Şimdi Ara

Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU] (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.498
Cevap
246
Favori
1.097.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @Britvolt.

    Hocam telefonda sosyal medya uygulamaları bile yok. Kullanmıyorum. Genelde telefon konuşması, whatsapp, internet sörfü, mail ve pdf okuma tarzı kullanımım var. Kamera çok aktif olarak kullanmam. Bu senaryoda bile 3 saat ekran süresini zor görüyorum.

    Dediğinizde haklısınız. Ben en iyisi bir format atayım telefona. 15 gb boş hafıza kalmıştı zaten. Format atayım sıfırdan kurayım herşeyi. Daha sonra duruma göre farklılık olmazsa batarya değişimi için servise veririm. Bu istanbul da samsung hızlı servis varmış. 1 saatde batarya değişimi tarzı işleri hallediyorlarmış. Bir bilginiz var mı? Cihazı hiç etmesinler korkuyorum servisten. Bir apple servisi yok çünkü. Saçma sapan konular görüyorum internette o yüzdende çekiniyorum servis olayından. Bu hızlı servislerin en iyisi hangi şube acaba? Bide batarya değişiminden sonra suya dayanıklılık özelliği gidiyor mu? Bir bilginiz var mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weisanstein

    Ben de LG G5 H860, hanım da bu telefondan var. 3 yıllık amiral gemisi LG G5. Ekran kalitesi, ana kamera kalitesi, ses çıkışı olarak LG G5 3 yaşında olmasına rağmen daha iyi. Note 8 Pro, kamerada portre vb. özellikleri ve ön kamerası ile fark atabiliyor. Sizin S9 Plus'a bir batarya değişimi yapın 2 sene daha kullanın derim. Hem ön hem arka kamerası gayet iyidir sanıyorum. Note 8 Pro'nun ekran kalitesi über bir cihaz değil. 6.5 inch boyutu var. 445 ppi gibi bir değer var yanılmıyorsam. Ben çok dikkatli biri olmamama rağmen kaliteyi fark ediyorum. LG G5 550 ppi.

    Alıntıları Göster
    Haklisiniz hocam saçma düşünmüşüm. Belki bütçemi aşmazsa Xiaomi Note 10 çıktığı zaman ona bakarım. Dolu dolu bir telefon gibi duruyor.

    @Weisanstein



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 15 Kasım 2019; 12:35:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hepsiburada siparişi olan varmı?

    P.tesi sipariş verdim bugün Cuma halen kargo İstanbulda görünüyor.
  • Arkadaşlar 6 yıldır kullandığım iphone 5s telefonum bugün tuvalette deliğe düşürme sonucunca tamamen hayatı bitti.Redmi note 8 Pro almayı düşünüyorum fakat 2000tl den fazla para vermek istemiyorum. Hbde 2000 11 kasımda çok kısa bir süreliğine gördü fakat şuan 2200 tl. Kupon vs falanda hiç toplamadım. Fazladan kuponu olan ve atılan bir şeyse alabilirim. Eğer Xiaomi Tr Garantili indirimli bir şekilde 2000 tlye satan bir satıcı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim telefonsuzum şuan :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÜyeyeHakaret -- 15 Kasım 2019; 13:41:35 >
  • ÜyeyeHakaret kullanıcısına yanıt
    Aynısı benim de başıma geldi geçmiş olsun. Bu vesile ile Note 8 Pro almış oldum. Hiç düşünme al kullan harika telefon pişman olmazsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xsw X kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam.2000tl Xiaomi tr garantili bulursam sipariş vereceğim ama fazlasını vermek istemiyorum. 11 kasımda telefon sorunum olmadığı için kuponda toplamadım telefonda almadım. Şans bu ya 4 gün sonra yani bugün bozuldu. Herkes çok uyguna aldı güle güle kullansın fakat bende 2000tlye telefonu almak istiyorum.Sürekli takip eden arkadaşlar varsa yada kuponu falan irtibata geçerlerse sevinirim.
  • İlgisiz ve özensiz bir firma olan TechRadar firmasından verdiğim siparişi iptal ettim. Mesajlara, telefonlara e-maillere cevap vermiyorlar.
    Ürün kargolanma tarihi sürekli değişiyor.

    Muhtemelen olmayan malı satıyorlar. Alacak arkadaşlar TechRadar firmasından uzak durun verin 3-5 fazla adam gibi satıcılardan alın. Önce mesaj atın mesajla kargo gönderimini teyit edin. Mesaja cevap vermeyen firmalardan uzak durun...
    Ben öyle yaptım aynı gün kargoladılar.


  • kılıf kullanıyorsanız ekranı tam kaplayan koruma almayın çöp oldu yanlardan bastırıyor kılıf
  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB Telefona Android Auto kurulmuş ve 2017 Model Astra K aracımızda Android Auto sorunsuz çalışmıştır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mar00N

    Haklısınız hocam. Soru biraz saçma. S9 Plus her türlü daha iyi bir cihaz. Benim sorumun asıl amacı şu; o eksiklikleri çok fazla yaşayıp pişman olur muyum sorusuydu aslında. Çünkü batarya cidden canımı sıkmaya başladı artık. 3 saati zor görüyorum. Sattıktan sonrada üstüne para koyup daha üst segment bir cihaz almam şuan için imkansız. O yüzden bu cihaza bakındım biraz.

