Şimdi Ara

Red Dead Redemption GOTY & Undead Nightmare Türkçe Yama (Xenia, Ryujinx & Yuzu) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
546
Cevap
52
Favori
80.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyunun nasıl çalıştırılacağı, hem performans hemde görüntü için ince ayarlar içeren rehber:


    YALÇIN GÜÇLÜyoutube
    Geçmişte konsollar için çıkış yapmış Red Dead Redemption 1 oyununu Xbox 360 emülatörü olan Xenia Canary ile bilgisayarda oynayabilmek için güzel bir rehber hazırladım. Yeterli donanıma sahipseniz videoda görmüş olduğunuz kalite ve akıcılıkta oynayabileceksiniz. * Emülatörü çalıştırdığım sistem: işlemci: ryzen 5 3600 ekran kartı: powercolor rx 6600 anakart: msi B450m pro vdh max ram: 2*8= 16 gb g.skill 3600 mhz ram dualshock 4 oyun kumandası ve ds4windows kumanda emülatörü xenia linki: https://github.com/xenia-canary/xenia-canary/releases/download/experimental/xenia_canary.zip oyun imajı linki: https://archive.org/details/red-dead-redemption-goty-edition-xbox-360 xenia game patches linki: https://github.com/xenia-canary/game-patches/archive/main.zip GÖRÜNTÜDEKİ YIRTILMALAR İÇİN: ekran kartı ayarlarından Nvidia için fast sync ve Amd için geliştirilmiş senkronizasyon seçeneklerini aktif etmeyi unutmayın !
    https://www.youtube.com/watch?v=hq6ferndT2M
  • hocam yama çalışmaları nasıl gidiyor var mı bir aksilik :)

  • Yerimizi alalım tekrar oynarız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş kolay gelsin emeğine sağlık şimdiden ps3 konsollarina çıkartamaz misin yamayı hatta olmadi iso olarak at indirek daha iyi olur benim PC eski emülatör açmaz. demişsin kendilerine yamayı mal edicekler diye cikamrmicam konsollara ismini simgeni oyuna yazsan olmazmi ben çıksa ps3 için buradan indiricem yamayi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahomen -- 30 Eylül 2022; 13:32:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kolay gelsin yamayla alakalı bi gelişme var mıdır ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkayyyildizz34

    Hocam kolay gelsin yamayla alakalı bi gelişme var mıdır ?

    Büyük ihtimalle yılbaşında çıkacağı için ses soluk yok hocam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yılbaşı geliyor oyunun PC için duyurulacaği yok hocam bir ses ver arada yaşam belirtisi vesayre.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam bakın şuna emin olabiliriz ki Rockstar böyle bir açıklama yapmaz. Bence boşuna bekliyorsunuz tamam saygı duyarım sizin yamanız sizin bileceğiniz iş fakat yılbaşını beklemenin gerçekten hiçbir manası yok, adamlar GTA 6 için çalışıyor şu an. Böyle bir şeye zaman kaybetmezler, RDR2'yi bile saldılar yani. Ben sizin yerinizde olsam son kontrolleri yapar yamayı yayınlardım. Dediğim gibi kendi bileceğiniz iş yanlış anlamayın işinize karışmak değil niyetim sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: quadro11

    Hocam bakın şuna emin olabiliriz ki Rockstar böyle bir açıklama yapmaz. Bence boşuna bekliyorsunuz tamam saygı duyarım sizin yamanız sizin bileceğiniz iş fakat yılbaşını beklemenin gerçekten hiçbir manası yok, adamlar GTA 6 için çalışıyor şu an. Böyle bir şeye zaman kaybetmezler, RDR2'yi bile saldılar yani. Ben sizin yerinizde olsam son kontrolleri yapar yamayı yayınlardım. Dediğim gibi kendi bileceğiniz iş yanlış anlamayın işinize karışmak değil niyetim sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim.

    Hocam arkadaş 3 ay önce yazmış daha ses soluk yok umarım başına birşey gelmemiştir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı Bey kullanıcısına yanıt

    Ya vazgeçti ya da gerçekten çok meşgul bilemedim umarım vazgeçmemiştir, birçok kişi bu oyunu oynayamadı bu yama sayesinde hem oyunu oynarlar hem de hikayeyi tamamlamış olurlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: quadro11

    Ya vazgeçti ya da gerçekten çok meşgul bilemedim umarım vazgeçmemiştir, birçok kişi bu oyunu oynayamadı bu yama sayesinde hem oyunu oynarlar hem de hikayeyi tamamlamış olurlar.

    Kesinlikle bende büyük merakla bekliyorum ikinci oyunun devamın da olanları anlatiyor iptal edilseydi şimdiye çoktan belli olurdu diye düşünüyorum umarım yakın zaman da yayınlanır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba.


    Proje devam ediyor. Daha önceden de dediğim gibi, PC versiyonu duyurulmazsa yamayı yıl başında yayınlayacağım demiştim ve herhangi bir değişiklik yok. Yıl başında yayınlayacağım. Kişisel hayatım yoğunlaştı sadece, ondan giremiyorum ama yeni yıl başında yayınlayacağım yamayı.

  • heyecanla bekliyoruz...

  • alt yazı çıkmama sorununu çözdünüz mü Criminal277_ ?

  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Bu gayet güzel bir haber en azından yamanın çöpe atılmadığını ilk elden öğrenmiş oldum. Emeğinize sağlık, şimdiden hayırlı olsun.

  • Oyun ps3 üzerinden oynanabilecek mi?

  • Bu oyun remastered olarak pc ye gelmeyecek. Gta6 ya odaklandı firma Rdr2 online a bile içerik güncellesi gelmiyor. Eski şeyleri pişirip önüne koyuyorlar. Siz bence yamayi salın emulator ile çok rahat oynanabiliyor. Oyunun grafiginden çok hikayesi on planda zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt yazı çıkmama sorununu tam olarak çözemedik. Kafadan atmam gerekirse metinlerin %95'i gözüküyor, çok az bir kısmı ise ya gözükmüyor ya da yarım gözüküyor. Ara sahnelerde gözükmeyenine hiç rastlamadım, bir görev içinde at yolculuğu yaparken çıkan diyaloglardan sadece bir tanesinde alt yazı gözükmüyor. İstatistikler ve Günlük kısmında bulunan Yabancılar bölümünde çıkmayan birkaç tane daha metin var.


    Ana konuda yazmama rağmen okumaya mı üşendiniz, bilmiyorum ama konsolların kendisinde çalışmayacak, sadece Xenia emülatörüyle PC üzerinden çalışacak.


    Xenia ile çok rahat oynandığının farkındayım ama yeni yıl başında yayınlayacağım, yama üzerinde hâlâ küçük dokunuşlar ve son mükemmelleştirmeleri yapmamız gerekiyor.

  • sırf çıkacak yama için oynamaya başlamadım vallahi. dört gözle bekliyoruz. emeğinize elinize sağlık şimdiden

  • @CriminaL227_ türkçe yama ile uğraşınız için çok sağolun bir ricam olucak sadece playstation icon yamasını paylaşırmısınız yada mümkünse asura wrath ve red dead redemption oyunlarına çok ilgim var dualshock ile zor oluyor nasıl yama yapıldığını gösterirmisiniz ? kendi başıma sadece %90 oranınla çin tarayıcıyı çevirmişliğim var bu tür işlerle bilgim vardır yardım ederseniz müteşekkir olurum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanjike -- 16 Aralık 2022; 18:7:8 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.