Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi Max 2 ★ Ana Konu & Kullanıcı Kulübü ★ (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.150
Cevap
50
Favori
182.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hard reset ten önce sms yedeği nasıl almalıyım. Geri yüklediğimde sms ler eskisi gibi yerinde ve düzgün görünüyormu, yoksa yedek alan uygulama üzerindenmi görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hep 8-9 saat arası alıyorum.
    Orjinal yerine daha yavaş 5v2a ile şarj ettim, biraz daha uzun gidiyor gibi şarjı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an Mi Room kullanıyorum hocam ve 3 oda uzaktan hâlâ tek diş çekiyor. Tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlaşılan telefonunuzun ekranı değişmiş. Ekran değişiminden sonra wifi ve gps antenlerini servis düzgün takamıyor, böyle sorunlar yaşanabiliyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ekran değiştirenler bu sorunu yaşıyor, youtube da sorunu vardı adam antenlerin olduğu yere alüminyum folyo koyup çözüyordu.

    Bizim tamircilerde hiçbir zaman suç olmaz zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=Mrl5GCC68Ao&feature=youtu.be
    buyrun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero-man

    hocam ekran değiştirenler bu sorunu yaşıyor, youtube da sorunu vardı adam antenlerin olduğu yere alüminyum folyo koyup çözüyordu.

    Bizim tamircilerde hiçbir zaman suç olmaz zaten.
    Merhaba. Corona zamanı telefonum düşmüştü ve ekran köşeden kırılmıştı, brkaç ay da yaptıramamıştım.
    Artık üast köşeden iyice açılıuor.

    İzmirdeyim baktım yetkili servis çankaya da genpa gösteriyor. Yine telefoncuların çok olduğu Çankaya'da bir telefoncu abi bunlara orijnal takıyorum diyen yalan olur çünkü yok, yan sanayi sanki 300 tl gibi bişi demişti.
    Ne yapmamı önerirsiniz, dikkat etmem gerekli husus var mıdır





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtalpan -- 10 Temmuz 2020; 14:37:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mtalpan M kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun, kendi servisi ne kadar istiyor sordunuz mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    Yok henüz sormadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7'de kalakaldık ya. Telefonu çıktığı ilk gün Amerika'dan UPS kargoyla sipariş etmiştim. Belki de ilk kullanıcılarındanımdır. 3 - 3.5 senedir iyi kötü idare etti ancak son zamanlarda gerçekten yavaşladı. Kamerası kötü gelmeye başladı. Sizce de değiştirme vakti gelmedi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kesin bilgi,
    Mi max 2 için 250-350 TL arası satılan/değiştirilen ekranlar kesinlikle yan sanayi

    Ve yan sanayide alttaki tuşlarda ışık olmuyor, parlaklık bir tık daha az, ekran darbelere göre daha kırılgan ve değişm sonrası wifi /şebeke problemleri oluyor. İleride dokunmatik sıkıntısı da olur mu bilemem.

    Benim telefon delta servis garantili imiş. İzmirde varmış ama pandemiden dolayı henüz açılmamış. Ekran değişimi içim istanbula gönde5rin ve 530TL dediler. Ben yansanayi taktırmış bulundum aklımca maliyet ve süreden dolayı.
    Bence yan sanayiye kesinlikle bulaşmayın.
    telefonumun wifi sıkıntısı vardı,yapıldı, şimdi gps sıkıntısı var :)
    Pişman oldum :))

    Artık bir sonraki ekran kırılmasına kadar bu şekilde devam edeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtalpan -- 13 Temmuz 2020; 22:30:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gemeo

    Android 7'de kalakaldık ya. Telefonu çıktığı ilk gün Amerika'dan UPS kargoyla sipariş etmiştim. Belki de ilk kullanıcılarındanımdır. 3 - 3.5 senedir iyi kötü idare etti ancak son zamanlarda gerçekten yavaşladı. Kamerası kötü gelmeye başladı. Sizce de değiştirme vakti gelmedi mi?
    Değiştirme vakti geldi gelmesine ama buna alıştıktan sonra diğer telefonlar fırıncı küreği gibi sadece ince uzun,

