Şimdi Ara

WDTVLiveHub YENİ ÜRÜN (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
1
Favori
13.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • mediamarktan 5 gün önce aldım 399 tl idi.ama 3d filmleri tam olarak anlayamıyorum gerçek derinliktemi oynatıyor yoksa yüzeysel mi diye??? acaba sony bluray 3d oynatıcı (modelini bilmiyorum şu 500 tl lik olanlardan) dahamı kaliteli 3d mi aktarır diye düşünüyorum birde sony 3d bluray oynatıcı usb girişinden 2,5 inclik hdd deki filmleri okurmu acaba??? wd hub ile sony bluray oynatıcı arasında kalmıştım
  • Arkadaşlar Selam,

    Valla bu kadar bilgi için herkese teşekkür ediyorum.

    Artık kafamda tek bir sorun kaldı: forumlarda gezerken Dark adlı medya oynatıcıyla karşılaştım. Çok fazla özelliği var. Tabiki teknik detayını biilmiyorum sadece kullanıcı özelliklerinden olan Torrent olayı hoşuma gitti ancak alet nekadar kaliteli veya WD HUB ile kıyaslanabilecek bir alet midir sizce?..

    Yani kısacası WD HUB almak istiyorum ancak Dark Mania 2 kafamı karıştırdı?.
    Ne önerirsiniz?...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkozturkoz

    ağda bu cihazı göremiyorum usb kabloylada baglantı yapıp işlem yapılamıyormus... ağ sorunumu nasıl halledıcem öncelerı görüyordu şimdi yok..


    bilgisayara bağlı başka bir sürücü ile yanı isimde ise görünmüyor. wd live hub'a farklı bir isim vererek deneyebilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar,1080P mkv film izlerken sanki arada 1-2 saniye takılmalar oluyo gibi geliyo acaba cihaz ısındığın için mi böyle oluyor? yoksa cihazdamı bir sorun var?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.