Şimdi Ara

Yedek subaylıkta 12. ayın sonunda kalmama durumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Trubetzkoy Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ben bu yıl mezun oldum ve askerlik için tecilimi bozdum. Yedek astsubaylık ve yedek subaylığı işaretledim. Ama askerliği yaşamadığım için kalmakta kararsızım. 12 ay yedek subay ya da yedek astsubaylık görevimi yerine getirdikten sonra kalmama gibi bir durumum olabiliyor mu ?




  • alım varsa (iç veya dış alım ıkısınden bırıydı adı) kalırsın dıger turlu 12 aydan sonra bıter gorevın ki yedek subay/astsubaylık basvursan bıle cıkmayabılır şans işi.
  • 2019da hava kuvvetlerinde yedek subaydım. Haziran 2019da yeni askerlik yasası çıktığında askerdim. Bize iç alım açılmadı. O dönem karacı yedek subaylara iç alım açılmıştı. Hatta devre arkadaşlarımdan en az 10 kişi dış kaynak alımlara başvurmuştu.

    Aradan 5 sene geçti, uygulamada değişiklik oldu mu bilmiyorum. Olur da yedek subay çıkarsanız gittiğiniz taburun bölük astsubayına sorarsınız. Ya da esas kıtanızda kayıt kuyut işlerinizi yapacak personel astsubayı olacaktır, onunla konuşursunuz. Askerliğin 8-9. ayı gibi iç alım emirleri geliyordu. Personel astsubayın da önüne gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.