Şimdi Ara

Yemek sepeti fiyat konusunda insanları yanıltıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yemek sepetinden bir restorandan 65 tl lik bir sipariş verecektim ki aynı restoranın getir uygulamasına aynı menüyü daha ucuz sunduğunu gördüm. Fiyatlar ikisinde de kampanyasız standart halleri. Telefonla sipariş vermek istediğimde de gene yemek sepetinden ucuza geliyor. Aslında sorun fiyat farklılığı değil. Yemek sepetine bu konuda daha önce çok kez şikayet yazılmış şikayet sitelerinde. Yemek sepetinin cevabı ise hep aynı. "Anlaşmamız gereği restoranın paket servis fiyatı ile uygulamadaki fiyatı aynı olması gerekiyor. Bu konuda sürekli denetimler yapıyoruz ama özellikle incelememizi istediğiniz restoran varsa bize iletin vs.." tarzında. Ayrıca yemek sepetinin sitesinde sıkca sorulan sorularda da bu açıkca belirtiyor. Ben de müşteri hizmetlerine konuyu danışdım. Aldığım cevap restoranın fiyatına biz müdahale edemeyiz şeklinde oldu. Yani anlayacağınız insanları yanıltıyorlar. Biz de buna güvenip uygulamadan söylüyoruz yemeği. Baştan fiyatlar aynı olmak zorunda demeseler sorun yok restorandan komisyon alıyorlar restoran da o komisyonu bizden çıkarıyor deriz isteyen bunu bile bile söyler uygulamadan. Ama yaptıkları resmen insanları yanıltarak haksız kazanc sağlamak.

    Yemek sepeti fiyat konusunda insanları yanıltıyor


    Yemek sepeti fiyat konusunda insanları yanıltıyor


    Yemek sepeti fiyat konusunda insanları yanıltıyor







  • Rekabet gelince bunlar da yusuf yusuf.. Sence o firmayla çalışmayı bırakabilirler mi? Getir ile çalışmaya devam ederler sonuçta..



    Gördüğünüz gibi rakip yokken o lokantaya basarlar, rakip gelince iyli ılmımısı lızım...


    ..ları.

  • bir ara dönerlerde indirim vardı bağıra bağıra reklamını hazırlamışlar indirimin bağlı olduğu yemek mağazasına baktım 20 liralık olan döner 30 lira yapmış üstünü çizmiş tekrar 20 lira yapmış hala anlamadınız siz '' indirim/ucuzluk '' bu topraklarda yasaklandı


    Yemek sepeti fiyat konusunda insanları yanıltıyor 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Billy -- 30 Mart 2022; 10:48:36 >
  • Yemek Sepetinin müşteriden yana çıktığı pek görülmüyor maalesef, geçenlerde yaşadığım sıkıntıdan sonra komple hesabımı kapattım, uygulamayı da sildim... Şimdilik getir ve trendyol yeterli oluyor benim için.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.