Şimdi Ara

Yardımlarınız için teşekkür ederim (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aynı yaşta aynısı bana da oldu kiz ile aram iyiydi bir anda kız soğuk davrandı mesaj atmayı kesti.Bende inat yaptım kestim 2 ay sonra kız mesaj attı selam benden nefret mi ediyorsun diye bende hayır etmiyorum dedim.Meyersem sen en tehlikeli insan tipiymişsin evet nefret ediyorum falan demem lazımmış.Sonra kıza açıldım aynı senin gibi bak seviyor herhalde sürekli beni gözetliyor bana mesaj atıyor falan.Aşık oldum tabii birazda o zamanlar saftım her ilgiye karsılık veriyordum.Kacınalmaz son oldu kıza acıldım kız ne dedi baaammm üzgünüm Seni sevdiğimi SANMIŞIM.

    Anlaşilan o yastaki kızlar böyle oluyor ama sıkıntı şu insanın hayatinı gerçekten mavfediyor.Bir kıza asik oldun diyelim kızin yanına gidemiyorsun ya bu da ayniysa vs. diye.Aklın surekli ona gidiyor isın ilginci kız hayatinı daha iyi yasıyor.Kız şimdi yurtdisında proje sundu bense taşra üniversitesinde mühendislik okumaca geleceğin issizliğine aday.Keske diyorum kızla uğraşacgıma dersime baksaymisım.Hayatımdaki en büyük pişmanlıgımdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kadınlar böyledir genç kardeşim. Seninle konuşurken başka biriyle daha konuşur. Bu onların suçu değildir. Biz yazarız, süreki birilerine yazarız :) Bu bizim suçumuz da değil, biz doğamız gereği olabildiğince çok kadına açılmak isteriz, onlar da doğaları gereği en iyisini seçeyim kafasına girer. Bakma sen tek eşlilik, romantik adam falan fıstık muhabbetlerine. Parası gırla olan adamlar aynı anda birbirinden haberi olan kaç kadını idare ediyor bilsen şaşırırdın. Toplum baskısı olmasa resmi nikaha bile onay verirlerdi(bkz: arap yarımadası). Aynı hayvanlardaki gibi. Bir sürü olur tek bir egemen erkek olur :) Bunu kafalarına takmazlardı normalde yani ama toplum baskısı vs. derken kafalarına takacaklarmış gibi yapıyorlar sadece. Yoksa hepsi de en ideal olanın peşindedir daima. Hayatları boyunca en ideal olanı bulma eğiliminde olurlar, biriyle konuşurken karşısına ona ilgi gösteren daha ideal biri çıkarsa seni yedeğe alır(özellikle kendisiyle çok ilgilenildiği en genç çağlarındayken :) sonradan karakterim oturdu, olgunlaştım ayağına yatarlar bulduğunu bırakmama eğilimine girerler ama onu da yeme, çünkü eski ilgi kalmamıştır üzerilerinde ondan senin istediğin modta takılmaya başlamıştır :) ) Senin içinse durum daha farklıdır, beyninin onayladığı ve ulaşabildiğin tüm kadınlar senin için olabilir. Efendim ben tek eşliyim, birini bulsam daha da başkasına bakmam dediğini duyar gibiyim :) O iş te öyle olmuyor. Evlendiğinde, uzun ilişkin olduğunda, kafana çok yatan güzel bir kızla ilişkin olduğunda çarşıda bir yürü, yanından daha afet hatunlar bir geçsin bakalım, bakıyor musun bakmıyor musun o zaman konuşalım :) Özetle senin çalışma sistemin bu, onun da o. Bunu anlamak gerek önce.

    Çağımız öyle kötü bir haldeki sosyal medya tamamen kadınların ilgisine hizmet ediyor. Sen istiyorsun ki eşit olalım, benimle de ilgilenilsin, herşey mantıklı ilerlesin. Yok öyle bir dünya. Bunun olabilmesi için yukarıda da bahsettiğim gibi sende oldukça netleşmiş belirli artılar olması gerekir. Örnek para, örnek muhteşem bir tip. Başka da bir örnek yoktur, özellikle o yaşlar için. Bu ikisi yoksa bu sallantılara sık sık rastladığını göreceksin hayatın boyunca. Özellikle de 20 li yaşlarında. Kadınlar o kadar değişik canlılar ki. Bunlar 30 yaşından sonra normalleşmeye başlar. Neden biliyor musun? Eski güzellikleri kalmadığı için eski şaşalı dönemleri bitmiştir, eski ilgiyi toplayamıyorlardır artık üzerilerinde. En temel sebep budur, bir de senin gibi sınırsız bir üreme aralıkları yoktur, 35 36 dükkanı kapatma zamanlarıdır :) Bu yaşlarda etekleri tutuşur, bir mülayim olur bunlar :) Kısaca bir kadın üzerinde ilgi toplayamamaya başladığında normalleşmeye başlar. Ha böyle olduğunda da ya yaşlanmış olur, ya eskisi kadar güzel olmaz vs. O zaman da senin ilgini çok çekmeyecektir. Farkettiysen herşey birbirini sağlıyor :) Bu hiç değişmez genç kardeşim.

