Şimdi Ara

Windows Phone'un başındaki isim iPhone kullanırken yakalandı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
2.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

    Bütçe ne kadar?

    An itibari ile o bütçe de yok
  • Tam anlamıyla rezillik.Hemen bu pozisyondan atılmalı şirketle ilişiği kesilmeli toplasın bavulunu gitsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver Windows'u Symbian iyidir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bu o kadar rezil bir durum ki anlatılamaz;yani xbox ın başındaki isim Phil Spencer ın gidip de ps4 kullanması gibi bişey.

    Bu şirketin başındaki isim destek olmayacaksa(satya nın bir röportajda söylediği sözler,windows phone başarısız olursa bunu umursamam tarzı sözleri) ve bu olay gerçekten ibretlik.

    Daha siz destek olmayacaksanız kendi sisteminize destek vermeyecekseniz biz niye destek verelim?Hani nerde bu commitment?
  • mobilitenin bu haftaki programında Mesut ve Erdi Beylerin cümlelerine, yorumlarına katılmamak elde değil..

    aralık 2014 microsoft bilişim zirvesinde lumia cihazlar tanıtılır, tanıtanlar ve bir kısım microsoft çalışanı tam olarak özelliklerini, kullanımını bilmez. bazı yerlerde müdahale ederek açıklama yapmak bana düşer. orada "windows 10 mobile haziran 2015'de hazır..." derler.. zaman geçer eylül derler.. o da geçer kasım olur.. aralık, ocak derken son tarih şubat 2016 sonu denilir; bekliyoruz.

    yeni Lumia cihazlar çıkar, microsoft yetkilileri tarafından fiyatını hakeden(!), uygun fiyatlı (!) modeller denilir. biz burada yazar, çizeriz, olmadı, yüksek fiyatlı deriz. aylar sonra modeller de satılmayınca, fiyatlar söylediğimiz banda iner. telefonlar satılır, çıkması gereken zamanda yeni model gelmez.. sonrasında gelen yeni modeller de kullanıcıyla dalga geçer cinsinden kamera, ekran, ram, hafıza değerleriyle gelir, ve tabi fiyat yine uygun(!)dur...

    yurtdışında yeni modeller çıkar, hatta indirime girer, yanında hediye üniteler verilir, biter, biz hala ülkemize gelecek diye bekleriz !! yurtdışında indirime giren yeni cihazların, ülkemizde duyurulan fiyattan değil zamlı fiyattan satılacağı açıklanır !! üstüne bir de; 14 şubat öncesi, hediye alışveriş çılgınlığı yaşanırken yeni modellerin ülkemizde 15 şubatta satışa çıkacağı söylenir ?? şaka gibi..

    Jim Gordon arkadaşımızın belirttiği konu; Satya Nadella'nın sarfettiği cümleler.. arkasından Windows Phone grubunun başı daha W10 mobile yayınlanmadan, -sarı saç boyasını geçtim- 9 aylık tatile çıkar ? bir de Iphone'dan tweet atar ? tüm dünya W10 beklerken tatile çıkmak, iphone kullanmak -hadi onu da geçelim- iphone'dan tweet atacak derecede dikkatsiz olmak ? microsoft'un W10 ve cihaz politikası, Satya, Joe, söylenenler, yapılanlar... skandala ya da skandallar silsilesine bak hele.. şaka mı bunlar ? hepsi bir yana Surface Phone hazırlıkları ve kalan Lumiaların akibeti ayrı bir muamma..

    haberin alıntılandığı sitede, konuyla ilgili 208 yorum var. açılan bu konuda ise 168 oldu benimkiyle.. kısacası; bu olayın savunulacak, açıklanacak hiç bir tarafı yok. bu olaylar ve şimdiye kadar izlenen politikalar, yapılanlar hatalıdır. WP seven, kullanan arkadaşların da kendilerini yıpratıp, değerli vakitlerini bu konuda harca-ma-malarını tavsiye ederim. yorumlara, alaylara cevap vermeye hatta bu yazdıklarıma bile gerek yoktur.

    burada yazılan bir çok "seviyeli eleştiri" de maalesef haklı ve doğrudur. Microsoft firması, WP-W10 sistemleri, gelişimi, politikası, Lumia cihazların özellikleri, fiyatları, pazar payları gelişimi, satış stratejileri vb. konularda ve daha da önemlisi WP/W10/Lumia kullanıcılarına olan tavırlarıyla hatalıdır.

    isteyen Lumia, WP alır, kullanır.. istemeyen almaz., android alır, iphone alır.. herkese saygılı olalım artık.

    alın/almayın konuları yine açılır.. lakin, WP kullanıcılarına şu hakaretler, küçümsemeler de bitmek bilmedi. illa bir kaç kişi hakkında suç duyurusunda bulunacağız ki, saygı, hoşgörü, anlayış , fikir tartışması ve hatta hitabet/konuşma bilmeyen bu arkadaşlar mahkemede öğrensinler bunları..

    yine uzun bir yorum oldu, kusuruma bakmayın. yazdıklarımda hatam varsa, kırıcı olduysam şimdiden özür dilerim.

    saygılar,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seckinar -- 4 Şubat 2016; 0:35:46 >




  • Windows telefon almak niyetindeydim uzunca bir suredir ama konularinizda takila takila daha satin alamadan soguttunuz el birligiyle sistemden, almak dusuncesinden vazgececegim artik galiba.
  • Gizli gizli Apple kullanırsın ortamlarda sora[n olursa deniyom dersin kim ne bilecek
  • Eger ciddi ciddi wp dusunuyorsaniz düşük bütçeli lumia serisinden almanizi tavsiye ederim.
    Günden güne eriyen bir sistem haline getirdi sagolsun microsoft.
  • Rakibinin teknik özelliklerini keşfetmek için kullanıyor olamaz mı?
  • Gayet doğal I Phone kullanması. Herkes en iyisine sahip olmak ister.
    Rahmi KOÇ, Linea mı kullansın ya da Beko mu kullansın, kendisi üretiyor diye?
    yadırganacak bir şey değil.
    Yadırganacak olan şey, WP krizdeyken beyefendilerin 9 ay tatil yapmasıdır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.