Şimdi Ara

windows 7 hardisk c problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba şirket bilgisayarım Windows 7 hard disk ikiye bölünmüş şekilde c sürücüm toplam 74 GB d sürücüm 390 GB civarı ancak. C sürücümde girip dosyaların boyutlarını topladığımda 33 GB gibi bir rakam yapıyor. normal şartlarda 41 gb boş alanım olmalı ancak 4,2 gb gibi bir rakam var bunun nedeni ne olabilir, ne yaptıysam çözemedim yardım edin lütfen.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: kkhakankk

    Merhaba şirket bilgisayarım Windows 7 hard disk ikiye bölünmüş şekilde c sürücüm toplam 74 GB d sürücüm 390 GB civarı ancak. C sürücümde girip dosyaların boyutlarını topladığımda 33 GB gibi bir rakam yapıyor. normal şartlarda 41 gb boş alanım olmalı ancak 4,2 gb gibi bir rakam var bunun nedeni ne olabilir, ne yaptıysam çözemedim yardım edin lütfen.

    atık dosyalar kalmış olabilir. geri dönüşüm kutusunu boşaltın ayrıca gizli dosyaları görünür yapıp c diski altında gizli dosyalara bakın
  • sewger kullanıcısına yanıt
    Çöp kutusu boş, gizli dosyalarım açık ama yinede bulamıyorum. kafayı yemek üzereyim, virüs tarzı bir şeyde yok bir arkadaşım ram alanı olabilir dedi onuda kontrol ettim ama nafile, bir sıkıntı var ama format atmadan nası çözerim onu bilmiyorum.
  • Windowsun yedek dosyaları ,sistem geri yükleme noktası dosyaları , tam kaldırılmamış program parçaları , gizli dosyalar , çöp kutusunun dolu olması , yetersiz ram miktarı sebebiyle windowsun hdd den yer ayırması şimdilik aklıma gelenler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.