    Sana söyleyebileceğim tek şey kafana takmaman. Gidişatı etkileyebileceğin tek şey para yapmaya bakman olur :) Üzgünüm ama başka somut bir çaren yok. Kafanı ayşeye fatmaya takma. Heykel gibi vücudu da olsa bir gün poşete dönecek. Ajda Pekkan'ı makyajsız gece yatağına girdiği halde yanına koyayım bakalım ne düşüneceksin örneğin :) Bu kadar uç örneğe gerek yok, estetik operasyon geçirmeyen herhangi bir kadının 20 yaşı ile 30 yaşı arasındaki fark dağlar kadardır, kendisi de bunun farkındadır :) Gözlerinin altı torbadır, kaz ayakları alın çizgileri vardır, selülitleri vardır artık, vardır da vardır. Kısaca bizdeki kimya fabrikasının kafamızda büyüttürdüğü kadar mükemmel ötesi şeyler değil bunlar. Ha bir de şu var. Cinsel deneyimin oldu mu bilmiyorum ama 3,5,10 dk lık birşey en taş hatun da olsa. Bir hatun ne kadar genç ne kadar taş olursa başını da o kadar çok ağrıtır. Bunu da unutma ayrıca :) Bu paragrafta topladım artık hepsini, karışık oldu bu kısım biraz, ama anlatayım dedim faydam olsun diye.

    Kafanı takma, bunlar basit ve güçsüz canlılar. Teorik olarak bir işe yaramazlar :) Para kazanmak senin işindir, beden gücü senin işindir, fedakarlık senin işindir, sorumluluk senin işindir, vesaire senin işindir, falan senin işindir, fıstık senin işindir :) Evlilik erkek için olabilecek en dezevantajlı müzakeredir aslında :) Yani hazır gençsin, enerjin var, sağlıklısın. Hiiiç kafanı takma bunlara, kafanı takarsan yoklukları da seni tüketir, takmaz başarılı bir birlikteliğin olursa bir yerden sonra varlıkları da seni tüketir :) Ortalama hiç bir erkek: "Of ulan ne güzel bir hayat yaşadım, bu kadın da ömrüme ömür kattı be!" diyerek göçmüyor bu dünyadan, buna da emin ol :) Para yapmaya odaklan, dersine, işine, gücüne bak. En iyi üniversitelerin, en iyi bölümlerine girmeye bak. Göreceksin onlar seni bulacaklar sonra. Aşık oldum diyecekler bir de :))) O zaman bu mesajımı hatırlayıp gülümse lütfen, olur mu? :) O kadar yazdım, bu da benim ödülüm olsun ;)

    edit: Ha o noktadan sonra da ben ciddi düşünmüyorum, almayayım demen de en iyisi olur bence, o da ayrı mevzu :) Onu kabullenmek, diyebilmek de ayrı bir yoda master lık gerektiriyor ama :) ben bile ekmek kırıntısı kadar ümitliyim mesela, o kadar olamadım, ama doğru yolda ilerliyorum :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raphuss -- 2 Haziran 2020; 0:25:11 >




  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Beni de çok etkiledi ama şuan çok daha iyi durumdayım.Ders çalışamaz olmuştum umarım istediğim yeri kazanmama engel olmaz bu durum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • raphuss kullanıcısına yanıt
    Abi ben de bu olayları yaşadıktan sonra bu konularla ilgili kitaplar aldım okudum.Ufkum o kadar genişledi ki anlatamam.Kırmızı hap ile tanıştım çok kafama yattı zamanla pratiğe dökmem gerekiyor.Bu olay gözümün açılmasını sağladı aslında iyi ki yaşamışım diyorum.Yorumun için çok teşekkür ederim tabi ki hatırlarım ileride :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acemi Odyofil A kullanıcısına yanıt
    bu kırmızı hap gibi mevzulardan bahsedenlere genelde "kendi kız bulamamış da dili yanlış" gözüyle bakılıyor çünkü bu tarz şeyler kadın düşmanlığı olarak görülüyor.

