Şimdi Ara

Kumtel 1600 ısıtıcı problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • fazla para vermeyelim, nasılsa hepsi aynıdır dedik bir kumtel 1600 lük aldık.....küçük odamda çok rahat ısınıyorum ama son zamanlarda sapıtmaya başladı..en yüksek seviyecde iken bile zırt bırt kapatıyo kendini...doğal olarak bu sebepten artık ısınamıyorum...içini açtım baktım ki termostat fln yalan..her şey konrol düğmesinde..acayip bir sistem var çıt çıt atıyor..zaman ayarlı gibi geldi bana...sürekli aynı dk yanıp aynı dkda sönüyor...birde içindeki kabloların bağlantı yerlerinden kıvılcımlar çıkıyor acaba ilerde kabloların yanmasına v.s sebep olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinGEagLE -- 19 Şubat 2008; 15:29:29 >



  • ayar dugmesı dıye bahsettıgın termostat oluyor ondan yapıyor bu arızayı temostattakı bımetalın ozellıgını kaybetmesınden kaynaklanıyor sana en yakın servıse gotur garantıden deıssınler eger carrefour gıbı bır magazadan aldıysan ve bır ayı doldurmadıysan deısım yapıyorlar eger bır ayı gectıyse en yakın servıse gotur basında bekle yapıp hemen verıyorlar.
  • Ufo turevi cihazların temel yapısı aynıdır. Sadece kalite faktoru farklıdır. Kumtelin normal kaliteli olanı Kumtel Calypso serisidir. Ust kalitedekide Kumtel Alaaddin modelleridir ve fiyatlarıda yuksektir zaten. Yuksek olmasının sebebide govdesinin aluminyum olusu, termostat ve flaman kalitesinin daha iyi olusu vs vs gibi faktorlerdir.
    Sizin sorununuzda termostat arızası. Gecici cozum olarak termostatı devre dısı bırakabilirsiniz mesela.
  • arkadşım bende ısınma probleminden dolayı kumtel marka aldım biri 2.000 lik biride 3.000 olan modelden inanırmısın ikisine birden çalıştırdgımdan 30 m2 alanı ısıtamadı ufonun onda 1 yapmaz ama bizdekiler termostatında problem vardır son ayarına getirdiğinde atmaması gerekir eger iç ortam sıcaklıgı yüksek değilse sen en iyisimi onu aldıgında yerde ufo markası varsa onunla değiştir.
  • arkadaşlar ben benimkini düz kontak yaptım aayr düğmesi devre dışı bıraktım..2 gün öyle idare ettim havalar ısınıca tkrar düğmeye geçtim..ama bu sefer düzeldi artı en yüksek seviyede atmıyor ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.