Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.499
Cevap
247
Favori
1.097.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak_5866

    Techpazar satıcısından aldığım ürün kargoya verilmediği için iptal ettim. Hediye çekim de geri yattı. Tekrar sipariş geçtim 50 tl de daha ucuza almış oldum. Cepekpress adlı satıcıdan alacaktım kvk garantili olduğu için almadım kvk xiaomi Türkiye Garantili servisi değil çünkü. Ben de BETPADIGITAL adlı satıcıdan aldım Genpa garantili olduğu için. ikisi de 2149 tl ye satıyordu. Cepekpress de kargo da bedavaydi hatta ama garanti için betpadigital tercih ettim. Beklemek isteyenlere tavsiye ederim. 1949 tl ye almış oldum. Siparişim hemen de onaylandı.
    Aynı şekilde TeknolojiAnkara dan aldığım telefon ne Genpa ne Evofone garantiliydi açmadan iade ettim. İade olduğu an 222 lık çek geri yüklendi bende biraz önce 1934,50 ye BETPADIJITAL adlı satıcıdan aldım satıcı tum sorulara Genpa garantisinde olduğu bilgisini veriyor. önceki siparişimi 2004,50 ye almıştım,

    Sorunsuz iade etmem iyi hissettirdi. Üstelik 70 tl daha ucuza almış oldum.




  • Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Valla hocam önemli mi derseniz önemli 200 tl benim için şuanki durumum için fakat eğer dediğiniz gibi blackfridayda da siparişler 10 15 gün gecikecek falanda olursa zaten nerdeyde 20 gün telefonsuz kalacam :D işte indirimin olmayacağını bilsem şimdi hbde 2200 e sipariş verip geçicem. gecen sene falan güzel bir indirim olmuşmuydu hiçte hatırlamıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet05

    Techpazar firması ilgisiz alakasız ve ciddiyetsiz bir firma. 4 gündür kimseye cevap yazmayan firma iptaller ve n11'de şikayet yorumları artınca şikayet yorumlarına cevap yazmaya başladı ama halen siparişleri onaylayıp göndermiyorlar. 50-60 lira için beklediğinize değmez. Bir dolu firma var. Gidin onlardan alın. Böyle ciddiyetsiz firmalardan almayın, bu tür firmalar azalarak yok olmalı....
    Mehmet ne adamsın ya, yazdın yazdın aklımı çeldin iptal ettim malum trend firmadan sipariş ettim :) Ya bence art niyet yok ta krizi yönetemediler :)




  • Bu konuya uzun süre girilmez. N11 konusu olmuş çıkmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar,
    İphone 4 ten beri ios işletim sistemi kullanıyorum. Şu an iphone 6 plus kullaniyorum ve değiştirme zamanı geldi fakat iphone fiyatlarıni göz önünde bulundurduğumuzda alabilecek durumumdan ziyade bir telefona o kadar para vermek istiyorum. Bana en mantıklı gelen telefon xiaomi note 8 pro. İphone 6 plus almadan once galaxy s5 kullanmistim bir donem ve hic memnun kalmamıştım. Simdi tekrardan ayni duruma dusmemek icin note 8 proyla ilgili gorus ve önerilerinize ihtiyacim var.
    İşletim sistemi cok karmasik gelmisti o donem. Suan android sistemi nasil kullanimi kolay mi? Donma kasilma vs problemleri var mi? Benim gibi iphone kullanip bu telefona geçenler memnun mu?
    Teşekkürler
    Saygilarimla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrPowerX -- 15 Kasım 2019; 18:49:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada 2000 den satmıştı. 50 lira için ne olduğu belli olmayan cihazlar almayın hepsiburada yine 2000 den satabilir ki satacaktır. Kamerası note 8 den daha sıkıntılı, işlemcisi daha iyi ve nfc özelliği var. Şöyle 1800 lere düşseydi note 8 yerine tercih edilebilirdi. Fakat hem daha kötü kamera performansı, tahminen daha kötü ses kalitesini düşününce işlemci ve nfc için 500 lira fazla vermek saçma geliyor. Almışken mi 9t almak lazım ama onunda fiyatı hala yüksek.

