Şimdi Ara

HATA !!! c /windows/system32/logfiles/srt/srttrail.txt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
56.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lütfen !!!

    Bu hata ile ilgili bilgisi olan , detaylı,açıklayıcı bir yazı veya çözüm önerisi sunacak arkadaşlar var mı aramızda ?

    Forum Donanım ailesinin ağır abileri olarak sizlere danışmak istiyorum beyler ...

    ► C:/Windows/System32/logfiles/Srt/SrtTRail.txt hatası alıyorum. win8. ◄


    Durup dururken oluşan bu hata da neyin nesi böyle ??

    Bilg. ne açılıyor,ne kendini onarıyor ne de geri yükleme yapıyor hatta güvenli modda bile açılmıyor ..

    Sürekli sistem restart olup aynı şeyleri tekrar tekrar yapıyor ??

    Ben size başlangıçtan itibaren anlatayım yaşadıklarımı..

    Dün akşam NVDiA nın güncellemesi vardı
    ( sanırım 7.1) onu yükledim sonra dedim şu anakarta biostan biraz ayar çekeyim..

    Ayar derken tek yaptığımda Memory Freq den Rami 1866 yapmak ve birde turbo bost seçeneğini aktif hale getirmek.. ( AMD 8350 / ASUS M5A99FX PRO )

    Bilg tekrar başlattım yahu sen misin bunu yapan ekran gelmedi sonra powerdan 10 sn basılı tutarak kapattım ondan sonra da bin türlü hata.. sistemi açılmıyo !!!

    Onar diyorum yok ,geri yükle diyorum yok ona yok buna yok sürekli başa dönüp aynı şeyleri yapıyor..



    Google dan bakayım dedim bu durum başına gelen var mı ? evet aynı benim gibi adamlar ne yapsa olmuyor ..

    En son güvenli mod (bir ara güvenli moda da girmedi ) okuya okuya yaptım bişeyler daha farklı bir tarihte geri yüklemeye aldım onu yüklemeye başladı..sonra yine restart baştan başladı sanki yüklememiş gibi yeniden yüklemeye çalıştı her seferinde aynı :) yani bıraksam bütün gün geri yükleme yapıp yapıp başa döncek :)
    en son dayanamadım yine kapattım bir baktım normal ( metro ekranı mıdır nedir ) masaüstü görüntü geldi geri yükleme tamamlanamadı falan dedi ..

    İçimden dedim başlarım gerisine de ilerisine de :))

    Şimdilik masaüstü geldi ama artık hep bir korku olacak yine böyle olur mu diye ...8.1 e güncelleyecektim ondan da vazgeçtim ..

    Belli ki sorun tamamen Windows 8 kaynaklı ..

    Yani orjinal sistem aldığıma pişman oldum .. demek ki ağır enayilik yaptık bu kadar basit w7 yükleyip kullanacaktık yazıklar olsun.. bütün güncelleştirmeleri kapatıp mı kullanalım anlamıyorum ki ?

    Valla zamanında demişlerdi ne gerek var kardeşim o kadar para veriyorsun işletim sistemine diye..dinlemeyerek hata etmişiz demek ki ..







    @bjk__murat @kedi bedri @_Tony Montana_ @csufeardir @Ladwys @metin abi 52 @Sofiman @Black Edition @AMD HASTASI 044 @ats100 @har3 @Angelmax @TurkishCovboy @LEON-X @CCaaNN







  • Kardeşim bu işin sonu temiz bir formata bakıyor.
  • kedi bedri kullanıcısına yanıt
    sağol dostum :)

    bu arada sadece bir kişinin cvp vermiş olması da ilginç
  • hatasız kul olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hate_or_love

    sağol dostum :)

    bu arada sadece bir kişinin cvp vermiş olması da ilginç

    Yadirgama kardeşim her dostumuz 7/24 online olamıyor çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bios ta yaptığın değişiklikleri geri aldığında düzelmedimi?

    bios u default ayarlara geri getir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blue_dreams_23

    bios ta yaptığın değişiklikleri geri aldığında düzelmedimi?

    bios u default ayarlara geri getir

    Sorunla ilgili microsofta yazmış olduğum şikayete ithafen şöyle bi yanıt geldi ki bence adamlar güzel bir tespit yapmış,boşuna w8 in günahını aldık gibime geliyor..
    Güncellemeden sonra sistemin tekrar başlamasını beklemeden üstüne birde bios ayarlaması yapmamak gerekiyor demek ki :) ve ne kadar basit ayarda yapıcam desen bios olayını iyice öğrenmeden ayarları fazla kurcalamamak lazım ..

