Şimdi Ara

ww bu ulti ile yine teqleyecek nedeni ile açıklıyorum düzeltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet beyler malumunuz son pbe yamaları ile ww'nin ultisine nerf(!) getirdiler, ama bu nereseyse hiçbir şeyi etkilemeyecek çünkü ww'nin ultisini 5 defa normal vuruş etkisi tetikliyor . şimdi bunun ww için ne anlama geldiğini hesaplayalım ;

    önce rakibe atılan çarp ile başlıyoruz şimdi bu çarpı rakip şampiyon üzerinde kullanınca o hedefa 6 saniye boyunca yapacağımız normal saldırılar bir miktar gerçek hasar veriyor , 5 vuruş etkisinden sadece 25 stack yapsanız bile vuruş başına 65 gerçek hasar yapıyor bu da 65*5 = 325 gerçek hasar demek

    gelelim itemlerin etkilerine

    1 mahvolmuş kıralın kılıcı ; pasifi rakip bir birime isabet eden her normal saldırı rakibin o anki canının %8'i kadar ek hasar verir

    hesaplıyoruz 5 defa ilk olarak aktifsiz 100'ün 8'i , 92'nin 7,36sı , , 84 küsürün 6,7 si , 77 küsürün 6,1'i , 70 küsürün 5.6'sı toplamda ise %33.76'lık bir hasar botrk'dan geliyor

    2 aklın sonu ; pasifi : normal saldırılar fazladan 42 büyü hasarı verir 5 vuruşta 42*5= 210 burdan geliyor

    bir ara toplam yapalım ww nin ultisi base hasarı olmadan sadece item ve çarp ile rakibin azami canının %33,76'sı artı 225 gerçek hasar artı 210 büyü hasarı vurdu bile

    ve de ultisinin 350 artı %200 ek fiziksel hasar ile verdiği base damege ise yaklaşık 500 oluyor . tüm bunları toplayıp 1850 canlı bir adc üzerinden hesaplarsak


    1850/33,76= 674 botrk vurur , 325 gerçek hasar da çarptan 210 büyü hasarı da zklın sonundan , 500 de ultiden

    674+325'210+500=1609 yani sadece ultimiz adc'ye 1709 vuruyor 3 itemle ve o sırada botrk aktifini de kullanmışsak direk 1900'e çıkıyor hasar ve bu atladığımız adcnin canından daha fazla . yani ww hala op .



    ÖZET : yukarıda uzun uzun hesaplarını yaptığım ww ultisi 3 item ile botrk aktifi kullanmadan 1709 vuruyor 1850 canlı bir adc'ye. yani neredeyse teq .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 7 Aralık 2014; 17:59:49 >







  • ve cleanse atıyor o adc damage vuramadan ölüyosun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hypertius

    ve cleanse atıyor o adc damage vuramadan ölüyosun

    sıçra , heal , ve bariyerden hanigsinden feragat edip cleanse alıcak o adc ?
  • eskiden çarplı ultili dalardık ulti bitince 1 kez vururduk (eskiden dediğim şimdi:) bundan sonra iki kez vurucaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hypertius

    ve cleanse atıyor o adc damage vuramadan ölüyosun

    cleanse bozmuyor diye biliyorum. aynı zamanda zıplatmayı ve zed ultisinide bozmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 7 Aralık 2014; 12:49:50 >
  • L0L yukarda yazdıklarına göre gerçek hasar büyü hasarı ve fiziksel hasar aynı şeyler :d

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisi özetlesin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Balta_Sapı

    L0L yukarda yazdıklarına göre gerçek hasar büyü hasarı ve fiziksel hasar aynı şeyler :d

    gerçek hasar ve büyü hasarı şeklinde ayırdım yukarıda , sadeece özette topaldım . uzun yazıyı bir oku istersen
  • Thexmex kullanıcısına yanıt
    ben zaten özetledim , özet diye de belirttim , okumuyosun uzunu bari son cümleye bak kendini komik sana mini troll seni
  • kardeş sen o bulduğun büyü hasarlarını fiziksel hasarları falan direk toplamışın yanlış bu.O adcnin zırhı,büyü direnci yok mu?

