    - İki takımın karşılıklı kapıştığı bu oyun modunda oyuncular tarafından yaratılan haritalardan bazıları epey keyifli oluyor. Bunlara değinmek istiyorum, haritalardan, bu haritalarda nasıl oynayabileceğinizden bahsedeyim;
    - LTS haritalarını, bu bölümü kuran olursa oyuna katılıp oyunun sonunda L1'e basıp Bookmark Job yapıp, daha sonra kendi kendinize de bu haritayı kurabilirsiniz, Options/Jobs/Bookmarked Job kısmından daha önce bookmark ettiğiniz bu haritayı açabilirsiniz.
    - Oyunu açan vs. bulamadıysanız, katılamadıysanız veya bookmark yapamadıysanız PC'den social club'a giriş yapıp, haritayı bulup, aşağıda sarı olarak yazılı Add To Game butonuna basarsanız oyunda bookmarked jobs kısmında yer alır (orada gözükmüyorsa oyunu bir kere kapatıp açmanız veya story moda girip çıkmanız gerekebilir)

    Rockets vs Insurgents: Yukarıda konteyner üstünde bulunan oyuncularda roket vardır, aşağıdaki oyuncularda Insurgent araç, aşağıdakiler rampadan zıplayıp yukarıdakileri öldürmeye, yukarıdakiler de roketle insurgent patlatmaya çalışır.
    https://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/ps4/jobs/job/yJFWtyuL30CtoLZOZexhlA

    Kuruma vs Minigun: Benzerinin kuruma ve minigun'lısı
    https://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/ps4/jobs/job/5wZkBmpPmEyTWbvp-hOHhg

    Stunters vs Rocketers:
    https://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/ps4/jobs/job/B5eKTNHWP0inwX3fyH12tw

    Runners vs Zentornos:
    https://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/ps4/jobs/job/xXJN6DMj-ke8tWk_H8LKJA

    Snipers vs Stunters:
    https://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/ps4/jobs/job/lo3-5jkuy0yTNaLjzZLG_w

    Everything vs Everything:
    https://socialclub.rockstargames.com/games/gtav/ps4/jobs/job/odzJ8c9sqUmZSCvR1dhr7g

    Yukarıda bahsettiğim gibi social club'a giriş yapıp bu haritaları add to game diyerek bookmarked jobs bölümüne atabilir, istediğiniz zaman görevi kurabilirsiniz.


    İlk mesaja alıntılanması iyi olur kanaatindeyim, konunun sahibi bakıp uygun görürse alıntılayabilir. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 12 Temmuz 2016; 12:07:00 >




  • Teşekkürler güzel ve faydalı bilgiler. Şirket olayı da para getirmiyor mu? özellikle benim gibi az parası olanlar 1 milyonluk şirketle başarılı şekilde (hasarsız ölmeden kargo taşıma vs.) iş yapsalar o parayı tahmini ne kadar zamanda kurtarıyor? çünkü oyunda görevler çok zor yapılıyor setuplara bile cırmalıyosun 1 2 tane soytarı veya mal giriyor mahvediyor görevleri boşa harcadığın zamanda yanına kar kalıyor
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Ben artik pek oynamiyorum ama oyunu yeni alan ve bu Konuyu fark eden arkaslar var. Bu yüzden az cok Konuyu güncel tutmak iyi olur. Eline saglik ekledim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jamesfb

    Teşekkürler güzel ve faydalı bilgiler. Şirket olayı da para getirmiyor mu? özellikle benim gibi az parası olanlar 1 milyonluk şirketle başarılı şekilde (hasarsız ölmeden kargo taşıma vs.) iş yapsalar o parayı tahmini ne kadar zamanda kurtarıyor? çünkü oyunda görevler çok zor yapılıyor setuplara bile cırmalıyosun 1 2 tane soytarı veya mal giriyor mahvediyor görevleri boşa harcadığın zamanda yanına kar kalıyor

    Ofisle güzel para yapılıyor, ama ofis sahibi yapıyor o güzel parayı anca. Bodyguard'larına bişey yok.
    Dolayısıyla tek başınıza yapabilirsiniz, tabi 1 milyonluk ofisin haricinde depo da satın almalısınız ofisi aldıktan sonra.
    Tek başınıza bir public sessionda kalırsanız malların başkaları tarafından zarar görme ihtimali kalmamış olur. Dolu sessionda oynarken youtubedan 4k video falan açın birkaç dakika sonra tek kalma ihtimaliniz var :)

    Kuruma ile durmadan mission yapabilirsiniz. Güzel para kazanırsınız yani, ben zevkli de buluyorum.

    Heist için tanıdık şart gibi birşey, tanıdık veya mikrofonla konuşabilen kişiler yani.




  • alike03 kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık, şimdi baktım, spoiler olarak alıntılamayı görmemiştim daha önce, güzel olmuş :)
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bakalım biraz depo alabilecek param olursa en ucuz şirketle girecem o işlere bir değişiklik olsun. Heistte aynen dediğiniz gibi arkadaşlarla oynanmalı
  • Arkadaşlar merhaba steam yaz indirimi ile gta 5 3.5 milyon dolar para ile 107 TL sizce almaya değer mi. Hile durumu nasıl oyunda, bazı kişiler hile artık olmuyor diyor bazıları ise hile kaynıyor diyor. Kararsız kaldım ne yapmalıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PickPower

    Arkadaşlar merhaba steam yaz indirimi ile gta 5 3.5 milyon dolar para ile 107 TL sizce almaya değer mi. Hile durumu nasıl oyunda, bazı kişiler hile artık olmuyor diyor bazıları ise hile kaynıyor diyor. Kararsız kaldım ne yapmalıyım?

    aynen bende 100tl olan 1.5m dolarlık paketi almayı düşünüyorum önerirmisiniz ?
  • Arkadaşlar merhaba,

    GTA online da yeniyim. Haritada hiç görev göremiyorum. Günlük görev açmaya çalıştığımda yeterli ranka sahip olmadığımı söylüyor. Haritada sadece diğer kullanıcılar var. İyice zevksiz hale gelmeye başladı. Boş boş gezmekten başka ne yapmam lazım. Görev alabilmek için nasıl seviye yükseltebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.