    @Mar00N
    S9 plus gibi bir cihazdan bu cihaza geçilir mi hiç? Bela mı arıyorsun sen S9 plus amiral gemi tokat manyağı yapar xiaomileri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 15 Kasım 2019; 18:56:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2085tl ye 128liği almıştım tech denilen mağazadan ancak kafamı kurcalıyorsunuz iptal edip 64lük olanı mı alsam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    Xiaomi türkiye garantiliyse sorun olmaz ama emin olmak için tek satıcı var oda evofone. İnsanlar yorumlara kvk garantili deyip 5 yıldız vermiş bazıları ise sorguluyor niye genpa değil diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Britvolt.

    Mehmet ne adamsın ya, yazdın yazdın aklımı çeldin iptal ettim malum trend firmadan sipariş ettim :) Ya bence art niyet yok ta krizi yönetemediler :)

    Alıntıları Göster
    Hocam insanlar dünya kadar para veriyor. 3 kuruş ucuza satıyor diye kimsenin işini savsaklama ve/veya kimseyi mağdur etmeye hakları yok.!

    Böyle bir kampanyaya hazır değilsen yapmayacaksın.
    Techradar firmasının ürün sayfasında olumsuz yorumlar yapılıp, iptaller başlayınca akılları başlarına gelip yorumlara cevap vermeye başladılar. Yorumlara cevap verene kadar insanlara adam gibi cevap yazsalardı, siparişleri onaylayıp kargolasalardı ya.

    Toplumsal tepki verilince akılları başlarına gelir. Almayacağız, aldırmayacağız. Herkes işini düzgün yapacak.




  • Bulunduğum şehirde birtek migrosta var 64 gb olan 2399 tl internetten almaya güvenmiyorum bu fiyata alınırmı mi turkiye garantılı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada yarın Ankara Ankamall'de Xiaomi Mağazasının açılışı var ve %15 indirim ilan ettiler. Oğlum Ankara'da okuyor. Sabah gidip fiyatına bakacak. Makul olursa alacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turusan

    Bulunduğum şehirde birtek migrosta var 64 gb olan 2399 tl internetten almaya güvenmiyorum bu fiyata alınırmı mi turkiye garantılı.
    Migros Xiaomi Türkiye garantili değil. Ankarada yaşıyorsanız yarın Ankamall'de Xiaomi mağazası açılışı var ve %15 indirimli.

    Ayrıca o fiyata 128 GB olanı Xiaomi Türkiye Garantilisini alırsınız.
  • SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız bu fiyata?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mehmet05 M kullanıcısına yanıt
    Gözümle gördüm mi Türkiye garantili yazıyor Ankarada olsam keşke ama değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DrPowerX kullanıcısına yanıt
    11de techpazar’dan aldım. Buraya yazdıktan 10dk sonra bildirim geldi kargolandı diye. Kısmetimizde bu cihaz varmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende gelince bi kontrol edeceğim bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki XIAOMI TÜRKİYE garantili denildiyse, denildiği gibi gelmesi önemli ancak KVK garantisinin GENPA garantisinden kalite olarak farkı olduğunu düşünmüyorum. Epey eski, epey köklü firmalar bunlar. Taa Nokia 3310 zamanlarında bile vardı bu ikisi. KVK : GENPA'dır benim gözümde. Delta'dan Ritzy'den şundan bundan çok daha iyilerdir.

    * Hepsiburada'nın da Xiaomi Türkiye garantili olarak sattığı cihazlardan KVK garantili çıkanlar varmış. Henüz bilmediğimiz bir anlaşma ya da özel bir durum olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 15 Kasım 2019; 19:42:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    Hepsiburada 2000 den satmıştı. 50 lira için ne olduğu belli olmayan cihazlar almayın hepsiburada yine 2000 den satabilir ki satacaktır. Kamerası note 8 den daha sıkıntılı, işlemcisi daha iyi ve nfc özelliği var. Şöyle 1800 lere düşseydi note 8 yerine tercih edilebilirdi. Fakat hem daha kötü kamera performansı, tahminen daha kötü ses kalitesini düşününce işlemci ve nfc için 500 lira fazla vermek saçma geliyor. Almışken mi 9t almak lazım ama onunda fiyatı hala yüksek.

    @Mar00N
    S9 plus gibi bir cihazdan bu cihaza geçilir mi hiç? Bela mı arıyorsun sen S9 plus amiral gemi tokat manyağı yapar xiaomileri.
    Hocam batarya çok sıkıntı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • OxfordBlue kullanıcısına yanıt
    Maalesef Amazon Prime Video ve Netflix'te SD desteği var. Ve bu çok rahatsız edici. Yazılım güncellemesi ile çözülebileceği konuşuluyor.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.