    Cevabı altta yazıyorum


    Merhaba;

    Probleminiz güncellemeden veya windows 8 den kaynaklanmamaktadır. Öncelikle bios üzerinden yaptığınız ayar neticesinde sisteminiz açılma esnasında iken düzgün açılmadığından power tuşuna 10 saniye basarak kapatmışsınız. Bu esnada diske yazma esnasında yarım kalan işlem neticesinde de sistem geri yükleme noktanız bozulmuş. Bu dosya bozulduğundan sistem son yapmış olduğunuz 7.1 güncellemesini yükleyerek son geri yükleme noktasını tekrar yazmaya çalışmış ve yazamadığından başınıza bu durum gelmiş.
    Windows güncellemeleri test edilerek sunulmaktadır. Sizin başınıza gelen durumda ise windows güncellemesi değil ekran kartı sürücüsü güncellemesi sırasında oluşmuş. Sürücüleri ise Microsoft değil donanım üreticileri çıkarmaktadır.

    @kedi bedri @bjk__murat




  • Adamlar nokta atışı yorum çekmiş vesselam.

    Sen temiz bi formatı çek. Driverlarin en güncellini yükle yola devam et.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bende de aynısı oldu çok acemiyim nolur yardım edin
  • Hocam temiz bi format çekin düzelir herşey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Benim pc'de de aynı sorun var. hiçbir şekilde açamıyorum bilgisayarımı. Format atmak kesin çözüm ancak benim dosyalarımı ve özellikle de masaüstündeki dosyalarımı kurtarmam gerekiyor. Laptopun kurtarma modundan verilerimi kurtarmaya çalıştığımda sadece "D:" yi kurtarabildim. C sürücüsünü kurtarmaya çalıştığımda hata veriyor.

    İlk bakışta harddiskin o bölümü zarar görmüş olabilir diye yorum aldım çevremden ve laptopumu aldığım firmanın teknik servisinden. Ancak elimde ubuntu cd si olduğunu ve bilgisayarımı onunla başlatıp verilerimi alıp alamayacaığımı sorduğumda "alamazsınız o dosyalara biz koruma koyuyoruz" dediler. İnanmadım ve pc yi ubuntu ile başlattım. Tahmin ettiğim gibi c deki dosyalarıma ulaşabildim.Teknik servisin de dediği sorundan dolayı sanırım klasörlerin içi boş görünüyor. Fakat Sağ tıklayıp özelliklere baktığımda da toplam veri boyutu benim c deki boyutumla aynı. Dosyalarımı harici diske kopyalayıp başka bir bilgisayarda windows sistemde açtığımda da aynı sorun, (C sürücüsünün içine girdiğinizdeki bütün klasörler görünüyor) klasörlerin içleri boş görünüyor fakat 261 gb veri kopyaladım ve klasör,dosya sayısı da binlerce olarak görünüyor özelliklerde. Özellikle masaüstü dosyalarıma ulaşmak istiyorum. kopyalamış olduğum verileri nasıl görebilirm. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?




  • Arkadaş ben çözümü buldum. Bilgisayarım Asus G55VW. Aynı sorun bende hep oluyor. Bilgisayar açılıyor ama kullanıcı seçeceğin aşamada siyah ekran oluyor.Onarınca "srtrail" hatası veriyor. Başta benim de aklıma format atmak geldi ama gerek yok. Yapacaklarını sıralıyorum:

    1)CD veya USB varsa çıkar.

    2)Siyah ekran gelince güç düğmesine uzunca bas ve bilgisayarı kapat biraz bekle sonra tekrar aç.

    3)Siyah ekrana gelince güç düğmesine çok kısa bir kere bas çek.Bilgisayar kapanırsa iş tamam. Aç normal şekilde devam et. Bilgisayar kapanmazsa 2. adımı 1 kere daha tekrarla sonra 3. adımı yap.