    ilk önce onları düşer,sonra toplarsın o şekilde olmaz.şimdi dicen ki neden detaylara girdin? Bu kadar detayı yapan da ben değilim detaya detay :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82BEAE867 -- 7 Aralık 2014; 13:23:26 >
  • İyi hesaplamışsın emeğine sağlıkta hiç zırh bile almayan bir adc nin oyun sonunda yaklaşık %30-35 kadar fiziksel ve büyü direnci olacaktır ki koruyucu melek alıyorlar. Gercek hasar dışındakilerin bu kadar düştüğünü hesaplamak gerekiyor mahvolmuş dahil. Birde ww o kadar yaklaşabiliyorsa, o takım o arada armut topluyorsa yapacak birşey yok kessin zaten. Üstelik o item ları aldıysa tank olmamıştır, takımın ww nin ultisini bitirmeden, kesmesi gerekiyor. Diyelim ki tank olmak içinde item lar çıktı. O zamanda adc nin tüm item larını alıp koruyucu meleği alması gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roose Bolton.

    kardeş sen o bulduğun büyü hasarlarını fiziksel hasarları falan direk toplamışın yanlış bu.O adcnin zırhı,büyü direnci yok mu?

    ilk önce onları düşer,sonra toplarsın o şekilde olmaz.şimdi dicen ki neden detaylara girdin? Bu kadar detayı yapan da ben değilim detaya detay :)

    hocam yukarıda zaten belirttim , hepsini tek tek hesapladım ayrı olarak , sonda ise düz toplam yaptım yani max hasarı yazdım . bütün bu hasar tek yönlü olsa idi ww bu kadar op olmazdı ayrıca , çok çeşitli ve çok fazla hasar veriyor şuan ww , bu akşam daha da detaylandırırım konuyu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PureMusic

    İyi hesaplamışsın emeğine sağlıkta hiç zırh bile almayan bir adc nin oyun sonunda yaklaşık %30-35 kadar fiziksel ve büyü direnci olacaktır ki koruyucu melek alıyorlar. Gercek hasar dışındakilerin bu kadar düştüğünü hesaplamak gerekiyor mahvolmuş dahil. Birde ww o kadar yaklaşabiliyorsa, o takım o arada armut topluyorsa yapacak birşey yok kessin zaten. Üstelik o item ları aldıysa tank olmamıştır, takımın ww nin ultisini bitirmeden, kesmesi gerekiyor. Diyelim ki tank olmak içinde item lar çıktı. O zamanda adc nin tüm item larını alıp koruyucu meleği alması gerekiyor.

    bu akşam detay ekleyeceğim konuya, okuduğunuz için teşekkür ederim
  • Sindirmeyi sadece civalı kuşak ve üst eşyaları bozar.
  • Adc de şunu bunu yapacaklara girersek bu işin içinden çıkamayız. Zaten iyi bir adc o ultiye yakalanmamasını da bilir, ya da warwick baştan kastırılmaz. Bunun dışında düşük elolarda ww op kalmaya devam edecek. Bence nerflenmesi gereken itemlar, hele şu wit's end falan. Bunun dışında warwick'i gerçekten çöp bir champ yapmadan o ulti nerflenemez. Rankeda girdiğinizde oyun başında banlayın gitsin, oyunda her zaman dengesiz bir champ olacaktır zaten, ww de bugünlerin modası.
  • Yav adc oynayıp karşıda Weedwick, Zed, Malzahar gibi champlar varken Qss almayan adam kaldı mı hâlâ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: U Mad BRO

    ben zaten özetledim , özet diye de belirttim , okumuyosun uzunu bari son cümleye bak kendini komik sana mini troll seni

    sakin ol genç
  • Şu oyunda Qss gibi bir nimet var ve bi allahın kulu Karşıda Warwick olmasina rağmen almıyorsa bunu kaybetsin o oyunu bi zahmet .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 banshee 1 qss'e gg
  • smite ve yeni jungle itemi var pasif biriktiren ferallin yandan yemişi hani. smite'ı da adama attığından aldığında sadece ikisi ile hayvani damage giriyosun.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.