Şimdi Ara

yayalar yaya geçidine atlıyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yayaya kırmızı yanıyor ama yozgatın tarlası gibi yürüyorlar ortada hoooooooo diyorum bakıyorlar tip tip



  • bende yeni araç kullanmaya başladım bazen o kadar şaşırıyorum ki ! adam yola bakmadan yoal atlıyor nasılsa arabadaki durur diye ve elinde telefon sallana sallana yolun ortasından yürüyor. korna çalıyorsun, nolmuş der ki boş boş bakıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yorgun şair

    bende yeni araç kullanmaya başladım bazen o kadar şaşırıyorum ki ! adam yola bakmadan yoal atlıyor nasılsa arabadaki durur diye ve elinde telefon sallana sallana yolun ortasından yürüyor. korna çalıyorsun, nolmuş der ki boş boş bakıyor.
    sen ona korna çalma hooooooooooooooooo diye bağır o anlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Of The Warlord -- 21 Haziran 2020; 17:44:58 >
  • Kulağında telefon, kafasını çevirip bakmıyor bile. Nasıl bir nesil bu anlayamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: münzevii

    Kulağında telefon, kafasını çevirip bakmıyor bile. Nasıl bir nesil bu anlayamıyorum.
    bunlar z kuşağı fakat bunların büyükleri de böyle.. sanki yolda otlanmaya çıkmışlar hooo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Of The Warlord -- 23 Haziran 2020; 15:46:3 >
  • trafikte artık geçiş üstünlüğü yayalarda yaya isterse sana korna ve selektör bile yapabilir gördüğün anda frene abanacaksın çarparsan cezası çok büyük hele ölürse hayatın karardı...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: münzevii

    Kulağında telefon, kafasını çevirip bakmıyor bile. Nasıl bir nesil bu anlayamıyorum.
    bunların başka versiyonu da mevcut.
    adam yandan yola katılacak, sola bakmıyor bile gelen var mı yok mu.
    üstüne sürünce napıyorsun diyor.
    ulan davar bile yola çıkarken etrafına bakıyor.
    gerçi adını söyleyemeyen adamdan direksiyonu tutup araba sürmesini bekliyoruz.
  • Yozgatlılar nerede?
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam trafikteki bu tipler insanı çileden çıkarıyor gerçekten. İçi boş ters üçgen işaretini süs zannediyorlar. Trafik kuralları ile ilgili sınava girmesi lazım herkesin belli araliklarla. Yoksa olmayacak bu iş.

    Bugün de benim başıma geldi, sağ seritte çalışma var diye sağdaki araba üzerime üzerime sürüyor iyice sıkıştırdı. Kornaya bastım napıyon dedim, gececem diyor. Ya arkadaş arkadan başka gelen yok ki niye beni sıkıştırıyorsun, az yavasla benden sonra çık sola. Niye önüme kırmaya çalışıyorsun ki. Kendisi yavaslamamak için benim yavaslamamı istiyor keyfe bak mantığa bak. Ben aynı durumda olunca öndeki arabaya veya engele yaklaşmam, önde araba varsa arayı açar ve yavaşlarim sinyali yakar uygun anda geçerim. Hızlanıp milletin önüne kırmak hak yemek ve saygısızlıktır bence.

    Geçen de bir dolmuş sokağın ağzında yolcu indiriyor, epey de inen vardı. Daha durmadan kornaya bastım inadına durdu. Ben de sağdan çektim onun önüne durdum, ben karşı şeride geçene kadar bekledi boş yere işlek bir yerdi. Boyle tiplere adalet dağıtmak gerekiyor ne yazık ki, yaptigim doğru değil ama bunlar başka türlü adam olmaz. Bir kaç böyle olay yaşasa yapmaz artık diye düşünüyorum. Umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buchholz rölesi -- 15 Temmuz 2020; 21:35:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