    Ben bunu üç bilgisayarda denedim,sorun çözüldü. İnşallah senin de işine yarar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara.Yusuf -- 12 Eylül 2014; 12:47:23 >
  • Kara.Yusuf K kullanıcısına yanıt
    Simdi reis senin dediklerini aynen yaptim. Sonra bi tarama olayi oldu o bitti mavi ekranda bilgisayariniz bir sorunla karsilasti kapatilmasi gerekiyor diye. Sonra kapandi yeniden baslatti kendini bu sefer yine otomatik onarima hazirlaniyor yazisi cikti :( kafayi yiyecem valla bi çözümü yok mudur arkadaş bu derdin :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bendede aynı problem oluştu format atmak istiyorum ama recovery dosyam cd veya harddisk olarak yok nasıl format atabilrim bir türlü yapamadım. bilgisayarı yeniden başlatırken f4 basıyorum fakat bir türlü recovery menüsüne girmiyor baska hangi yöntemi deneyebilirim
  • Bende bu sorunla karşı karşıyayım şu anda avast antivirus programını kaldırdım kaldırırken güvenli modda kaldırmamı tavsiye etti ancak ben normal Windows oturumu açıkken yaptım sonra yeniden başlattığımda hiçbir şekilde bilgisayarı onaramıyorum açılmıyor windows dvd gerekiyor herhalde ama elimde windows 8.1 var usb olarak format şart mı çünkü c sürücüsünde dosyalar var onları kurtarmam gerekiyor!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende de avasti kaldirinca oldu suan cozum ariyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara.Yusuf K kullanıcısına yanıt
    dediğini yaptım oldu saolasın paylasımın için. Biraz bekliyorsunuz 3. adımı yaptııgnızda bilisayarın kapanması için.Birde modernfix diye birşey var windows 8 in açılış şeklini değiştiriyor. onu yükledim oldu en azından format atmak için yeterli şuan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karam12 -- 18 Temmuz 2015; 22:05:04 >
  • Baslangic onarma bende de cikiyor pc de deep freeze var programi deaktif edince windows 10 normal aciliyor aktif edince baslangic onarma ekrani cikiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guc dugmesine uzun basarak kapattiktan sonra acilmadi, bende de boyle bir sorun oldu. Sorunu suradakiyle cozdum. 7 ye basin.


    http://www.turke****.com/satforum/showthread.php?t=767969

    ALINTIDIR


    SrtTrail.txt Hatası Çözümü için bilgisayarınızı Gelişmiş başlangıç seçeneklerini açmanız gerekiyor. Bunun için bilgisayarınız açılırken devamlı olarak klavyede F8 tuşuna basmanız gerekiyor. Bu tuş bilgisayarınızın modeline göre değişiklik gösterebilir.
    Yada bilgisayarınız açılıyorsa Yeniden başlatma ve Kapanmama gibi sorunlar baş gösteriyorsa windows’da Gelişmiş başlangıç seçeneklerini açmak için şu yönergeleri izleyin.
    1.Başlangıç düğmesine tıklayın ardından Ayarları tıklayın.
    2.Açılan pencereden Güncelleme ve güvenlik ayarlarına tıklayın.
    3.Daha sonra karşımıza çıkan pencerede Kurtarma sekmesine tıklayın.
    4.Kurtarma sekmesinde Gelişmiş başlatma altındaki Şimdi Yeniden başlat butonuna tıklayın.
    5.Sonrasında karşımıza üç tane farklı seçenek çıkacaktır.
    Devam (Çık ve Windows 10 ile devam et)
    Sorun gider (bunu seçelim)
    Kişisel Bilgisayarınızı kapatın.

    1. Sorun Gider diyerek devam ediyoruz.

    2- Sorun gider dedikten sonra karşımıza 2 farklı seçenek çıkıyor. Burada Gelişmiş seçenekler diyerek devam ediyoruz.

    3- Daha sonra karşımıza çıkan pencerede Başlangıç ayarları butonuna tıklayalım. Yavaş yavaş SrtTrail.txt Hatası Çözümü için gidiyoruz. Sıkılmak yok

    4- Açılan pencerede bize bilgisayarımızın yeniden başlatılacağını ve yeniden başlattıktan sonra hangi ayarları değiştirebileceğimizi göreceğiz. Yeniden başlat diyoruz görselimizde olduğu gibi devam ediyoruz.

    5- Son olarak burada bilgisayarımızda oluşan SrtTrail.txt Hatası Çözümü için yapacağımız son vuruş kaldı. Oda 7 nolu Sürücü imzası zorlamasını devredışı bırak seçeneğini uygulama kalıyor. Klavyede 7 tuşuna basarak işlemimizi tamamlıyoruz. Gerisini Windows’umuzun kendisi halledecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayfarer2140 -- 8 Kasım 2018; 20:13:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.