Şimdi Ara

Xbox Series X'ten alınan Forza Horizon 5 görselleri paylaşıldı: Tek kelimeyle harikalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
8.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hic oynamadim ama cok merak ediyorum. Keske ps’te olsa dedigim tek oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • toksik kitleye bakarsak her şeyden nefret edersin.

    aynısı xbox tarafında da var, sadece sayıları az bunların e! kullanıcısı da az ps tarafına göre.

    konsol alınacaksa bu devirde iki ev konsolu da kesinlikle üzmez hocam.

    ps tarafında da ps now var ama aboneliği biraz meşekatli olması lazım. resmi olarak türkiye de yok işte. bu kötü. ps4 üzerinde indirme de var. ps5 var mı bilgim yok, vardır büyük ihtimal. ps now kütüphanesi de öyle havada kalır, cacık değil. üzmez kesinlikle. game pass olayına fazla girmiyorum, yeterince forumda muhabbeti döndü.

    konsol diye diye bastırmamın sebebi fiyatlar.

    iki konsolu hatta nintendo yu da işin içine katarsak, hatta içerisine dijital alışverişleri de koyarsak, piyasa da ki tepe model ekran kartı parası etmiyor.

    şu koşullar da.... sadece türkiye değil global pazarda en güzel tercih konsol bana göre.

    eski fiyatlar olsaydı, açıkcası bu kadar kesin konuşmazdım. pc diyebilirdim.





  • Fanboyların hepsi aynı. Hepsi kendisinin iyiyi, güzeli, doğruyu bildiğini düşünüp, karşı tarafı kötüleme derdindeler. Uzun bir süre muallakta kaldım bu yüzden. Ps fanboy nefretimin konsola bakış açımı da etkilediğini gördüm. Bu huyumdan vazgeçtim neyseki. Parası, zamanı olan ikisini de alsın. Ancak diğerini almayan, alamayan b.k atmasın bi zahmet. Anlamı yok, saçmalık. İkisinin de olumlu, olumsuz yönleri de var sonuçta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt

    İnan bana fragmanlarını bile izleme ihtiyacı duymadım. 1 kere last of us oynamaya çalıştım ps cafede. Kütük gibiydi. Yani sanki ben oynamıyordum. Önümde animasyon filmi var ve tuşa basınca film değişiyor gibi hissettiriyordu.Yani biz bunları rüyamızda görmüyoruz. Xboxa çıkan herhangi bir oyunun 500 saat gameplayi oluyo. Günlerini halo forgeda yada forzada araba yaparken flight simulatorde uçak uçururken harcıyosun.(yanlız flinght simde New York ile mısır piramitlerine bi gitsen varya off böyle bir manzara gerçeğinde yok yani.)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mave®ick kullanıcısına yanıt
    4 ü hem steam hemde ms storeden oynadım. steamda sorun varken ms store de bir kere bile yaşamadım.

  • pskillercheto kullanıcısına yanıt

    15-20 saat sinematik + oynanış için 600-700 lira oyuna, 8000 lira konsola vermenin hiçbir mantıklı yanı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

    Sony bu film isinin icinde yillardir. Hollywood etkisi ile sinema sektorunde ustalasti. bunun da ekmegini yemek istedigi icin bu turde oyunlar yapiyor. seveni vardir. saygi duyarim. ama sinematik sevmeyen insanlara da 'delefonu cighar' diyen dayilara davranilir gibi davranilmasi sacma.


    30 yildir age of oynayan belki milyonlarca kullanici vardir. ama 2005 gow oynayan 100.000 kisi var midir hala?




    bu arada not olarak dursun.


    DarkViperAUtwitter
    “Thanks Playstation AU for sending me a PS5. Hope to get some use out of it soon @PlayStationAU #PlayStation5 #PS5”
    https://twitter.com/DarkViperAU/status/1449130448790061058



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 17 Ekim 2021; 3:31:19 >
  • Herkes kendi doğru bildiğini başkasına dayattırma derdinde. Bu tartışma o yüzden hep olacak. Kardeşim her oyunu oynamak istiyorsan hepsini alacaksın bu kadar basit. Forza da çok güzel oyun, Ratchet da, Gears 5 de çok güzel bir oyun, Demon's Souls de.


    Teknoloji olarak Xbox önde o ayrı. Vision ve Atmos çok öte şeyler ve PS'in bunu desteklememesi rezalet. Ama o Demon's Souls'ü oynamak istiyorsan alacaksın diyor adam. Oyuncu adam buna karşı duramaz, tabii bütçe meselesi. Ben PS'i sadece exc için ve ailecek oynadığımız knowledge is power için aldım biraz da. PC olmasaydı eğer PS5 tek başına imkansız altından kalkamazsın o fiyatların. Ama yanında Xbox veya PC bulunduktan sonra PS alırsanız exc dünyasına da adım atarsınız.


    Bunlar tercih. İlgini çekmiyorsa almazsın tabii.


    Tercihler için herkes birbiriyle tartışıyor. Galibi yok. Olmayacak da.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 13 Ekim 2021; 12:57:35 >
  • Dr. X kullanıcısına yanıt

    Yapabilirlerse mükemmel uyumlu ikili olurlar, Forza serisinin haritaları efsane, BF bile bu kadar güzel harita yapamıyor.

