Şimdi Ara

Yardım ! İlk Ekrana dönüyor bazen hiç açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam,
    Telefon kimi zaman açılmıyor, açıldığında ekrandaki ikonlara tıkladığımda tekrar ilk ekrana dönüyor. Ayrıca bazen ekranı yanıp yanıp sönüyor.

    Bu sorunu nasıl aşabileceğim konusunda bir fikri olan var mı ? İlk başta yazılımsal bir sorun sanmıştım ama restore edip 1.1.4 yükleyerek tekrar unlock işlemleri yaptığımda sonuş değişmedi. İlk unlock işleminde ziphone'u kullanmıştım. Daha sonraki denemelerde ziphone, iplus ve libery ile de denedim.

    Donanımından hata ? Çözebilecek arkadaşlardan ücret talep edenler pm'den ulaşabilirler. Umutsuz durumdaysa bu hali kaç para eder :( ?

    Saygılar

    iPhone 8GB
    FW 1.1.4
    ZiPhone



  • Yardım edebilcek ya da fikri olan kimse yok mu?
  • İmzamdaki sıralamayı ve gerekli olan programları indirip bi kurmayı dener misin? Olmazsa bil ki farklı bir sorun var.20 dakikanı alır.Ne kaybedersin?
  • tel.i restore ettikten sonra hiç program yükledin mi? yüklediysen bir kez daha restore yapıp çok zaruri programlar dışında (bsd subsystem gibi) hiç bir program yükleme bir de öyle dene, belki yüklediğin programlardan biri bu soruna yol açıyordur.

    bir de ziphone 3.0 ile kırıp daha sonra Bootneuter ile BL yi 4.6 ya yükseltmeni öneririm.
  • @baha40n
    Aslında pek farklı süreç izlemedim ama belki BL ZiPhone ile 3.9'a düştüğü için olabilir

    @reamon1011
    Restore ettikten sonra uzun süre beklemedim ama görmedim de sorunu. Diğer işlemlere başladıktan hemen sonra yine yapıyor. Teşekkürler önerdiğin programı deneyeceğim


    Arkadaşlar,
    Benzer sorun yaşayan(ve çözen) var mı ? Sorun kesin olarak yazılımdır ya da donanımdır denebilir mi?, en azından kesin olarak (bir şekilde) çözülebilir denebilir mi yoksa çöp mü oldu bu :( ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.