Şimdi Ara

appdata klasörü şişti ne yapmam gerek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
41.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb. arkadaşlar bilgisayarımda vista yüklü c/users/benimbilgisayarim/AppData(bu klasör gizli) klasöründe tüm programlarımın yedekleri gibi birşey alınıyor ne yapsam oraya kaydoluyor bir ay içinde 40 gb oldu bu klasör şimdi formatladım yine başladı 1,46 gb :( bunun içerisinde Local LocalLow ve Roaming diye klasörler var bunu nasıl kapatabilirim yardımcı olursanız çok memnun olurum...



  • arkadaşım bahsetmiş olduğun klasör bir sistem klasörü olup hiçbir şekilde kapatamazsın. diyelimki kapattın. bilgisayarı nasıl açmayı düşünüyorsun. mevcut problemin için aşağıdaki klasörlün içeriğini silebilirsin.
    C:\Users\kullanıcı adı\AppData\Local\Temp
    onun haricinde bu appdate klasörü tamamiyle kullanıcı profiili ayarlarının tutulduğu bir klasördür. sistemde kurmuş olduğun prgramlar bu profil klasörleri altına kendi klasörlerini oluşturup ilgili sistem dosyalarını atarlar. yani appdata klasörünü devamlı şişmesi normal. durduk yere şişiyor di,yosan sisteminde bir virüs taraması yapmanda fayda var.
  • konuyu hortlatırım.benim bir sorum var.bu klosörün ne olduğunu bilmeden shift del yaptım.3 4 gb silmiş galiba ve çok fazla dosya siliyordu ki sonradan kurtardım.yaklaşık 1500 de dosya silmişim.kapatıp açsam bilgisayar ne olurki.programlar hapı yuttu gibime geliyor.
  • format + gerekli programları yükledikten sonra bu klasör bomboş dururken, bilgisayarı yeni uygulamalar yükleyip sildikçe bu klasör şişiyor, galiba çözümü senede bir format atmak.....
  • Apple İphone cihaz kullanıyor ve yedeklediyseniz Apple computer klasörü büyük yer tutar. Benimki 256GB olduğundan sadece bu klasör 52GB bende böyle.
    İsterseniz geçici olarak taşıyabilirsiniz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.