  • Mave®ick kullanıcısına yanıt

    +1, hem Microsoft mağazasından hem Steam'den satın aldım, MStore'da sorun yokken, Steam'de en son Haziran'da oynadım, oyun takıla takıla ilerliyordu, özellikle 150-200kmh hızlara çıktığın zaman işkenceye dönüyordu oyun. Bence laps diye bir anda oyunu Steam'e ekledikleri için hataları düzeltmediler ve yeni oyun çıkacağı için küçük bir ekiple sorunları çözmeye çalıştıkları için de fixlemeler uzun sürdü gibi duruyor. Şu an ne durumda bilmiyorum ama sırf bu sorunlar yüzünden yeni oyuna kadar ara verdim forza serisine..

  • forza 4.5 değil mi bu değişen tek şey map gibi geldi bana

  • Ultimate Edition alındı bile, sabırsızlıkla bekleniyor.

  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

    Bence de öyle. Harita çok daha çeşitli ve güzel ama teknik anlamda hiçbir yenilik göremedim. İzlediğim son videolarda gördüklerime göre hala burnumuzun dibinde gölge ve geometri detay değişimleri oluyor. 4K takıntısı yüzünden 60 fps oynamak için Series X'te bile PC'ye kıyasla çöp ayarlarla oynayacağız bell ki.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maxximum_ -- 13 Ekim 2021; 13:41:23 >
  • kbere K kullanıcısına yanıt

    Wolfenstein, Titanfall 2, Witcher, Rdr 2, Tomb Raider, Gears, DmC serisi, Yakuza serisi, Alan Wake, MGS, GTA V, FF 15, Resident Evil 2, 3. Bunların hepsi saydığın oyunlardan aşağı kalan oyunlar değil ve Game Pass ile bedava oynadı insanlar.


    Şu oyunların bir kısmı PS NOW'da var. Hep Game Pass ile PS+ karşılaştırıldığı için söylüyorum. Game Pass karşılığı PS NOW aslında. Zaten PS NOW Game Pass ayarında olursa, XBOX almak için sebep olmaz. Bir de öyle bakmak lazım.


    Ayrıca konu Forza'dan niye Sony-Xbox olayına geliyor anlamış değilim(Genele konuşuyorum). Oyun belliki çok güzel oluyor.

  • aschil kullanıcısına yanıt

    PS NOW'ı aynı PS+ gibi kullanıyorsun. Cdkeys'den 3-12 aylık alıyorsun, normal kullanıyorsun. PS5'de de aynı şekilde download ediyorsun. Ha Türk hesabından direk alamıyorsun, tek olay o.

  • TechVET kullanıcısına yanıt
    PS Now umarım Game Pass ayarında olur. Ama şu anda bundan çok daha uzakta. Elbette aynı fiyata Game Pass ile birebir aynı kalitede bir PS Now hizmeti olursa, exclusiveler bu hizmete dahil olmasa bile PlayStation almak daha mantıklı olur. Ama dediğim gibi şu anda bundan çok uzakta.

    Konu neden PlayStationa geliyor ben de anlamış değilim. Benim cevap yazdığım mesaja bakıp bunu o arkadaşa sorabilirsin. Forza Horizon oyununun haberinin altına neden "hahahaha siz Last of Us'ı rüyanızda görürsünüz ancak" gibi bir yorum yazmaya gerek duyduğunu ben de merak ediyorum. Fanboylar kendi düşünme yetilerini blokladığı için Xbox sahiplerinin yüzde 90'ının bir zamanlar PlayStation sahibi olduğunu, o exclusive oyunlara rağmen bir tercih yaptıklarını, yani exclusive oyunları oynamamanın onlar için bir eksiklik değil, bir tercih olduğunu düşünemiyor. Ayrıca herhangi bir Xbox sahibi de illa exclusive oynamak isterse örneğini verdiğin PS Now'ı alıp oradaki oyunları Streaming ile oynayabilir veya merak ettiği oyunu oynayacağı kadar süreliğine PlayStation kiralayabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • kbere K kullanıcısına yanıt

    Ben onu genele sordum zaten arkadaşım. Hazır mesaj yazmışken, altına da ekledim. Belirli bir konuya bağlı konuşamama sorunu var forumda. Adamlar Forza yapmışlar. Güzel de gözüküyor. Biri çıkıp PSci oynayamaz diye başlıyor. Öbürü GOW, LOU diyor. Gerçekten ilginç.


    PS NOW kalitesi artsın tabiki ama servis Game Pass gibi olursa, diğer konsolun cazibesi kalmaz. Denge için böyle olması daha iyi.

  • Çıksa artık da oynasak her görsel heyecanlandırıyor. Microsoft Store ve Gamepass saçmalığına şu oyunu kurban vermemek için Steamden aldık kafamız rahat. Çıksın artık. Microsoft'un en büyük hizmeti Steam ile anlaşmaları. Tebrik ediyorum. 👌

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • | OMG! | kullanıcısına yanıt

    Yoo var rakibi neden olmasın

    bknz. Gran Turismo 7 Baya baya Forza horizondaki gibi Açık dünyada geçicek oyun. Daha az pist daha cok Açık dünya yani.

    En azından Forza daki gibi Sabun gibi kaymıo arabalar yolda.

  • Sizin konsolunuz küçük en büyük konsol benimki.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.