Şimdi Ara

YDS Bot ,YAKUPOĞLU BOT tarafından mağduriyetim (asker botu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 05.02.2022 tarihinde 1139 tl değerinde altda linkini vermiş olduğum botu satın aldım

    https://www.ydsshop.com/yds-extreme-gtx-deri-kahverengi

    bot elime ulaştığında ürünü açıp baktığımda şok gecirdim.cünkü satın almış olduğum bot yerine bunun hava almayan ve görsellerinde bu bot olmayan başka bir bot gönderildiğini gördüm. ayrıca botta 2 tane kabul edilemez defo ,kusur olduğunu gördüm.bunların da resmini aşağıda paylaşıcam. hemen müşteri hizmetlerini aradım.

    tuğçe hanım adında ki bir bayana durumu izah ettim. bu botu almadığımı bunun 4 mevsimlik olanı aldığımı ama bana kış modelini gönderildiğini anlattım. hemen resim cekip mail atmamı istedi. çektim ve attım. 1 saat sonra şahsi telefonumdan aradı. ürünün sizin satın almadığınız bir ürün olduğunu kabul etti yani görseldeki ürün değil dedi ve defolu ürün olduğunu söyledi ve ürünü bize geri göndermemizi istedi. tekrar paketledim ve ürünü geri gönderdim .


    olay şimdi burda başlıyor.arkadaşlar ben bu firmadan botumu satın aldıkdan 1 gün sonra deri eldiven de almıştım.kargo dahil 211 tl ye geliyordu. bu ürün geldi ve bir sorun yoktu kullanıyordum.

    ben bunlara botu gönderdim ve 2 gün sonra telefonuma bir mesaj geldi.ücret iadesi 1139 tl yerine 211 tl yatırılmıştı kartıma.kan beynime sıçradı.çünkü firmadan ne aldıysam hep bir hata zinciri devam ediyordu. bot yanlış geldi kusurlu geldi para iadesi düzgün yapılmadı.

    ve sinirli bir şekilde tekrar aradım.

    başka bir bayan açtı. dedimki böyle böyle. bana bot ücreti yerine satın almış olduğum eldivenin ücretini yatırmışsınız.

    bayan dediki evet ödemeyi ben yaptım. ürün kabul arge bölümünden bana eldiven geldiğini ve eldivenin faturasını getirdiklerini botun gelmediğini söyledi.dedimki nasıl olur? eldiven şuan elimde. yanımda dedim. bayan bana dediki benim yapacağım bişey yok. eldiven gelmiş bunun ücretini geri iade ettim dedi.yani kurumsal bir firma olmasa dolandırıldım zannedicektim arkadaşlar. ve ben sinirlendim. bakın iş yerimde kamera var. ben botu gönderdim botun ücretini istiyorum dedim.karşımdaki bayan inanılmaz bir şekilde bana bağırdı cagırdı. bana hanımefendi diye hitap edip durmayın dedi ve telefonu suratıma kapattı. 5 dakika sonra tekrar aradım. demet hanım açtı telefonu ama diğer bayan arkada sesini duyuyorum. ben sakin bir şekilde anlattım.evet dedi bir karışıklık olmuş depo da dedi.biz size 211 tl yatırmışız bi 940 tl daha yatırıcaz dedi. ve yatırdılar. ama yds den aldığıma alacağıma bin pişman ettiler. bu yakupoğlu yds botları askerde giydiğiniz botların markası arkadaşlar. okadar şişkinler okadar umursamaz okadar ilgisizlerki anlatamam.askeri personel olan bir kaç arkadaşıma danıştım zaten daha önce alma ordan botları hiç rahat neğil. bizler lowa marka botları alıyoruz cok daha rahat dediler. ama ben bir bota 2400 tl vermek istemediğim icin ve yerli malıdır diye yds yi tercih edeyim dedim. ama beni bin pişman ettiler.yok efendim ingiliz ordusunun tüm botlarını bunlar yapıyormuşta yok avrupanın en büyük bot üreticileriymiş te . size yemin ediyorum mahalle arasındaki kunduracı kucuk esnaf bunlardan daha profosyonel calışır.size bana gönderdikleri defolu dikişleri atmış botun görsellerinide ekliyorum. satın almış olduğum botun linkinide ekliyorum.



    bu benim satın aldığım botun linki

    YDS Bot ,YAKUPOĞLU BOT tarafından mağduriyetim (asker botu)
    YDS Bot ,YAKUPOĞLU BOT tarafından mağduriyetim (asker botu)yds ile hiçbir koşulda zor yok! | yds shop
    YDS EXTREME GTX (DERİ) -KAHVERENGİ | YDS Shop
    https://www.ydsshop.com/yds-extreme-gtx-deri-kahverengi

    bunlarda bana gönderilen defolu botların resimleri

    YDS Bot ,YAKUPOĞLU BOT tarafından mağduriyetim (asker botu)


    YDS Bot ,YAKUPOĞLU BOT tarafından mağduriyetim (asker botu)


    YDS Bot ,YAKUPOĞLU BOT tarafından mağduriyetim (asker botu)

    buyrun yorum sizin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 11 Şubat 2022; 13:31:2 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.