Şimdi Ara

Windows'u Bırakıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mow_ kullanıcısına yanıt

    Doğru haklısınız bence de. Ama m1 işlemci ile cidden muazzam çalışıyor sistem divinity original sin 2 oynuyorum sadece onda ısınıyor sistem bi nebze ama şu ana kadar hiç bir kere fan sesi bile duymadım ben divinity dışında öyle diyim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loradona -- 23 Eylül 2021; 0:5:56 >
  • Hani bi fıkra var ya. Servisi arayıp bilgisayar bozuldu açılmıyor diyen eleman. En son elektrikler olmadığı için çalışmadığı ortaya çıkıyordu. Aklıma o geldi.


    İşte kendini Windows sorumlusu olarak düşün. Sözde işi bilgisayarda olan biri seni arıyor ve Windows'un bozuk olduğunu iddia ediyor. Günün sonunda maus kullanmayı bile bilmeyen biri çıkıyor karşına.

  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Hocam direkt arch linux önerseydiniz. Mint,Ubuntu biraz ilerkedikten sonra manjaro ve eğer kurabileceğinizi düşünüyorsanız arch :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Windows 95 ve Windows XP dışında hiçbir Windows işe yaramaz...

  • Ben ise direk Manjaro öneriyorum. DE olarak da gönlünden hangisi geçerse. (KDE'ciyim) Paket ve dosya sistemi Arch yapısında olduğu için bir süre aşina olduktan sonra Arch geçişi hiç de zorlamayacaktır. Tabi terminal kullanmaktan kaçınırsa bu dediğim geçerli değil ve öğrenmeye açık olunmalı; aynı ilk kez Windows'un başına oturduğundaki gibi. Yine de çoğu zaman terminale başvurmak gerekmeyecektir. AUR ise bir nimet, bulamayacağın program, eklenti neredeyse yok.

    PPA ve bağımlılık cehennemi olan Ubuntu gibi dağıtımları önerenleri bu yüzden pek anlamıyorum. Ve bir de snap gibi dayatmaları var ki eski sistemlerde ağır çalışmaların başlıca sebebi olacaktır, Spotify gibi programların dahi snap paketlemesiyle 10 saniyede açıldığı söyleniyor. sistem güncel olsa dahi native, binary paketler varken kullanmamaktan yanayım.

    Sonuç olarak Ubuntu popülaritesinden dolayı öneren çok olacaktır ancak yukarıda yazıldığı gibi en azından Linux Mint, PoP_OS! a gönül koyulmadıysa Manjaro birincil tavsiyem olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Roby R kullanıcısına yanıt
    Ubuntuyu popüler olduğu ve kullanımı kolay olduğu için önermiştim ama Fedora dan bile ağır bir işletim sistemi diyebilirim. Arch akıyor orada sıkıntı yok,Garuda Linuxuda kullanabilir ki görünüş olarak gayet iyidir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lmde de kurabilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Windows 10 kadar saçma bir işletim sistemi ve arka plan çöplüğü varsa o da 11 dir Eğer oyun desteği bütün OS lerde aynı olsaydı Windows son 5 yılda stabil olarak kullanıcı kaybederdi bu kadar aptalca ve Defender vb sistemleri kapatmak ne kadar zor ve berbat ayrıca Windows 10 kullanıcıları çok fazla takip ediyor ve çok sinir bozucu 🤬🤬

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayarını özelliklerini vs. yaz ona göre bizde bir şeyler söyleyelim Windows'un lisanslı olması bir şeyi değiştirmez donanımın yeterli değilse seni tatmin etmeyecektir bu bütün işletim sistemleri için geçerli.


    Şahsi görüşüm "Windows" candır.


    Stüdyo'da çalıştığım dönemde iMac kullandım photoshop, Final Cut Pro gibi aplikasyonlar kullanırdık gerçekten güzel işler çıkarırdı ekranı cam gibiydi havalıydı ama başka bir şey yapamazdık yani donma işine gelirsek belki linç yiyecem ama Macintosh bilgisayarda da donma yaşadığım zamanlar olurdu yani. Dediğim gibi donanım önemli. Sistem kadar donanımda güncel olmalı.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.