Şimdi Ara

Yazılım mı yoksa Video Editörlük mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu iki meslek arasında gidip geliyorum 29 yaşındayım yeni bir meslek edinme kararı aldım yazılım için bu yaştan sonra zor vs diyorlar gerçekten o kadar zormu yani 2-3 tane programlama dili öğrenip bir yerde bi işe başlamam zor mu bu kadar gerçekten ?




  • Bence ikisi de birbirinden farklı değil. İkisi de global bir iş ikisinde de istediğin alt dala kayabilirsin, kendi işini kurabilirsin vsvs. Bence hangi tarafa daha yatkın olduğunu anlayıp ordan devam etmek daha mantıklı. Örneğin matematiğin iyiyse bilgisayarla da aran iyiyse yazılıma başla, video izlemekten editlemekten hoşlanıyorsan video editör olmak için çalış.

  • Yazilim en gecerli mesleklerden biri ancak iyice arastirmadan bu ise girmemek lazim. Ozellikle 6 ayda is garantili xx egitimi tarzi asilsiz reklamlara aldanmamak lazim. Ciddi bir emek ve sabir gerektiriyor. Bu ise girmek isteyen cok fazla insan ve yeni mezun var dolayisiyla "junior" denilen seviyede rekabet cok fazla. Ozellikle son donemlerde yeni mezunlarin is bulmakta ciddi anlamda zorlandigini duymaya basladim. Eger konuya kisisel bir merak varsa cok calisarak 1 yil icerisinde is bulunacak seviyeye gelinir diye dusunuyorum. Burada cok calismaktan kastim ciddi anlamda istikrarli bir calismadan bahsediyorum. Ilk surec atlatildiktan sonrasi genel anlamda saglikli bir is yasami ve tatmin edici bir gelir saglayabilirsin. Simdiden basarilar.

  • Yazılım.

  • Hangisini becerebilirsen o. Yaş olarakta geç kalmışın zaten.

  • İkisinde de altyapın yoksa aklın yolu:


    grafik işleri daha kolay öğrenilir, zira bütün girdiler program menüsünde tıklanıyor, bütün çıktılar somut olarak önüne geliyor. İlham için örnekler daha kolay bulunuyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.