Şimdi Ara

Yeni aldığım SSD bozuldu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 290 TL ye almış olduğum TWİNMOS marka 128gb ssd 10 gün önce aldım hepsiburadan alışveriş sitesnden almışdım bugün gün itibariyle bilgisayarı kullanırken durduk yere mavi ekran hatası verdi ve hiçbir şekilde windows açılmadı önceden bios da gözüken ssd artık bios da gözükmüyor ve bilgisayarın açılması bile yavaşladı DELL logosunda uzun bir süre kalıyor ve hiçbi şekilde windows açılamıyor 10 günlük sıfır ssd nasıl bu durum olabiliyor sanırım bozuldu!

    Şuan eski harddisk hdd taktım hiçbir sorun yok aktif olarak kullanıyorum ekstra olarak dvd hdd çevirici ile ssd oraya entegre ettim hdd ile windowsu başlattım ve sistem içerisindede hiçbir şekilde gözükmüyor + olarak flash bellekde hali hazırda windows 11 var idi windows yükleme aşamasına gelip oradanda bakıyım dedim gözükücek mi diye ''sürücü 1'' 0MB olarak gözüküyor ve ssd herhalukarda bilgisayarda takılı olduğu zaman dvd yeri içinde geçerli bilgisayar açılması aşırı yavaşlıyor çıkardığım zaman kendine geliyor


    İade etmelimiyim? iade sürecim var 14 gün dolmadı


    İçinde arşivlerim ve önemli belgelerim vardı ssde windows içerisinde artık kurtaramazmıyım?


    Yeni aldığım SSD bozuldu !


    Yeni aldığım SSD bozuldu !


    Yeni aldığım SSD bozuldu !







  • Valla, foruma yazsaydınız bir kişi bile size bu ürünü önermezdi.


    SSD'den veri kurtarmak hard disk gibi kolay bir iş değil.

  • Ssd çöp mü oldu

  • Keşke almasaydın iade süren geçytiyse servis oluştur
  • Her SSD'de (Samsung olsa dahi) uçup gitme ihtimali her zaman vardır.


    TwinMOS markasının ne denli eski bir marka olduğunu bilmeye yaşı yetmeyenlerin hemen markaya suç bulması gayet doğaldır.


    Mevcut koşullarda şu an TR'ye kim getiriyor ve son zamanlarda garanti prosedürleri vb. nasıl net bir şey diyemeyeceğim lakin (eğer ilgili dist. TR'deki marka adı kullanımını satın almadıysa) üzerine marka basıp getirilen ürünlerle karıştırılmamalıdır. Bahsettiğim gibi bir satın alma durumu vuku bulmuşsa ayrıca irdelenmelidir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.