    Edit: Sizin önerebileceğiniz bir cihaz var mı?

    Alıntıları Göster
    Ben Huawei P20 pro dan huawei mate20 x ordan samsung galaxy note 9 ordan sony xz1 ve aynı anda LG G7 kullanan biri olarak xiaomi redmi note 8 pro ya geçtim k i bende mi note10 alacaktım fakat kaçağı bile 3500tl üstüne mal oluyor ve tr garantiliside ne yazıkki 5000tl ye yakın olacak bu yüzden en iyi pil-kamera-ekran ve sd kart ytakılabilen radyosu o subusu olan cihaz bu fiyata redmi note 8 pro kalıyor. Fiyatına bakarsanız tabiikide efsane bir başarım-s9+ ile yanyana koyunca benim mantığıma göre bende şöyle bakardım s)$ mı 6900tl şakamı falan -aralarındaki fiyat farkı 1000tl yi hakkeder KİŞİSEL Fikrim yeni cihaza çok ara vermeyin tüm sağlayıcılar mecburiyetten 5g baz istasyonlarına geçiyor sessiz sedasız yeniliyorlar çnkü enerji sarfiyatı 6 -7 katı daha ucuz ve data aralığı müthiş...önümüzdeki ylın sonuna doğru birçoğumuz 5g cihaz ihtiyacı duyacağız. Firmaların son çırpınışı bu 64mop 108mp işte 10 hoparlör-7inç 8k obu ekran işleri hali hazırdaki üretimi çabuk tüketmek.




  • işaretli yerde iki çember bazen çıkıyor. O anda Senkronizasyon yapıldığını mı gösteriyor?
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi Note 8 Pro
    MIUI 11 v11.0.1.0 PGGMIXM
    MIUI 11 Global Kararlı Güncellemesi yayınlandı..



    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]


    Ota:
    https://bigota.d.miui.com/V11.0.1.0.PGGMIXM/miui-blockota-begonia_global-V10.4.2.0.PGGMIXM-V11.0.1.0.PGGMIXM-4edbc8a144-9.0.zip


    Recovery:
    https://bigota.d.miui.com/V11.0.1.0.PGGMIXM/miui_BEGONIAGlobal_V11.0.1.0.PGGMIXM_f057ff19fc_9.0.zip



    Forum Konusu:
    https://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-note-8-pro-miui-v11-v11-0-1-0-pggmixm-global-kararli-rom.62034/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat.yldz -- 15 Kasım 2019; 15:50:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Beyler 2000 tlye Xiaomi TR garantili nerde bulabilirim.Bugün Sipariş vermem gerekiyor
  • Spigen'den ekran koruyucu ve kılıfı beklerken, arada zarar görmesin diye önerebileceğiniz ürün var mıdır arkadaşlar?
  • Techpazar satıcısından aldığım ürün kargoya verilmediği için iptal ettim. Hediye çekim de geri yattı. Tekrar sipariş geçtim 50 tl de daha ucuza almış oldum. Cepekpress adlı satıcıdan alacaktım kvk garantili olduğu için almadım kvk xiaomi Türkiye Garantili servisi değil çünkü. Ben de BETPADIGITAL adlı satıcıdan aldım Genpa garantili olduğu için. ikisi de 2149 tl ye satıyordu. Cepekpress de kargo da bedavaydi hatta ama garanti için betpadigital tercih ettim. Beklemek isteyenlere tavsiye ederim. 1949 tl ye almış oldum. Siparişim hemen de onaylandı.
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro [ANAKONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_5866 -- 15 Kasım 2019; 16:19:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ÜyeyeHakaret kullanıcısına yanıt
    29 Kasım'da Black Friday var bekleyin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çift uygulamanın açık olduğunu belirtir o simge. Eğer bir uygulamayı güvenlik uygulamasından çift olması için aktif ettiyseniz, o uygulamanın çiftini ne zaman açarsanız yukarda bildirim çubuğunda bu simgeyi göreceksiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xsw X kullanıcısına yanıt
    kuponsuz falan 2000tlye denk gelir mi acaba 11.11 gibi büyük bir indirim olur mu hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÜyeyeHakaret

    kuponsuz falan 2000tlye denk gelir mi acaba 11.11 gibi büyük bir indirim olur mu hocam
    Valla olur belki olmasına da, memleketin kargo ağı ve stokları büyük indirimleri kaldırmıyor görüldüğü gibi. 11.11'de mal alanlardan hala binlerce bekleyen var. Kiminde stok yok, kimine kargo yetişemiyor, kimi sipariş yetiştiremiyor vs vs. Bu tarz dönemlerin büyük rezillikleri de oluyor. 100-200 TL sorun değilse haftaya ortalık rahatlayınca yapıştırın gitsin. Bütçe çok önemli ve kısıtlı ise bekleyin
  • Techpazar firması ilgisiz alakasız ve ciddiyetsiz bir firma. 4 gündür kimseye cevap yazmayan firma iptaller ve n11'de şikayet yorumları artınca şikayet yorumlarına cevap yazmaya başladı ama halen siparişleri onaylayıp göndermiyorlar. 50-60 lira için beklediğinize değmez. Bir dolu firma var. Gidin onlardan alın. Böyle ciddiyetsiz firmalardan almayın, bu tür firmalar azalarak yok olmalı....
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.