    Mi max3 idare eder ama ne kadar,

    Keşke mi max4 çıksaydı...
  • deniz_sea kullanıcısına yanıt
    Keşke, max keyfi başkadır kullananlar bilir, tüm telefonları alma imkanım varken ben bunu tercih etmiştim. Kardeşim de max 2'den mi 9tye geçti, alıştı ve memnun, ben de poco f2 pro düşünüyorum şu sıralar.
  • Bende max 2 tadını başka telefonda bulamadım
    Note 8 pro aldım sattım
    Şimdi note 9 pro aldım
    Yinede kesmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba forumun ilk yazanlarındanım 2 buçuk yıldır kullanıyorum. Oyunla hiç işim olmaz. Sadece sosyal medya ve mesaj video. Hala 1 gün rahat çıkarıyor çok şükür. Ben 9.5 miui kararlı sürümündeyim hala. Sıkıntı görmediğim için ondan beri güncelleme yapmadım çünkü güncelleme sevmiyorum hep bir sorun çıkıyor. Ahize ve hoparlör ses seviyesi düştü bende. Tv izliyorum yemek yerken ama son ses açmak zorunda kalıyorum. Bazen konuşurken de az duyuyorum. Bataryanın hala bu kadar iyi olması müthiş bir şey. Samsung falan olsa muhtemelen çöp olmuştu batarya. Ön kamerayı artık beğenmiyorum. Sadece gün ışığında iyi onun harici loş ışıkta müthiş bir kumlanma var. Artık 3bin civarı iyi kameralı bir telefon arıyorum. Redmi 9s ve redmi 9pro araştırdım ancak onlar da kronik sorunlar olmaya başladı içime sinmedi. Özellikle kamera için aldığın redmi 9 serisinin kamera açılma hatası vermesi kabul edilir gibi değil. Ayrıca 8pronun bazı özelliklerinin daha iyi olmasını hiç anlamıyorum. Bir de kamera lens içine toz alması tuz biber olmuş. Bir üst modeli böyle olmamalıydı. Xiaomi sanki biraz boşlamaya başladı işi. Oppo falan var ama güvenemiyorum. Acaba nasıl olur? Sanırım bunu kullanmaya devam edeceğim 🙈

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tandemetu

    Arkadaşlar merhaba forumun ilk yazanlarındanım 2 buçuk yıldır kullanıyorum. Oyunla hiç işim olmaz. Sadece sosyal medya ve mesaj video. Hala 1 gün rahat çıkarıyor çok şükür. Ben 9.5 miui kararlı sürümündeyim hala. Sıkıntı görmediğim için ondan beri güncelleme yapmadım çünkü güncelleme sevmiyorum hep bir sorun çıkıyor. Ahize ve hoparlör ses seviyesi düştü bende. Tv izliyorum yemek yerken ama son ses açmak zorunda kalıyorum. Bazen konuşurken de az duyuyorum. Bataryanın hala bu kadar iyi olması müthiş bir şey. Samsung falan olsa muhtemelen çöp olmuştu batarya. Ön kamerayı artık beğenmiyorum. Sadece gün ışığında iyi onun harici loş ışıkta müthiş bir kumlanma var. Artık 3bin civarı iyi kameralı bir telefon arıyorum. Redmi 9s ve redmi 9pro araştırdım ancak onlar da kronik sorunlar olmaya başladı içime sinmedi. Özellikle kamera için aldığın redmi 9 serisinin kamera açılma hatası vermesi kabul edilir gibi değil. Ayrıca 8pronun bazı özelliklerinin daha iyi olmasını hiç anlamıyorum. Bir de kamera lens içine toz alması tuz biber olmuş. Bir üst modeli böyle olmamalıydı. Xiaomi sanki biraz boşlamaya başladı işi. Oppo falan var ama güvenemiyorum. Acaba nasıl olur? Sanırım bunu kullanmaya devam edeceğim 🙈
    Merhaba,

    Bant, sakız gibi yapışkan bir madde ile üst hoparlör ızgarasını temizleyince ses normale dönecektir.

    Pil ve büyük ekran olarak muadili yok maalesef, keşke 16:9 oranlı ve 7" ekranlı güzel kameralı bir mi max4 çıksaydı ama 3 te kaldı seri...




