Şimdi Ara

Xperia X10 ve Vivaz Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;
    Kendime Xperia X10 alacağım eşime de Vivaz mı alayım, Xperia'dan birini mi alayım kararsızım..
    4 yıldır K850 kullanıcısıyım (hala ilk günkü gibi maşallah) ve artık teknolojiye ayak uydurmak istiyorum.
    Xperia X10 bankom derken X11 - X12 dedikodularıyla şaşırdım ki X12 mükemmel.. Şimdi X10'u alır da 6 ay sonra X12 çıkarsa moralim bozulur, çünkü her yıl telefon değiştiren biri değilim. Nokta atışıyla bir kere alırım, zaten Ericssonun en büyük artısı bu.
    Bir de yurtdışı cihazları ne şartlarda tavsye edersiniz? Çünkü bugün Xperia X10 'u Bimeks gibi yerlerden alırsanız ortalama 1.000 - 1.100 Lira gibi ama gittigidiyor gibi sitelerden yurtdışı kayıtlı 750 - 850 aralığında alabiliyoruz..

    Kendime Xperia X10 (kısa sürede çıkacaksa X12) eşime de Vivaz - Xperia X serilerinden biri..
    Görüşlerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
    Şimdiden teşekkürler.







  • Ben Xperia X10'u almamanız yönünde fikrimi belirtmek istiyorum. Xperia X10 çıkalı 1 yılı geçti. Bu yüzden daha güncel modellere bakmanızda fayda var. SE Xenon flaşlı bir Android cihaz bombası patlatacaktır muhtemelen. Ben bu yüzden beklemenizi tavsiye ediyorum. K850 kullandığınıza göre fotoğraf sizin için önemli olmalı. Eşinize Vivaz'ı önermem. Şu an piyasadaki en iyi Symbian cihaz N8'dir. Bu yüzden eşinize Symbian cihaz alacaksanız bu kesinlikle N8 olmalıdır.
  • dokunmatik telefon alacaksanız iphone modelleirne bakın derim
    ama illa se olacaksa satio modelini de değerlendirin derim
  • SE Xenon flaşlı bir Android cihaz bombası patlatacak mutlaka ama bunun süresi henüz belli değil. Fotoğraf çok önemli benim için ama pekte umursamıyorum artık çünkü Fuji F200 kullanıyorum. Zarur etmiyor telefonda fotograf ama olması da zarar değil:)
    Androidli bir telefon ne mantıklı araştırmak lazım çünkü güzel ülkem de marketi apple gibi değil..
    Symbian asla kullanmam eşime de kullandırtmam, daha doğrusu nokia kullandırtmam:) Düşüncem, hani kendime iyi bir şey almışken onunki de iyisi olsun diyedir. X10 ndaki ısrarım ise hem dokunmatik ekran oluşundan & SE fanatiği oluşumdan hemde i-phone çılgınlığına kapılmamak içindir.
    Çok acelem yok sanırım X12 'yi bekleyebilirim..

    Piyasada o kadar çok telefon modelleri var ki artık, araştırmakla da doğrusunu - iyisini almak zorlaşıyor. nokia'yı nazar itibar almam çünkü 3.dünya ülkelerinde liderdir,piyasası iyidir.. Samsung'u pek düşünmem çünkü piyasaya hakim olabilmek için haftada bir model üretir&sürer piyasaya..
    Ama SE'yi te kgeçerim çünkü uzun yıllar ne kalitesi (malzeme) bozulur nede gücelliğini yitirir. Günümüz ihtiyaçlarımız ne ise yapar ama 5 sene sonra yine o ihtiyaçlar günceldir, kullanırsınız. Bir nokia,samsung bunu yapmıyor işte. N8'i bugün alsak, 3 aya kalmaz N9 - N10 çıkar piyasaya içinizde bir pişmanlık oluşur.. X10'un çıkalı evet 1 seneyi geçti ama hala güncel ve ihtiyaca uygundur.

    Üstadlar kusura bakmayın artık bilinçsizce ukalalık yaptıysam , ben sadece görüşlerimi belirtmek istedim, niçin SE 'yi tercih ettiğimi açıklamaya çalıştım.

    Sonuçta bugün Nokia - Samsung - SE farketmez hangisi alacak olursam olayım istediğim en güncel telefonun değeri 850 - 1800 (i-phone) aralığında. çok iyi analiz edip , en uzun süre hizmetle hakkını verecek telefonu seçmek zorundayım eşim ve kendim için. Zamanın 650 Liraya mı ne aldıydım K850'yi, Allah razı olsun mühendislerinden, çaycısına kadar. Merak ederim aynı dönemlerde çıkan N73 ve N95 i sıfır alıpta hala ilk günkü performansıyla , hiç servis yüzü görmeden kullananları :)




  • http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=44191168
    N8 için açılmış bir konu ama inanılmaz moral bozucu gibi görünüyor. kimisi Android li olmalıydı gibi yorum bile yapmış.. Asla düşünülmez gibi duruyor paylaşılan bilgilere bakılınca.
  • Eşinize siyah Wave almanızı öneririm,şık bir görünümü var, ince, kibar, özellikleri iyi. O yüzden telefon bence eşinizi hem görsel hem de özellik olarak tatmin eder.
    Size bir şey bulamadım. :) X12 yi bekleyebilirsiniz ama o da ne zaman çıkar bilemem.
  • x10 şuan için güncel bir model 2.1 güncellemesiylede tüm eksiklerini kapattı diyebiliriz
    ayrıca hd video kaliteside var bu iki modelde fotograf ve video konusunda sorun asla yasmazzsınız
    iki modelıde tavsiye ederim
    bu arada vıvazın pembe renk secenegide var


     Xperia X10 ve Vivaz Öneri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

    Ben Xperia X10'u almamanız yönünde fikrimi belirtmek istiyorum. Xperia X10 çıkalı 1 yılı geçti. Bu yüzden daha güncel modellere bakmanızda fayda var. SE Xenon flaşlı bir Android cihaz bombası patlatacaktır muhtemelen. Ben bu yüzden beklemenizi tavsiye ediyorum. K850 kullandığınıza göre fotoğraf sizin için önemli olmalı. Eşinize Vivaz'ı önermem. Şu an piyasadaki en iyi Symbian cihaz N8'dir. Bu yüzden eşinize Symbian cihaz alacaksanız bu kesinlikle N8 olmalıdır.

    Ama X12 beklenmeye değer görünüyor.




  • Kardeş sen x12 yi bekle eşin telden oyun internet program gibi şeylerle pek uğraşmıyorsa müzik ve görsellik önemliyse w995 veya aino. Özellikle aino yu kullananlar eğlenceli telefon olduğunu söylüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.