Şimdi Ara

windows 7 kurulum son adımda sorun acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar windows 7 kurdum laptopa formatlayarak, herşeyi internette gösterildiği gibi kuralına uygun yaptım. zaten sorunsuz şekilde saat ayarlarını ve modem seçin kısmını bile geçiyor. tam herşey bitti ekranda welcome yazıyor, 2 saniye sonra o welcome shutting down olup, pc kendine restart atıyor. yeniden başladığında dvd boot için tuşa basın çıkıyor, eğer basılmazsa birşeye eRecovery(acer kullanıyorum) programı açılıyor kendi kendine, orda da hiçbirşey seçilmiyor exit dışında.

    biosa girip bootu tekrar hddye aldım ama yine eRecoverye geçiyor. 2Kere yeniden kurmayı denedim ikisi de böyle son saniyede bu olayla bitiyor. 2.sefer kurmayı denerken gördüm ki ilk seferde win 7yi kurmuş, yani 15-20gb bir kısımın kullanıldığı belli. sorun nerde çözemedim gerçekten?

    yardımcı olanlara çok teşekkürler şimdiden cevaplarınızı bekliyorum acilen

    not: zamundadan indirmiştim 7yi







  • Sistemi kurarken butun hdd bolumlerini silerek mı yuklediniz yoksa eski bolumler duruyormuydu onceki işletim sistemi neydi ve acerin recovery uygulaması varmı sistemde(hdd de gomulu imaj) bunlara cevap verirseniz birsey oneribiliriz.

    SAYGILARLA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock_Rage -- 18 Mart 2011; 1:51:41 >
  • tamam sorunu kendim çözdüm buraya yazmayı unutmuşum dün:) cevap için de ayrıca teşekkürler, düşündüğünüz gibiymiş, 2tane disk bölümü reserve yazıyordu hiç aklıma gelmedi onları silmek, öyle denedim bir kere de ve sorunsuz şekilde kurulumu gerçekleştirdim bu sefer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.