Şimdi Ara

Windows telefonlara bir darbe de Instagram'dan geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Windows telefonlara bir darbe de Instagram'dan geldi

    Facebook bünyesinde yer alan sosyal medya platformu Instagram, Windows Phone uygulamasını 30 Nisan’da sonlandıracağını duyurdu. Yapılan açıklama, Windows 10 Mobile platformunun içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında pek de sürpriz sayılmaz.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft e-kitap mağazasını kapattı
    Windows telefon sahipleri Instagram uygulamasını açtıklarında ekranda bir destek mesajı görecekler. Mesajda, sosyal medya hizmetinin artık Windows telefonlarda sunulmayacağı ve kullanıcıların platformu Microsoft Edge gibi bir web tarayıcısında kullanabilecekleri belirtiliyor.

     

    Windows telefonlara bir darbe de Instagram'dan geldi

    Microsoft: iOS veya Android'e geçin


    Bildirimde ayrıca "30 Nisan’dan itibaren Instagram'ın Windows 10 Mobile uygulaması artık kullanılamayacak. Mobil tarayıcınızı kullanarak Instagram'da hala oturum açabileceksiniz” ifadeleri de yer alıyor. Windows telefonlarda Instagram için üçüncü parti alternatifler var ancak bu uygulamalarının çoğu eski.

     

    Microsoft uzunca bir süredir Windows destekli akıllı telefonları deyim yerindeyse kaderine terk etmişti. Yazılım devi şimdi ise platformu sonlandırmaya hazırlanıyor. Şirket geçtiğimiz Ocak ayında Windows 10 Mobile kullanıcılarına iOS veya Android'e geçmelerini tavsiye etti.







  • Lumia 1520 ile WP alemine girmiştim. Bugün yapılacak yarın yapılacak diye diye windows 10 mobil güncellemelerini ertelediklerinden satıp lg g3 almıştım. Lumia 1520 müthiş bir telefondu ama WP çöptü.

  • Windows zaten telefonda tutmadı çok saçma geliriyordu bana bu işletim sistemi telefon için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olur mu canım Windows Phone da market gelişecek. Sonra Android, ısınmak için pantolonuna işeyen çocuklara dönecek.

  • 6tag gibi üçüncü parti alternatiflere güvenmeyin arkadaşlar. Uygulama ile beraber, kuvvetle muhtemel, apiler de kapatılacaktır. 30 Nisan'dan sonra üçüncü parti uygulamaların bağlantı sorunu yaşaması şaşırtıcı olmaz.

    Bu yüzden bir an önce terkedin şu Windows Phone'u.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 6 Nisan 2019; 9:24:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Lumia 1520 ile WP alemine girmiştim. Bugün yapılacak yarın yapılacak diye diye windows 10 mobil güncellemelerini ertelediklerinden satıp lg g3 almıştım. Lumia 1520 müthiş bir telefondu ama WP çöptü.
    Benimde ilk akıllı telefonum lumia 1520 idi.. gerçekten hala özellik olarak arıyorum onu... ama uygulama olmayınca telefon çöp oluyor... yazık ettiler lumia serisine
  • Lumia serisine yazık ettiler. Çok stabil bir yazılıma ve güzel tasarımlara sahiptiler ama uygulama eksikliği hep hissedildi. Üzüldüm.(Lumia 625,920 kullanmış biriyim.)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eşimle daha yeni tanıştıgım zamanlar , kaç sene önceydi hatırlamıyorum bile. Htc One X denen tasarım harikası telefonu kullanıyordum daha yeni çıkmıştı , sonra bir Windows phone ve Lumia 920 reklamları dönmeye başladı , yok kamerası şöyle güzel , gece şöyle güzel çekiyor vs. Ta o zamandan vardı bende teknoloji hastalığı , eşimde o zaman ki kız arkadaşım Htc one x e bayılırdı ya satma cok guzel telefon bu tabi dinlemedim satıp Lumia 920 aldım.

    Tabi ki pişman oldum , bu da böyle bir anımdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.