    kırmızı hap'ın yaratıcısı denilebilecek kişi olan Rollo Tomassi'nin daha geçenlerde yapılmış bi röportajını izledim. adama sordular, bu cinsiyetler arası dinamiklerle ilgilenmeye neden başladın diye. zira, bahis mevzu adam son derece karizmatik, kendi çapında bi müzik grubu olan, hayatı boyunca birçok kadın ile birlikte olmuş ve evli ve çocuklu birisi. adamın söylediği şey şu, adamın kayın biraderi bir kız mevzusuna intihar etmiş. sonra da başka bi arkadaşı gene kız terk etti diye intihar etmiş. bu iki kaybın ardından adam genç erkekleri bu konularda bilinçlendirmek için böyle bir kitap yazmaya (the rational male) karar vermiş (bugün kırmızı hap diye bilinen akım)

    yani bu adam hayatı boyunca kız konularında başarısız olup sonra da kadın düşmanı olan bir yeteneksiz, toplumda yer edinenemiş bir ezik değil. adam gayet başarılı ve normal yaşama sahip birisi, ayrıca çok uzun bir evliliği var. zaten bu adam bir kadın düşmanı da değil. adam sadece erkek cinsinin günümüzde karşı cins konusunda aşırı derecede bilgisiz yetiştirildiğini ve bu durumun sonucu olarak da hem kızların hem de erkeklerin kaybettiklerini görmüş ve her iki cinsin de iyiliği için erkekleri eğitmeye karar vermiş.

    gerçekten de kadınsı dinamikler hakkında eğitilen bir erkek kadınları tatmin etme konusunda daha başarılı olacaktır. red pill'in günümüz popüler politik doğrularına kökten aykırı bir akım olduğunu ve günümüz medyasında ekseriyetle linç yiyeceğini biliyoruz ancak günümüz popüler akımları çok büyük ölçüde kadınların görüşlerini dikkate alarak oluşmaktadır ve hiçbir kadın hiçbir erkeğe kadınları tatmin etmek için nasıl biri olması gerektiğini öğretmez. kadınların özlerine aykırıdır bu. kadınlar kendi özlerine ve kendi isteklerine bile kökten yabancıdırlar, yani çoğu kadın kendi cinsini de yorumlayamaz. kadınlar ömürleri boyunca erkekleri kendi istedikleri kıvama sokmak isterler ama bunu başardıkları anda o erkekten soğurlar. bir erkek için eşiyle huzurlu ve sağlıklı bir evililik süreci yaşamanın yegane yolu, kadının öğüt ve talepleri üzerinden kendini şekillendirmemek, tam tersine gerçek kadın dinamiklerini ve bir erkekten beklenen gerçek rolü asıl kaynağından öğrenip ona göre davranmaktır. kadın görüşleri ile şekillenmiş günümüz kültürü bizlere: "kadınının ne istediğini sor ona göre davran", "ortak dert paylaşımı yapın, birbirinize karşı çok açık olun", "hepimiz eşitiz her konuda" gibi görüşleri pohpohlamaktadır. evet, ilk bakışta bu anlayışlar çok mantıklı ve doğru gibi görünüyor. ancak, unuttuğumuz bir şey var. insan denilen yaratık bir hesap makinası değildir. insan denilen yaratığın aklı mantık ile değil hormonların sürüklediği içgüdüler ile çalışır. bir kadına sorsan yukarıdaki anlayışları: "evet, çok doğru ve çok mantıklı, eşim her konuda bana açık olsun ve karşılıklı dertlerimizi bile paylaşalım" diye savunacaktır ancak eşi kendisine bunu yaptığı anda eşinden soğuyacaktır. bu yüzden, mantıklı olanın ne olduğuna değil, gerçek olanın ne olduğuna bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 2 Haziran 2020; 13:42:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ağa takılmayacan, kızdan bol ne var.
    Hemen unutursun, zaten yeni kız yeni sorunlar demek.
    Bu sefer nabza göre şerbet vermeyi becerirsin hayat sana güllük gülistanlık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.