Şimdi Ara

Yalnızca soğutma amaçlı f/p ürünü klima tavsiyesi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar , öncelikle klima konusundan hiç mi hiç anlamadığımı belirtmek istiyorum. Ne nasıldır bir bilgim yok. Tamamen yardımlarınıza kalmış bulunmaktayım.

    Öncelikle 35 m2 civarı bir alanı soğutmak için kullanılacak bu klima. Hesaplama yapıldığında sanırım 15000btu'luk bir klima yeterli oluyor lakin fazlasını mı almalıyım , azıda iş görür mü??? Sadece soğutma için kullanılacak dediğim gibi malum.

    Özelliklerinden hiç anlamıyorum , fiyat olarak 2000'i geçmeyecek şekilde ne kadar düşük fiyatı olursa o kadar iyi. Yani 1200 liraya varsa onuda önerebilirsiniz. Ayriyeten 2-3 senede ölecek bir makine olsun istemiyorum. alüminyum kondenserli filan demişler pek önermemişler.



  • up
  • sadece soğutma istediğinizden eminseniz bunu yapan bir ürünierin var olduğunu görürsünüz, bütçeniz de ancak onlara yeter gibi görünüyor. ama bütçeyi artırma şansınız varsa genel olarak japon markaları bu işin en iyileridirler onları da araştırabilirsiniz, sadece soğutma için alınacak klimada da özellikle aradığınız bir kriter yoksa gerekliliği sizin takdirinize kalır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.