Şimdi Ara

Yazıklar Olsun! Bekçi, Allah'ın Evi Camide Biber Gazı Sıkıyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
12.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
218 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bullx

    diyanet cuma namazı ile ilgili şu açıklamayı yapmışken, ortada ölümcül bir virüs ve salgın varken, devlet sokağa çıkmayacaksın demişken:


    https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/diyanet-salgin-hastalik-da-cuma-namazinin-farz-olmasini-dusuren-mazeretler-kapsamindadir/2065325


    camiye gitmeye çalışan adam sadece show için gidiyordur, ibadetini yapacak adam evinden de namazını kılabilir, tabi ki amacı ibadetini yerine getirmekse...

    Açıklama yapmışta cumayı yasaklamış mı? Hayır. Millet gidebiliyor. Vakit namazları yasak mı? Hayır. Virüs var derken camiye gitmek yasak değil.


    Ne showu? Adam camiye gitmiş kolluk kuvvetleri israil polisi gibi saldırmış. Teravih dışında yasak yok. Müdahaleyi meşrulaştırmak için bahaneler uydurmayın eğreti duruyor. Savunamazsın bu müdahaleyi.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: milyarderdahi

    Halkın protesto hakkı var. Halk hükümetin koyduğu yasakları tanımayabilir, buna hakkı var.

    Furkan vakfı mensubumısın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camiye gitmekte suç oldu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Puahahahha beter olsunlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt

    Böcek ilaçlaması yapılmış. Algı oyunu yapmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı troller internette videoların altında camilerdeki kişilerin ibadet yapmadığını fetö propagandası olduğunu söylüyor Yazıklar Olsun! Bekçi, Allah'ın Evi Camide Biber Gazı Sıkıyor  cidden çok komikler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 3 Mayıs 2021; 20:36:8 >
  • Adam olsalar hakiki müslüman olsalar, nazikce yapılan ilk uyarıyı dikkate alır (hatta imamın ilk uyarısını dikkate alırlardı) itikafını (ki samimi olduklarını düşünmüyorum-bu arada samimiyet ölçerim yok her şey ortada) evde bağda bahçede yapardı. tamamen polisi ve bekçiyi proveke etmeye yönelik münafık davranışları. hayatımda hiç itikaf yapmadım yapmayı da düşünmüyorum (durursak, duraksarsak geçerler, en geride kalırsın)

  • Yasağa uysalardı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

    bu gaziantep, adıyaman falan sıkıntılı baya.





    Musluman olmak için insan olmak gerekiyor bunlar insana benzemiyorki islami yasasinlar..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Milliyetin haberinde yazdığına göre daha önce cami imamı ile de tartışmışlar ve tüm ikazlara rağmen içeri girmişler. Hatta habere göre şahıslar ağıza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulunmuşlar ve polisin tüm uyarılarına rağmen dışarı çıkmamakta direnmişler. Yukarıdaki bşr arkadaşın dediği gibi vatandaşın protesto etme özgürlüğü var diyorsa, haliyle polisin de kanunen zor kullanma yetkisi var kapı gibi. Sırf suç cami de işleniyor diye mudale edilmesin mi yani. Biber gazı olayı zaten yetki aşımı ve o bekçi de açığa alınmış yine habere göre. Fakat milletin sırf ideolojik saplantılı fikirleri aşkına gidip de " yok israil mi burası, yok camide de mi, yok ramazan mübarek günde " gibi komik yorumları zeka işi ifadeler değil bence. Yanlışa yanlış demek bu kadar zormu ya. Merak etmeyin aynı olay hristiyan bir ülkedeki kilise de de meydana gelmesi mümkün. 3 kuruş siyasi ideolojik muhabbetler yüzünden insanın karakterine ihanet etmesi çok zavallıca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: karakteristik61

    Milliyetin haberinde yazdığına göre daha önce cami imamı ile de tartışmışlar ve tüm ikazlara rağmen içeri girmişler. Hatta habere göre şahıslar ağıza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulunmuşlar ve polisin tüm uyarılarına rağmen dışarı çıkmamakta direnmişler. Yukarıdaki bşr arkadaşın dediği gibi vatandaşın protesto etme özgürlüğü var diyorsa, haliyle polisin de kanunen zor kullanma yetkisi var kapı gibi. Sırf suç cami de işleniyor diye mudale edilmesin mi yani. Biber gazı olayı zaten yetki aşımı ve o bekçi de açığa alınmış yine habere göre. Fakat milletin sırf ideolojik saplantılı fikirleri aşkına gidip de " yok israil mi burası, yok camide de mi, yok ramazan mübarek günde " gibi komik yorumları zeka işi ifadeler değil bence. Yanlışa yanlış demek bu kadar zormu ya. Merak etmeyin aynı olay hristiyan bir ülkedeki kilise de de meydana gelmesi mümkün. 3 kuruş siyasi ideolojik muhabbetler yüzünden insanın karakterine ihanet etmesi çok zavallıca.

    Hadi canım sende. Cami imamı uyarmışmış, ikaz edilmişlermiş, bir de küfür etmişler. Hemen çamur atılıyor nedense. Birada içmiş diye yazsa o da olacak.

    Adamlar camiye gitmiş. Yasak mı? Değil. Daha ne? Teravihe mi gitmişlerde yasakken girmeye çalışmışlar?