  • Arkadaşlar gözüm gibi baktığım telefonum root/Rom atmadığım halde bootloopta kaldı... Şuan redminote9pro kullanıyorum, Max 2 gerçekten çok güzel bir cihazmış.. o devasa 16:9 oranlı ekranı her seferinde arıyorum..

    Sorun emmc çipin ölmesiyle alakalı sanırım, yaptırıp yeniden kullanmayı düşünüyorum. redminote9pro da 10 saat ekran alıyordu max2 de...

    Üstelik note 9 pro daha kalın.

    Ankara'dan servis tavsiye edecek var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 10 Eylül 2020; 15:22:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zero-man

    Arkadaşlar bugün itibariyle bende aranıza katıldım, cihazın kullanımı gerçekten çok güzel !

    Bu ekrana alışınca Nexus 4 oyuncak gibi geliyor

    WhatsApp görüşmelerin yedeklerini alamadım, sanırım bilgisayara bağlayıp deneyeceğim yarın.



    Cihazı 'Hepsiburada' satıcısından aldım. Siyah renk 64gb.

    1) Cihaz Evo garantili.

    2) Siyahtan dönüştürücü çıkmıyor eu plug sanıyordum, dönüştürücü çıktı... Adaptörü bir türlü sokamadım kesinlikle en kısa zamanda, eu plug şarj aleti alacağım.( Dönüştürücü hem adaptörü büyütüyor hemde çok kalitesiz! )

    3) ilk miui 8di sanırım hemen bir fotoğraf çekip galeriye gitmek istedim, galeri uygulaması için fotoğraf görüntüleme izni yok diyerek bug a girdi alet.. hemen üst sürümü indirip güncelledim ve gizlilik ayarlarından galeriye full izin verdim.

    4) cihaz genel olarak güzel! Nexus un ölü bataryasından sonra bakarsak, batarya bitmiyor gibi

    5) USB kablosu, cihazin siyah olmasına rağmen, 'beyaz çıktı'... Ama adaptörü siyah.

    6) Migrostaki Gold rengini incelediğimde, tuşlarda yada hat girişinde bir oynama yoktu, benim cihazımda ufakta olsa bir oynama var. Ayrıca incelediğim cihazda, antenler çok belli değildi, bu cihazda kazıyasım geldi.



    10liralik kılıflar(0.2mm ince olan) çok kötü kokuyor ve kalite yönünden bakarsak maliyet kaygısı yüzünden kalıptan çıktığı gibi paketlenmiş.. sanki 0.5l lik pet şişe gibi. Insan kenarlarını bir tıraş eder! Kalıp izleri var hala.



    Ayrıca kılıfta ve gece flaşla çekilen fotoğraflarda flaş ışığı kılıfa çarpıp kameraya yansıyor.. kılıfı biraz kesmek lazım..



    Şuan ekran koruyucusuz kullanıyorum, umarım herhangi bir sıkıntı yaşamam, cihazı çok beğendim herkese iyi forumlar!







    Cihazı kesinlikle öneriyorum!

    Ekleme: cihazın ekranının kontrast oranını ayarlayamadim. Hepsiburada yada DH de çok turuncu gösteriyor, ya mavi yada kırmızı gösteriyor, alışacağız artik!

    Ayrıca Instagram'a girince bazen donuyor telefon! Bekliyorum Instagram yanıt vermiyor diyor.. Report ettim düzelir inşallah :)
    Eski günler... 1200liraya aldığım telefonla ne kadarda mutluydum oysaki..
    23 Aralık 2017deki ilk izlenimlerim..
    2.5 sene boyunca ekran koruyucu kullanmadım telefonumda, en son servise verirken kadın bile şaşırdı sıfır gibi duruyor demişti... Ama gitti emmc çipi patladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 10 Eylül 2020; 15:29:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba. Bataryanın şişmesi dolayısıyla değiştirmem gerek. Tavsiye edeceğiniz batarya var mıdır acaba? İşin garibi de batarya şiş ancak hâlâ iyi gidiyor şarj bu normal midir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • deniz_sea kullanıcısına yanıt
    Ses düzelmedi maalesef başka ne yapılabilir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.