Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.508
Cevap
247
Favori
1.098.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

    Hepsiburada 2000 den satmıştı. 50 lira için ne olduğu belli olmayan cihazlar almayın hepsiburada yine 2000 den satabilir ki satacaktır. Kamerası note 8 den daha sıkıntılı, işlemcisi daha iyi ve nfc özelliği var. Şöyle 1800 lere düşseydi note 8 yerine tercih edilebilirdi. Fakat hem daha kötü kamera performansı, tahminen daha kötü ses kalitesini düşününce işlemci ve nfc için 500 lira fazla vermek saçma geliyor. Almışken mi 9t almak lazım ama onunda fiyatı hala yüksek.

    @Mar00N
    S9 plus gibi bir cihazdan bu cihaza geçilir mi hiç? Bela mı arıyorsun sen S9 plus amiral gemi tokat manyağı yapar xiaomileri.
    Hepsiburada çok kisa bir süre sayılı telefonu 2000 tl ye sattı 11.11 gündüzünde Yeşil seçeneği olmadan.

    Anlık indirim yaparsa yakalamak gerek.

    Şu an fiyatı 2149 bandına oturtmuş görünüyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Video çekim kalitesi neden bu kadar rezil? Yapılması gereken bir ayar var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turusan

    Bulunduğum şehirde birtek migrosta var 64 gb olan 2399 tl internetten almaya güvenmiyorum bu fiyata alınırmı mi turkiye garantılı.
    N11 Betpadijital deki ürün Türkiye Genpa garantili 2149 tl.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turusan

    Gözümle gördüm mi Türkiye garantili yazıyor Ankarada olsam keşke ama değilim.
    Teknolojiankaradan almıştım üstünde Xiaomi Türkiye garantili yaziyor ama çakma kutu kendileri ithal etmis sahte kutu yaptırmış.Alirsaniz Imei Genpa ve Evofone a kontrol ettirmeden paket jelatinini açmayın

    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evrekas

    Tabi ki XIAOMI TÜRKİYE garantili denildiyse, denildiği gibi gelmesi önemli ancak KVK garantisinin GENPA garantisinden kalite olarak farkı olduğunu düşünmüyorum. Epey eski, epey köklü firmalar bunlar. Taa Nokia 3310 zamanlarında bile vardı bu ikisi. KVK : GENPA'dır benim gözümde. Delta'dan Ritzy'den şundan bundan çok daha iyilerdir.

    * Hepsiburada'nın da Xiaomi Türkiye garantili olarak sattığı cihazlardan KVK garantili çıkanlar varmış. Henüz bilmediğimiz bir anlaşma ya da özel bir durum olabilir.
    Kvk garantisinin Paralel ithalat anlaşması olduğunu düşünüyorum Çünkü su anda 2 resmi ithalatçı firma var dağıtım yapan Genpa ve Evofone diğerleri ithalatçı garantili.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xsw

    Migros'da Türkiye garantili satmaya başladı. Yalnız alırken kontrol etmek lazım. Mesela düz Note 8 de kutunun üzerinde MiUi Türkiye Garantisi yazan turuncu etiketli olan da var geçenlerde bir üye almıştı Pro da TR garantili çıkmış sanırım.

    @turusan @mehmet05
    O turuncu etiketlerede çok güvenmemek gerektiğini yaşayarak gördüm herşey orjinal kutu gibi ama kendi ithalat garantisinde Teknolojiankara dan gelen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.mi.com/tr/service/warranty/

    eğer şurda yazan yetkili servislerden birinden garantisi yoksa cihazınız tr garantili değil...
  • genesa G kullanıcısına yanıt
    KVK GENPA EVOFONE servis olarak bir farkı yok benim tecrübelerime, duyduklarıma göre. Defalarca KVK ve GENPA servisten hizmet aldım, ellerinden geldiği kadar yardımcı oldular hep. Tüm firmalardan şikayetçi olan onlarca kişi hepsinden memnun olan onlarca kişi bulabilirsiniz bir çırpıda ufacık araştırmayla :)

    Cepekpress satıcısı yılların Şengüller İletişim'i, göz göre göre yalan söylemezler. Hepsiburada.com'un da kendisi Xiaomi Türkiye garantili olarak sattığı cihazlar KVK çıkabiliyormuş. İsteyen alıp KVK'lı kullansın, isteyen iade etsin GENPA-EVOFONE alsın ama yine de isimlere çok takmayın derim. Telefonunuzun keyfini sürün.

    Snapdragon'lu versiyonu geliyormuş, bekleyelim de onu alalımcılar başlar bir de yakında zaten
  • Merhaba arkadaşlar. Bu gün saat 6 dan beri note 8 pro kullanmaktayim. Telefonda cozemedigim bir olay var kamera seslerini kapatsam da telefonu sessize de alsam snapchat te deklansor sesi geliyor kapatamadim bir turlu. Bir de ben lg g4 den bu cihaza gectim batarya suresi gercekten mukemmel saat 6 da actim kutudan cikardim ve ekranini neredeyse kapatmadim su an 4 saat olmus ve yuzde 35 sarj yemis sadece. Ancak telefonun kameralari gercekten kotu. Hani beklentim çok degildi ancak gercekten lg g4 le neredeyse eşit hatta karsilastirirken bazen g4 ün daha iyi olduğunu dusundum. Bu yonden biraz pişman etti beni lg g7 alacaktim ancak 700 tl farkvardi aralarinda degmez demistim ama ne yalan soyleyeyim ikinci bi sansim olsa almazdim galiba. Kamerasi ve video performansi gerçekten kötü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xsw X kullanıcısına yanıt
    Sanırım alan benim. Kutudan garanti belgesi çıktı ama garanti belgesinde ithalatçı firma ismi geçmiyor. Üstünde Xiaomi Türkiye yazan birkaç sayfalık bir şey çıktı. Migros görevlisi Xiaomi Türkiye garantili dedi. Benim için garantiyi kimin verdiği önemli değil. Benim muhatabım migrostur. Faturaya da elle imei numarasını yazıp kaşe bastılar. İki adet aldım. Benim telefonuma imei numaranız kayıtlı değil şeklinde mesaj geldi. Eşimin telefonununa gelmedi. Migros müşteri hizmetleri ile görüştüm. İmei numarasını sıra ile bildirip kaydediyoruz merak etmeyin dedi. Migrostan telefon dışında da elektronik ürün almışımdır ve sorun çıktığında hep yardımcı olmuşlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mineral Grisi ile aranıza katılmış bulunmaktayım, emektar HTC One M8'den sonra gerçekten iyi geldi cihaz. Henüz bu sabah elime geçti, açtığımda %75 şarjı vardı, uygulamalarımı kurdum, arayüz güncellemesi yaptı 11 saati devirdik hâlâ &31 şarj var. HTC'nin pili değişmesine rağmen bu kadar işe bu süre hayaldi.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.