Şimdi Ara

WDTVLiveHub YENİ ÜRÜN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
13.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşa cevap yazınca cihazın içindeki HDD hakkında Google'a baktım. Fiyat olarak 230 tl civarında bulabildim. Yani sadece içindeki HDD'nin değeri 230 tl civarında. Bu duruma göre WDTV Live Hub oldukça uygun fiyata satılmış olmuyor mu?
  • teşekkürler, bunda belki bu durumu çözerler dedim ama muhtemelen bu bilinçli yaptıkları bir konu.


    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetnazif

    Yaklaşık 2 haftadır bu ürünü kullanıyorum. Görüntü kalitesi ve hızından memnunum. Son firmware Release 2.04.13 yüklü durumda. Bir arkadaşım içerisinde BDMV klasörü bulunan konser kaydı verdi. Klasörün içerisinde 11 adet M2TS dosyası mevcut. Bunu WD Live Hub'da oynatmaya çalıştığımda aynen dediğiniz gibi hangi M2TS dosyasını seçerseniz seçin, en büyük boyutlu dosyayı oynatıyor. Diğer dosyaları oynatmıyor.
    Bu arada cihazın bana göre en büyük eksiği volüm kontrolü yapılamaması. Bir film izlerken kumanda üzerindeki navigasyon tuşlarının hiçbir görevi yok. Dolayısıyle bu tuşlara izleme esnasında ses ayarı görevi yüklenebilirdi. Fakat hiçbir şekilde sese müdahele edemiyorsunuz. Ancak TV ya da receiver üzerinden ses ayarlamanız mümkün.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: oem

    İçindeki disk 1TB mı ve modeli belli mi acaba?Ben de almayı düşünüyorum da.



     WDTVLiveHub YENİ ÜRÜN
  • USB portlarindan biri araciligla wireless klavyeyi de devreye sokunca kullanisliligi cok artiyor. Herkese tavsiye ederim.
  • konu güncel.
  • konu güncel de pek alan olmadı hub modelini live kadar tutulmadı
    benim için en büyük eksileri
    dts hd master sesi desteklemiyor yani anfiye iletemiyor
    blu ray navigasyon yok yani ful blu ray ları menülü oynatmıyor
    şu iki şeyi yapabilse bugün alırım ama yok malesef

    dune bunları destekliyor ama fiyatları bariz bi şekilde ultra kazık bi arkadaşımda dune var sanki 1 milyon cudan kaçmış gibi kasası var aletin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eresgü
    konu güncel de pek alan olmadı hub modelini live kadar tutulmadı
    benim için en büyük eksileri
    dts hd master sesi desteklemiyor yani anfiye iletemiyor
    blu ray navigasyon yok yani ful blu ray ları menülü oynatmıyor
    şu iki şeyi yapabilse bugün alırım ama yok malesef

    dune bunları destekliyor ama fiyatları bariz bi şekilde ultra kazık bi arkadaşımda dune var sanki 1 milyon cudan kaçmış gibi kasası var aletin

    Hocam bluray navigasyon yazilim ile halledebilecek birsey midir?
  • wd live de dvd navigasyon yoktu ama artık var blu ray navigasyon da olur olur da ne zaman sabır diyelim artık
  • Bilmeyenler için DTS ve DTS-HDMA hakkında birazcık daha ekleme yapayım.
    DTS ve DTS-HDMA arasındaki fark bildiğim kadarıyla şöyle: DTS-HDMA formatı içerisinde sıkıştırılmış DTS ses çekirdeği ile birlikte, diskin stüdyoda kaydedilmiş birebir sesini de taşır.
    Yani DTS-HDMA iki ses izinden oluşur. Birisi kayıplı DTS-HD (sıkıştırılmış olmasından ötürü), diğeri tamamen kayıpsız DTS-HDMA (dokunulmamış olmasından ötürü) olmak üzere iki ses izi mevcuttur.
    WDTV Live Hub DTS-HDMA içerisindeki DTS-HD çekirdeğini çözerek okur veya iletir. Bu formatta, yani DTS-HDMA ses içeren film v.s izlenmesinde bir sorun yoktur. Fakat DTS-HDMA'yı işlemeden HDMI aracılığı ile ses sistemlerine iletemez. Bu sıkıştırılmamış, birebir stüdyo kaydını ev sinema ses sitemlerine iletilmesinde sorun vardır.
  • wd tv nin bütün modellerine kullandim . hub tan cok memlun kaldim 388 tl e almıstım .Bu fıyatta veya altında bulundugu zaman alınmalı bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quikcem -- 20 Mart 2011; 2:54:32 >
  • arkadaslar ne yaptiysam laptop harddiskine erisemedim
    live hub'i ethernet ile modeme bagladim, manuel ip verdim, aga ekledim
    laptoptan ag uzerinden huba erisebiliyorum fakat hubdan laptopi goremiyorum
    yardimci olursanız sevinirim
  • Bende yeni aldım bu ürünü. Newyork'dan 189$ a geldi.
    Gerçekten harika bir cihaz. Tüm Media ları toparladım.
  • bluray iso filmlerin menusu cikmiyor ve en uzun chapteri oynatiyor
    cozumunu bulabilen var mi?
  • Demin GG'den siparişi verdim. Şubat ayından beri almak aklımda vardı ver sonunda aldım, rahatladım. Hadi hayırlısı. En geç cumartesi günü elimde olur inşallah. Heyecanlı bir bekleyiş olacak. ^_^
  • Bu resim fake mi yoksa ürünün film menüsü (afişli vb.) cidden böyle mi ? Bu tarz bir menüsü varsa gerçekten çok iyiymiş.

