Şimdi Ara

yazın kış lastiğiyle gezeceğinize gidin dört mevsim lastik alın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bence bu teferruatları bilmeyenler arabasını satıp toplu taşıma kullansın veya scooter alsın

  • fractal design kullanıcısına yanıt

    aga patronun umrunda mı ? kaza yaparsa şoför yapacak,ölecekse o ölecek. yaşarsa da maaşdan keser bitti gitti.

  • Lastik değiştirme ücreti çok pahalı olmaya başladı. Gerçekten 4 mevsim lastik al geç en mantıklısı.

  • "4 mevsim lastik alma 1 sene ömürleri var, yaz lastiğine kar sembolü vurup 4 mevsim diye satıyorlar inanma, hız falan yapılmaz onlarla adam gibi yaz kış ayrı al" vesayre laflarını işittikten sonra aracıma Goodyear Eagle Sport 4 Seasons lastiğini aldım. Yağmur da çamur da kar da bir kere olsun üzmedi. Ayrıca inanılmaz konforlu da bir lastik. Sesi çok zor duyuluyor. Deseni de çok güzel bence :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pilotaFerrari kullanıcısına yanıt

    iyi yapmışsınız hocam, yaz lastiğine sembol vurup satıyorlar diyen lastiklerin desenlerine bile bakmamış çünkü alakaları bile yok. tip olarak yaz lastiğine en benzeyeni sizin aldığınız model, ama onda bile çok fark var aslında dikkatli bakılınca. yurtdışında dunlop sport all season olarak geçiyor diğer lastiklerle karşılaştırmasına bakmak isterseniz bu isimle aratınca çıkıyor. yerli üretim (ya da türkiye pazarına özel) yazlık eagle sportlar ile isim dışında hiçbir alakası yok o lastik çok kötü falan demişlerdir belki diye onu da yazayım dedim :)

  • trak76 T kullanıcısına yanıt

    Patronun umrunda değilse bir kaza ile acı bir tecrübe yaşar. Aracı tamirdeyken veya perte çıkınca işi gücü ilerlemez.

    Pertten parayı almak minimum 40-45 gün. Araç tamiri en az 20-30 gün sürer. Trafik sigortası ve kasko fiyatlarının hasarsızlık bozulduğu için 2'ye katlanması da cabası.

  • 6 senelik kullanılmamış kış lastiğini yazın da kullanabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de 4 mevsimlik var gören bazen kış sanıyor :D söylediklerin biraz daha rahatlattı sağ ol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazlık eagle sportlar beğenilmiyor hocam ama dediğiniz gibi 4Seasons ile isim benzerliğinden başka bir alakası yok. Yine de bence Bridgestone, Petlas, Lassa vesayre markalardan kat be kat daha iyidir. En azından Goodyear kendi ismine yakıştırıp satabiliyor. Netice de Goodyear'ın rakipleri Michelin ve Continental.


    2 ay evvel 195-65-R15 ebat olarak 4 adetini 5500TL'ye satın aldım. 1 yıl yol yardım ile ücretsiz balans ayarı, sibop değişimi ve montaj hizmeti verdiler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 5 Ağustos 2023; 0:19:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o lastiklerin nasıl saklandığı da çok önemli. Ve hiçbir kış lastiğini yazın kullanmak doğru değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falken AS210 alarak çözdüm. Değiştirmek zahmetli.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • markadan önce model önemli, her markada farklı seviyede ürünler var. yazlık olan eagle sport giriş seviyesi bir ürün, diğer markaların da benzer modelleri var ama onlar en azından avrupa'da da satılıyor bu ürün satılmıyor, muhtemelen daha kötü olduğu için ve marka algısına zarar gelmesin diye. sonuçta goodyear'ın premium touring modeli belli (egp2), bu varken, başka markaların da hangi modellerinin rakip olduğu belliyken kıyas bile edilmez bunlarla giriş seviyesi bir model. son olarak petlas, lassa vs. dediğiniz markalarla bridgestone'un bir tutulması mümkün değil. diğerlerinin en üst modeli bile belki bridgestone'un giriş seviyesi modeline denk gelemez çünkü. goodyear'ın bridgestone rakibi olmadığını izlenimini nereden edindiniz bilmiyorum ama o da yanlış. continental + goodyear toplamından daha o büyük bir firma. birbirine rakip premium ürün üretebilen (daha doğrusu aynı seviyede birbirine rakip ürün üretebilen) her firma rakiptir.





  • degobar kullanıcısına yanıt
    Continental AllSeasonContact dan memnun musunuz hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Petlas kış lastiklerimi 4 kış boyunca kullandım. Yaz lastiklerim berbat ötesi. Bu yaz kışlıklarla geçireceğim.


    Kışa girerken 4 mevsim almayı düşünüyorum artık. Ankara için yeterli olur mu 4 mevsim? Bu sene hiç kar yağmadı mesela. Buzlu yollarda pek görmedim.


    Bir de sök tak uğraşmayı sevmiyorum. Gidiyorsun sıra oluyor falan.. Üstüne yaz lastiği de almam gerekecek. Ankarada 4 mevsim kullanan var mı?

  • -AhmtOzdmR- kullanıcısına yanıt
    Neredeyse 35 senedir 4 mevsim lastik kullanıyorum conti en iyisi çıktı, aracının +/- sini bileceksin bir de lastiğinin verdiği tepkiyi bileceksin aracını ona göre kullanıp riske girmeyeceksin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SAY10 kullanıcısına yanıt

    Ben kullanıyorum , Oran mah yazın kış lastiğiyle gezeceğinize gidin dört mevsim lastik alın  , 2019 dan beri kullanıyorum.Bu 2.set petlas 4 mevsim lastiğim


    Petlas PT535 ,şu an bunun yerine yeni seri çıkartmış galiba ,ben çok memnunum karda da kullandım ,marmaris sıcağında da ,bahar yağmurlarında da ,çok dengeli lastik balans kurşunları bile küçüldü , yazın yeni rekorum 4.8 ortalama gördüm ,frende ıslakta güven veriyor yağmurda istediğim hızda gidiyorum oluk sayısı fazla ve jant koruma var


    yeni seri nasıl bilmiyorum , ama sonraki lastiğimde büyük ihtimal yine petlas olacak , uçak lastiği bile üretiyorlar yazın kış lastiğiyle gezeceğinize gidin dört mevsim lastik alın 


    https://www.petlas.com.tr/otomobil/otomobil/multi-action-pt565


    yazın kış lastiğiyle gezeceğinize gidin dört mevsim lastik alın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 30 Nisan 2024; 19:50:56 >




  • SAY10 kullanıcısına yanıt

    Ankara için 4 mevsim (3PMSF logolu) yeterli olur hocam kışlık ile farkı buzda biraz gösterebilir ama piyasadaki kışlık lastiklerin de öyle müthiş bir buz performansı yok zaten ayrıca aynı koşullarda yaz lastiğine göre çok iyi kalır. Yazın kış lastiğiyle gezmenizi de tavsiye etmem her şeyden önce güvenli değil özellikle ıslak zeminde tutunma bayağı azalır.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.