    Senin yorumun zeka işi değil. Başından beri adamların ne itikadını bıraktınız ne de münafıklığını. Sanki bunları sana sorarak yaşayacaktı. Karar merciisiniz sanki. Allahın yerine hükümde verirsiniz. Camiye ne zaman gireceğini imama, polise soracaklardı ya. 3 kuruşluk siyasi ideoloji peşinde olanda sen gözüküyorsun.





  • Hacdan gelip yurttan kaçanları hatırladınız mı? Evlerine döndüler ve herkese bulaştırdılar yine..




    İnsanlar bir zahmet ibadetlerini evden yapsınlar 15 gün. Cami'nin ne ekstra özelliği var?


    Maneviyatı güçlü müminlerin iki tanesi bile gidip dört duvar arasında namaz kılsa müşriklerin gideceği milyarlarca liralık camilerden daha anlamlı ve kutsal bir mekan değil midir?


    Cami dediğin taştan bir yapıdır sadece, bu mevzuların arka planında başka şeyler var kesin..

  • Jerusalem Post gazetesinin yazdığına göre polis önce Mescid-i Aksa'dan çık demiş, sonra çıkmamışlar hatta "kahrolsun İsrail demişler", yani protesto hakkı da bir yere kadar , İsrail askerleri basmış atmış bunları tabi arada yetki aşımı olmuş birkaçı kişiyi darp etmişler.... Ertesi gün Türkiye " kahrolsun İsrail" falan filan işte.


    Arkadaşım siz şaka filan mısınız. Orası cami yani müslümanların ibadet yeri. Bir kişi eğer ben müslümanım derse gider orada ibadetini yapar ki zaten gözüken bir Kuran-ı Kerim var ortada başka kitapta yok. Sana mı kaldı insanları sapkınlıkla suçlamak. İlla senin istediğin ibadetleri mi yapmak zorundalar? Kelime-i şaadet getiren herkes müslümandır . Gerçi size göre başka şartlar da var müslümanlığın ya, illa belli partiye o atması lazım herhalde.


    Geçin şimdi ağza alınmayacak küfürleri filan işin magazin kısmı o caminin kamerası var varsa böyle görüntüler verirler. Gerçi kaç yıl oldu hala Dolmabahçe Camisinin görüntüleri gelecek ya. Senin yok bu cami de itikafa girilir yok burada girilmez yani hangi grup senden yana ise oraya izin verme gibi siyasi bir amacın olamaz. Koca ülkede bir bu cami de mi sen itikafa girildiğini zannediyorsun. Oralarda niye kimse atılmıyor? Çünkü muhalif değiller. Ne zaman bir yerde Furkan Vakfı olsa orada polisler,arbade eksik olmuyor. Sebep hep aynı, işte bilmem ne kanuna aykırı. Eee eskiden de başörtüsü kanunlara aykırı idi. Size göre o zaman da devlet haklıydı niye itiraz ediyordunuz?


    İşte sabah akşam eleştirdiğiniz CHP zihniyeti var ya onlarda zamanında onay vermedikleri imamlar camilerde vaaz veremiyor, namaz kıldıramıyordu. O zamanında CHP camileri kapattı olayı buradan gelir. İmamsız kalan cami de haliyle kapanmış oluyordu ( devlet o zaman her camiye imam atamazdı ).


    Dediğim gibi tutarlı olun biraz, eğer kanun ise derdiniz ne o CHP zamanı da , ne de başörtüsü zamanlarında kanunsuz hiçbirşey yapılmadı. Düne kadar mağduruz da mağduruz diyenler şimdi eline yetkiyi geçirince kanunlara sığınır olmuşlar. Lakin sizin derdiniz başka, sizin asla önceliğiniz de ne din oldu ne de ülke. Sadece oy oy oy oy, aklı başında herkes bunu görüyor merak etmeyin.


    Not, Furkan vakfında bir kişiyi bile tanımam, arkadaş olarak bile çevremde kimse yok.


    @karakteristik61





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Surpentor

    Furkancılar Cumhuriyet ve Atatürk düşmanı... Bunlara bibar gazı sıkmaları gayet normaldir.  

    Keşke sadece furkancilar olsa..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD askerlerinin Irak'taki camilere nasıl girdiğini hatırlayanlar var mı?

    BOP neydi?

    BOP Eşbaşkanı (Bu planın yerel işbirlikçisi) kimdi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tapınağa girip biber gazı sıkmak yanlış ama tam kapanmanın olduğu bir dönemde müslümanlar tapınma ihtiyaçlarını evden de yapabilirlerdi. Bu kadar yaygaraya gerek yoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıklar Olsun! Bekçi, Allah'ın Evi Camide Biber Gazı Sıkıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    Olmayan şey tutulmaz. Ülke geneli akraba evliliği gibi...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roumiruez kullanıcısına yanıt

    Çok ayıp. Daha biri iki gün önce bazı Müslümanlar, kalabalık cenaze namazlarına katıldılar. Farzı kifayeydi ama olsun. Ayasofya açılışındaki kalabalığa veya Bursa'nın dağ köylerinden beleş araçlarla getirilip TOFAŞ Spor Salon'una kongreye getirilenlere de lafı sokmuşsunuz.

    Böyle kör muhaliflik... Pes! Savaştayız, İsveç değiliz biz.

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.