    trafikte artık geçiş üstünlüğü yayalarda yaya isterse sana korna ve selektör bile yapabilir gördüğün anda frene abanacaksın çarparsan cezası çok büyük hele ölürse hayatın karardı...
    Trafik lambası yayaya kırmızı yanarken yayanın gecis üstünlüğü diye bir olay yok. Senin geçiş üstünlüğü dediğin sey, trafik lambasının olmadığı yerler var oralarda.. Yani lamba yoksa önce yaya geçer.. zaten de onunla ilgili bir uyarı o noktada tabela seklinde bulunablir ya da bulunmayabilir.. ışık varken, sen yayayken, sana kırmızı yanıyorken, sen trafik lambasında sana kırmızı yandığı halde, göçöş östönlöğö böndö diye cehaletten cesaret alarak karşıya geçme teşebbüsünde bulunduğunda, adam sana çarpsa öldürse ya ceza almaz ya da çok az bir ceza alır.. yani bunu düşünebilmek, anlayabilmek, bunu tahmin edebilmek icin trafik kurallarını okumak bile gerekmiyor kendine sor bakalım orada trafik lambası varken ben trafik lambasından daha üstün olabilir miyim? madem öyle o lambayı neden koymuşlar? neden yayaya kırmızı yanıyor acaba madem yayada her şekilde geçiş üstünlüğü var neden yayaya kırmızı adam resmi yanıyor diye bir sor? muhakeme yap.. fakat yurdumun insanı bunu bile düşünemiyor.. inanılmaz gerçekten.. neyse sen o kafayla devam et bakalım ne zaman çarpılacaksın sayın yurdumun yayası..




  • Kadikoy'de cok yapiyor yayalar bunu, bu saygisizlik neden?
  • Dün yaya geçidinde eziliyorduk ailecek. Arkasından bağırınca da yola neden atlıyorsun diye fırça yedik. Yoldan geçen 7 yaya var ve adam bize doğru gaza basıyor.

    Başka yoruma gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JustOffer

    Kadikoy'de cok yapiyor yayalar bunu, bu saygisizlik neden?
    birkaç farklı sebebi olabilir

    1) Gerçekten saygısızdır çarpacak hali yok ya, eşek gibi frenleyecek ben geçeceğim diyordur ışık mışık dert etmiyordur tipik dayaklık yurdum insanıdır
    2) Cahildir orada yayaya kırmızı yandığı halde, geçiş üstünlüğü benim sanıyordur
    3) Cahildir fakat kırmızı ışığın kime, yeşilin kime yandığını karıştırmıştır yeşil yanıyorken kendine yanıyor sanıp geçiyordur
    4) Üçünün kombinasyonu da olabilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hell Awaits 24 -- 8 Ağustos 2020; 21:57:40 >
  • iki ay önce falan ana caddede aracımla giderken yaya geçidine geldiğimde (ışıksız geçitti ve ben de doğal olarak yavaştım) trafik polisi eliyle bana geç işareti yapıyordu. Bir iki yayanın ayağını atıp geçmeye çalıştığını farkedip durdum. Polis aracın camına gelip bana kızdı "polis var burada, önce ona uyacaksınız" diye çıkıştı. Şimdi ben polis işaret ediyor diye geçmiş olsam ve yaya da geçmeye çalışırken ona çarpsam suç kimde olurdu?
  • Ironeagle kullanıcısına yanıt
    Sende olurdu %100.
  • hayatım boyu yaya olarak karşıdan karşıya geçerken ekstra beklediğim süreleri toplasak anca 5 dk eder. iyice boş olmadan yol kesinlikle geçmem. milletçe ne olduğumuz belli, ya eve koşa koşa gidip survivor açacağız ya da bir an önce yemeğe oturacağız. sanki herkes bir hayat kurtarmaya gider gibi davranıyor. Diyarbakır'da görevdeyken çok şaşırmıştım milletin cesaretine, raul ve ronaldo gibi çapraz koşularla ile karşıya geçmeler, ofside taktiği uygular gibi bir anda ileri çıkmalar. şükür orda da bir kazaya bulaşmadan atlattık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.