Şimdi Ara

Iphone 5 İos 10.3.4 Uygulama indirmiyor ! [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
29.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. İos 10.3.4 yüklü cihazda fakat uygulamalar ios 11 ve 12 sürümlerini istiyor. Youtube, google vs indirmiyor. Telefonu sıfırlamadan önce kullanıyordum. Sıfırlayıp tekrar yüklemek istediğimde böyle bir sorunla karşılaştım. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirse sevnirim.

    Çözüldü: Arkadaşlar maalesef ki yeni açılmış apple hesabı ile güncelleme isteyen uygulamalar direk inmiyor.

    Çözüm yolu sadece o hesap ile daha önce o uygulamayı indirmiş olmak. Bu nasıl sağlanır, ios sürümü güncel telefon bulup oradan apple hesabını girip uygulamaları indirmeye çalışıyoruz inmeye başlayınca iptal ediyoruz ve daha önce indirmiş olarak görüyor. Daha sonra kendi cihazınızda appstore girip indiriyorsunuz indirirken uyumlu olan eski sürümünü indiriyor. Diğer alternatif, google da düşük ios sürümlü iPhone a uygulama indirme yazdığınızda youtubedaki videolardan faydalanmanız. Orda da eski sürüm itunes linki veriyorlar oraya apple hesabınızla girip uygulamaları indirir gibi yapıp iptal ediyorsunuz.

    Peki ben ne yaptım ? Telefonu sifirlamadan önceki apple hesabımla giriş yaptım uygulamaları indirdim ardından hesabı cihazdan silip yeni hesap açtım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linyit43 -- 5 Ocak 2020; 23:37:8 >







  • telefon ios 12 ye upgrade yapmıyorsa

    o programları yükleyemezsin artık
  • Önceki App Store hesapla, ios 10’a uyan sürümlerini indirdiysen şimdi de indirmesi lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha yüksek sürümlü bir arkadaşının telefonunda appstoreden hesabına gir ordan indireceğin uygulamaları satın al (indirmeyi başlat ama yüklerken durdur) sonra kendi telefonunda uyarı vererek indirmesi lazım.
  • Sorun çözüldü. Çözüm ana mesaja eklendi. Teşekkür ederim yardımınız için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnstegram ve YouTube inmiyor ne yapmam lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uysal23656126 U kullanıcısına yanıt
    Ana mesajda yazıyor hocam. Daha önce youtube ve instagram indirdilmiş bir apple hesabindan cihaza giriş yapıyorsunuz. Ardından appstore geldiğinizde instagram ve youtube da indirme butonu yerine bulut simgesi çıkar, tıklıyorsunuz uyumlu olan sürümü indiriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hortlaşmış gibi oldu ama hala çalışıyor mu?


    Şu an youtube ye giremiyorum.Sanırım destek kesildi cihazda uygulama yüklü fakat güncelleyin uyarısı verip kapanıyor


    Cihaz iphone 5 16 gb cihaz güncel sürümde .

  • YouTube iniyor ama açmıyor çözümü bulamadım bilen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir ios cihaza ihtiyacınız yok. Aşağıdaki bağlantıdan iTunes 12.6.3.6 versiyonu kurun. Bu sürümden sonraki iTunes yazılımlarında mağazadan uygulama indirme olayı kaldırıldı. Bunu kurarsanız Apple Store uygulamalarını indirebilirsiniz.


    Yazılımı kurun, ios cihazınızdaki mail ve şifrenizle iTunes'a giriş yapın. Sonra istediğiniz uygulamayı indirmeyi başlatın ve isterseniz iptal edin. Ios cihazınızda Apple Store uygulamasına girin ve Satın Alınanlar bölümüne bakın. İndirdiğiniz uygulamalar orada görünecek ve tıkladığınızda sürümünüze uygun olan versiyon indirilecektir.


    Bazı sürümü eski olan uygulamalar açılmayabilir. Örneğin youtube gibi. Çözüm için jailbreak yapmanız gerek. H3lix sorunsuz çalışıyor ama untethered olduğundan telefonu kapatıp açtığınızda tekrar H3lix uygulamasına tıklayıp yaklaşık 1 dakika süren jailbreak işlemini tekrar yapmanız gerekiyor. H3lix ile jailbreak yaptıktan Cydia uygulamasında bulunan DisableYoutubeUpdates tweakini yüklemeniz gerek. Eğer youtube uygulaması açılıyor ama videolar görüntülenmiyorsa Filza File Manager yükleyip var/container/bundle/application/youtube/youtube.app adresinde bulunan Info.plist dosyasını açın ve CFBundleShortVersionString değerini youtube uygulamasının son sürümünün değeri olarak değiştirin. (Apple Storeda sürümünü yazar).Aynı şekilde CFBundleVersion değerinide değiştirin. Youtube sorunsuz açılacaktır.


    https://web.archive.org/web/20171009190140/https://secure-appldnld.apple.com/itunes12/091-33626-20170922-F51D3530-A003-11E7-8324-03D19A97A551/iTunes64Setup.exe





  • byflash kullanıcısına yanıt

    merhaba,aynı şekilde whatsapp içinde bir yolunuz var mı? cydia indirdim fakat whatsapp ı buradan nasıl yükleyeceğimi bulamıyorum. cihazım iphone5

  • down_low D kullanıcısına yanıt

    Whatsapp için tarayıcı veya uygulama tabanlı her yolu denedim ama maalesef olumlu sonuç alamadım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.