Şimdi Ara

Windows'u ve sürücüleri SSD'ye oyunları ve dosyaları HDD'ye kurmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün 3TB'lik bir HDD aldım ama internetten öğrendiğim kadarıyla. Windows işletim sistemini SSD'ye diğer şeyleri de HDD'ye kurabiliyormuşuz böylece Windows başlarken daha hızlı başlıyormuş. Bunu nasıl yaparım acaba? Windows ve sürücüler SSD içinde kurulu olsun, Windows SSD içinden başlasın ama geriye kalan bütün oyunlardı, resimlerdi, belgelerdi bunlar hep HDD'ye kayıt olsun istiyorum. Birde HDD yeni olduğu için yapılacak bir ayar, BIOS ayarı falan var mı acaba?





  • Windows'u ssd'ye kurduktan sonra (C), sürücüler de zaten otomatik olarak windows un bulunduğu sürücüye kuruluyor. Oyunları kurarken kurulacak sürücüyü seçmeniz istenir, siz hdd'yi seçin. Hepsi bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sorulan soruya yukardaki mesajda cevap verilmiş. 2. sorulan soruda hdd disk yeni olduğundan windows hemen görmez, diskte arıza yoksa biosta gözükür veya win kurulumunda gözükür. İşletim sistemi hemen görmez.


    İşletim sistemi kurulduktan sonra windowsta gözükmesi için bilgisayarıma sağ tık yapıp yönet seçilip, gelen ekranda disk yönetimi bölümünden disk harf atanarak gösterilmeli.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.