Şimdi Ara

Yeni 2022 Honda Civic Sedan tanıtıldı! İşte tasarımı ve özellikleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
16.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önceki kasadan 6hp fazla güç üretiyor demiş sayın editör ama yanlış ! Önceki kasa 182hp güç üretiyor, bu kasadaki motor 180hp güç üretecek diyor, bu 2hp az demek ?
  • Tenekeye Altın Semer Vursan Yine Teneke Yine Teneke


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.0 LT atmosferik motor ?? şehir içi 13/14lt demek ?? mtv, ötv, kdv onlara hiç girmiyorum zaten. Yakında Accord modeli gibi bunuda artık TR pazarında göremeyiz ;(



    Millet elektrikli, insansız otomobillere binerken biz at/eşek arabasına bineceğiz vizyonsuz, zihniyetsiz kişilerden ötürü...

  • bi zamanlar honda civic euro 1998 modeli arabamız vardı bu yeni model nedense çok fazla onu anımsattı bana

  • Eşeğin önüne en güzel tasarımlı civic yapsan eşek yine eşekliğini yapacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 29 Nisan 2021; 13:1:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cvt, tork üretemediğinden üretsede yüksek devirlerde ürettiğinden sevilmez, ama şu piyasadaki en seri ve verimli şanzımanıdır bana göre.



    Araç tasarımında, keşke audi gibi ön ızgarayı al ile birleştirselermiş. Mitsubishi Lancer gibi burnuda biraz dışarı çıkartıp, Peugeot un yeni nesil led gündüz farları gibi agresif bir yapı verselermiş O?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armyoflovers -- 29 Nisan 2021; 13:4:37 >
  • armyoflovers kullanıcısına yanıt

    2.0 atmosferikle 1.6 atmosferik arasında pek tüketim farkı olmaz. 13-14litre uçuk rakamlar.

    2.0 usa için. Avrupa motorları her zaman farklı olmuştur. Bizde muhtemelen 1.5 atmosferik hibrit ve 1.5 turbo olur. Hrv deki 1.5 atmosferiği de koyabilirler. Avrupa usaya göre daha sonra açıklanıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla öyle bir olur ki. Mevcut modelin şehir içinde 9/10 lt civarı yaktığını düşünürsek. 2lt bir motor Türkiye'de en az 12/13lt yakar diyorum 😁 ama diğer dediğine katılıyorum 2.0 bir civic in TR de satılmayacağını bildikleri için. 1.6 turbo modeli gelecektir. Hibrit modelinde, devletimizin saçma vergi politikası yüzünden geleceğini düşünmüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki apaçi işiydi şimdiki ağır abi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye de muhtemelen çok az göreceğiz yada görmeyeceğiz. Boş tartışmaya gerek yok bana göre.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onur Çınar WORDY

    Önceki kasadan 6hp fazla güç üretiyor demiş sayın editör ama yanlış ! Önceki kasa 182hp güç üretiyor, bu kasadaki motor 180hp güç üretecek diyor, bu 2hp az demek ?

    hayır yanlış değil kardeşim. 182 likler avrupa piyasasında satılanlar. amerikadakiler 174 ps güce sahipti. yani yanlış olan sensin.   

  • Önceki kasadan daha ağır bir görüntüsü var, bence böyle daha iyi duruyor. İç tasarım da böyle olacaksa sade ve şık duruyor ama o ekran ne? Neden hala gömme ekran yapmıyor Japonlar? Sıradan bir tableti alıp sonradan yapıştırmış gibi duruyor, o ekran içeri doğru girip çıkmadığı müddetçe bunu yapmaları çok saçma.

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Bilmediğim bir detaydı teşekkürler, fakat yanlış olan insanlar değil bilgidir ;)
  • spor tasarım gitmiş. işadamı tasarım gelmiş. tarzını katletmiş. şimdi fanları bu arabayı modifiye de edemez

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onur Çınar WORDY

    Bilmediğim bir detaydı teşekkürler, fakat yanlış olan insanlar değil bilgidir ;)

    eyvallah. evet yanlış biliyordun şimdi doğrusunu öğrendin. keşke ben de yanlış bildiğim bazı şeylerin gerçeklerini öğrenebilsem. iyi günler.

  • Bir önceki serseri apaci tasarımdan daha iyi olduğu kesin. Bence ici de disi da gayet güzel. Ben sadece o tablet gibi duran ekranı sevmiyorum.

  • Tasarımı baya iyi olmuş. tosba grubu baksın da yeni kasa tasarımı görsün.

  • fbyram kullanıcısına yanıt
    tosba grubu dünya lideri oldu senin haberin yok heral :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbyram

    Tasarımı baya iyi olmuş. tosba grubu baksın da yeni kasa tasarımı görsün.

    Öyle deme hocam ya. Farı uzatıp 2 parça led eklemek yeni kasa yapmak için yeterli onların gözünde. Bir de bu tarz kasa değişikliklerinde "eski kasayı öldürdü" demezler mi, basıyorum kahkahayı.  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: armyoflovers

    Valla öyle bir olur ki. Mevcut modelin şehir içinde 9/10 lt civarı yaktığını düşünürsek. 2lt bir motor Türkiye'de en az 12/13lt yakar diyorum 😁 ama diğer dediğine katılıyorum 2.0 bir civic in TR de satılmayacağını bildikleri için. 1.6 turbo modeli gelecektir. Hibrit modelinde, devletimizin saçma vergi politikası yüzünden geleceğini düşünmüyorum.

    Sizin mantıkla 1.33 corollanın 1.6dan az yakması gerekiyor ama gerçekte biraz daha fazla yakıyor. Kuzey amerikadaki 1.8 2.0 civicler bizim 1.6lardan az yakıyordur büyük ihtimal. Fazla hacimle araba daha rahat yürüyor. Sizin dediğiniz gibi artışlar genelde turbo motorlarda oluyor. 1.0 tsiların 1.4 tsilardan biraz daha az yakması gibi(c sınıfı hb ağırlığı için).


    Hacme göre vergi olayı saçmalığın daniskası. Corolla ve civicler için 1.6 atmosferik artık yetersiz kalıyor. Sanırım 1.6 civic kuzey amerikada en son 90lardaki ies civiclerde kullanıldı. Fc5e kadar da hep 1.8 standart motor seçeneğiydi. Fc5le beraber 2 litreye geçtiler. Ben şahsen atmosferik motorları pek sorun çıkarmadıkları için seviyorum. Ama vergi sistemi yüzünden bizim ülkede anca düşük hacimlilere biniliyor.





  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.