     WDTVLiveHub YENİ ÜRÜN
  • Filmlerin üstüne gelip "bilgileri al" diye bir sekmeye tıklayınca internetten bilgileri, afişleri indiriyor. Filmin dosyasında .xml uzantılı bir belge oluşturuyor. Sarı tuş ile görünüm değiştirilebiliyor. Bunlar cihazın üzerinde gelen özellikler.
    Forumlarda kullanıcıların yaptığı daha gelişmiş olanları var ama daha kullanmadım. Thumbgen diye bir program ile bilgisayarda işlem yapmak gerekiyor filan uğraşamadım.
    İngilizce ama bir göz atın bence:http://community.wdc.com/t5/Themes/bd-p/hub_themes
  • Bu sabah aldım bu aleti. Hemen ethernetten nete bağlayıp son FW'i kurdum. Alet bomba valla.

    Her zaman yaptığım gibi manuel'e bakmadan kendim kurcalayarak buldum özelliklerini. :)

    Altyazı fontu her zaman ki klasik WD Media Player'lar da olan font olduğu için sevindim. Altyazı konumunu, rengini (renklere bakmadım), font kenar kalınlığını (ince ve kalın) ve en önemlisi büyüklüğünü ayarlayabiliyorsunuz. En yüksek değere gerek bile kalmıyor o kadar iyi yani font büyüklüğü ayarı. (42'' FULL HDTV'de kullanıyorum)

    Aletin menüsü şuana kadar gördüğüm bütün MKV Player'ların (piyasadaki çoğu MKV Player'ı kullandım - Popcorn Hour serisi hariç) menüsünden kat ve kat daha iyi ve göze hoş gelen bir menü dizaynına sahip, ben çok beğendim.

    Filmleri, müzikleri, fotoğrafları 4-5 değişik şekilde listeleyebiliyorsunuz. (ister sadece yazılı veya resimli, önizlemeli)

    Alet çok kısa bir sürede açılıyor. Elimde ki 1.5 TB'lık SeaGate HDD'yi taktığımda herhalde (süre tutmadım) 15 sn gibi bir sürede tanıyor ve kullanmaya başlıyorum.

    Aletin görünüşü de zaten çok şık bir dizayna sahip.

    ---------------------------

    Akşama yukarıdaki arkadaşın önerdiği film bilgilerini netten alma olayını deneme yapıcam. Ondan haberim yoktu. Teşekkürler.




  • Sabahtan beri birçok forum, site, inceleme araştırdım ve HDMI 1.4 desteği olduğu için bu ürünü tercih ettim. Amacım, HDD bağlayarak 3D SBS.MKV dosyalarını oynatmak. V1.4 HDMI kablo da sipariş ettim. Umarım pişman olmam.

    Network üzerinden dosya aktarımındaki hız nasıl? Routera hem bilgisayarım, hem de WDTV bağlı olacak. Router üzerinden bilgisayardan WDTVye direkt bağlanabilir miyim?

    Cevabınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asukrumercan

    Cok tesekkurler Sayin Eresgu, bana su anda pazarda olan urunler hep ara urun gibi geliyor. Hicbiri icime sinmiyor ama simdilik idare ediyoruz, bence en guzeli Sony'nin PS3'e destek verip media player ozelliklerini gelistirmesi ama o da cesitli sebeplerden bu konuyu biraz bekletiyor gibi..

    şükrü hocam merhaba,
    HDD deki mkv filimlerimi dreambox uydu alıcımdan gayet güzel izledim bir süredir. Ama DTS sesleri çözmediği yada aktarmadığı için bu DTS li filimleri izleyemedim şimdiye kadar. Uygun ve kaliteli bir medya player arayışı içinde son olarak donanımhaberinde incelemesini yaptığı bu üründe radarıma girdi. DTS sesleri (DTS MA hariç) çözebiliyor mu yada en azından bizim amfilere sorunsuz aktarabiliyor mu?
    filim dosyası içine gömülü türkçe altyazıları okuyabiliyor mu?
    Ocaktan bu yana kullanıyorsunuz sanırım, 3 aylık süreden sonra cihaz hakkındaki görüşleriniz ne dir?

    eresgü sen aldın mı bu cihazdan?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aticus3 -- 30 Mart 2011; 17:45:28 >




  • HDMI 1.4 ve gigabit ethernet cihazda fiziksel olarak mevcut. Fakat işlemcinin üreticisi Sigma'nın bu donanımın kullanılabilmesi için gerekli SDK'ları yayınlaması gerekli. Yani donanımsal olarak mevcut fakat yazılım ile desteklenmediğinden bu özellikler kullanılamıyor. Ne zaman güncellenir bilmiyoruz.
    Aslında işlemcinin 3D desteğinin olduğu da belirtiliyor.
    Bu yazdıklarım yüzünden router üzerinden aktarım hızı yavaş. Yani NAS özelliği var ama NAS hızı yok cihazın. Aktarılacak veri çok ise en pratiği USB üzerinden aktarım yapmak.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.