Şimdi Ara

Warriors vs Rogues (Duel Taktikleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Warrior'un Rogue'lara karşı duelde dikkat etmesi gerekenlerle ilgili olan bir videoyu üşenmeyip çevirdim. Sadece Warrior taktikleri hakkında değil, Roguelarla ilgili de birşeyler öğrenilebilecek bir video. Çünkü Rogueları gerçekten ayrıntılı bir şekilde incelemiş. Aramızda bu videodakileri zaten bilen birçok oyuncu elbette vardır ama ben yine de paylaşayım dedim, 1 kişi için bile faydalı olsa, bu da bir şeydir.

    Bu arada, bir kişinin sesinin üzerine konuşmak gerçekten zormuş, bu da benim ilk deneyimimdi, hoşgörülü olursanız memnun olurum :)
    İyi seyirler..



    Dip Not: Bunu Oyun videoları bölümüne koymayı düşündüm lakin, bu tam olarak oyun videosundan daha çok taktik manada bir video olduğu için buraya daha uygun olur gibi geldi. Eğer yanlış yer seçtiysem Moderatör arkadaşlar gereğini yerine getirirler.







  • Arms warriorların pek bir taktiğe ihtiyacları yok sanırım zira 17k'dan aşşağı vurmuyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Korin

    Arms warriorların pek bir taktiğe ihtiyacları yok sanırım zira 17k'dan aşşağı vurmuyorlar

    Ben warrior oynamadığım gibi, bazı nedenlerden dolayı şu ara WoW da oynayamıyorum zaten, ama görüldüğü gibi büsbütün de uzak kalamadım =)

    yalnız ne olursa olsun, stratejinin bilinmesi gerektiğine inanıyorum =)
  • ses kalitesi iyi. seslendirme tonlama vs. de güzel olmuş ilk sefer için.
    ama bir haluk bilginer degil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celades

    ses kalitesi iyi. seslendirme tonlama vs. de güzel olmuş ilk sefer için.
    ama bir haluk bilginer degil

    Haha :D teşekkür ederim..

    "şöyle yaparsan ya da şunları yapmazsan daha iyi olur" diyeceğiniz şeyler varsa gerçekten duymak isterim, böylece bundan sonrakilerde daha iyi ürünler ortaya çıkarabilirim =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 4 Mayıs 2011; 22:44:37 >
  • ressilience i olan birine 17 k vurduğumu hiç görmedim benim de warriorum var 345 ilevel 352 lik swordum var elimde ne kadar sallasam da 17 k vuramadım resilience olan adamlara.zaten artık armoru yüksek olmayan class kaldı mı?priestin bile 15 k armoru var
  • Full vicious'um ama vuruyorlar bilmiyorum belki sen birşeyi yanliş yapıyorsundur.
  • Korin Arms Warriorlardan bahsetmişti, belki Ölüm Lokumu başka spectir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 5 Mayıs 2011; 1:12:25 >
  • bilmiyorum hacı zaten bu warriyi de gene nerflemişler daha 2 ay önce colossus smash vuruyodun kodummu oturuyodun şimdi 10 kere colossus smash procluyo gene bi işe yaramıyor.Bu arada ben arms warriorum.17 k yı belki hunterlara yada druidlere atmışımdır.Onların armorları daha düşük gibi
  • birinin böyle bişey için emek harcaması bile harika bişeyki bence seslendirme ilk sefer için çok başarılı .Eline sağlık merakla taktik video çevirilerinin devamını bekliyorum :). Hatta rogue lara özel bir taktik videosu varsa ve çevirirsen harika olur :)
  • Seslendirmeye bayıldım

    Her ne kadar Warrior ya da Rogue'um olmasa da zevkle izledim.Başka classlarla olan mücadelelerini de cevirmeni bekliyorum
  • Eline sağlık çok güzel olmuş devamı edersen seri şeklinde süper olur.Warrior olması beni çok sevindirdi maim olarak warrior yöneliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu
    bilmiyorum hacı zaten bu warriyi de gene nerflemişler daha 2 ay önce colossus smash vuruyodun kodummu oturuyodun şimdi 10 kere colossus smash procluyo gene bi işe yaramıyor.Bu arada ben arms warriorum.17 k yı belki hunterlara yada druidlere atmışımdır.Onların armorları daha düşük gibi

    O da olabilir. Warri'nin bazı cooldownlarına buff geldi diye biliyorum, belki dengelemişlerdir?

    quote:

    Orijinalden alıntı: devilmc
    birinin böyle bişey için emek harcaması bile harika bişeyki bence seslendirme ilk sefer için çok başarılı .Eline sağlık merakla taktik video çevirilerinin devamını bekliyorum :). Hatta rogue lara özel bir taktik videosu varsa ve çevirirsen harika olur :)

    Teşekkür ederim =) Bu adam warrior oynuyor ama bakarım belki bunun gibi ayrıntılı video yapan bir rogue olursa onu da bir denerim. Ben de Rogue oynuyorum zaten :D daha doğrusu oynuyordum, ama yakında geri dönücem sanırım =)

    quote:

    Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik
    Seslendirmeye bayıldım

    Her ne kadar Warrior ya da Rogue'um olmasa da zevkle izledim.Başka classlarla olan mücadelelerini de cevirmeni bekliyorum

    Teşekkürler =) Sırada şu 3ünden birini seçicem, DK, Feral Druid, Enc Shaman..

    quote:

    Orijinalden alıntı: Alkımm
    Eline sağlık çok güzel olmuş devamı edersen seri şeklinde süper olur.Warrior olması beni çok sevindirdi maim olarak warrior yöneliyorum.

    Sağol =) Evet, devam etmeyi düşünüyorum, yukarıda da dediğim gibi DK, Feral Druid ya da Enc Shaman videolarından birisini çevircem.

    DK daha yakın geldi, sanırım onunla devam edicem =)




  • Frozz
    DK daha yakın geldi, sanırım onunla devam edicem =)


    Alkımm

    O da var nasılsa bekliyorum :)
  • Dedigi addonu indirdim ancak benim üstümdeki bufflarıda gösteriyo onu kapatmanın bir yolu var mı acaba??
  • Ben addon u kullanmıyorum, daha doğrusu şu ara oyunu oynamıyorum, oynasaydım girer bakar yardımcı olmaya çalışırdım. Ama belki bilen bir arkadaş vardır içimizde.

    Bu arada, addon'un kendi ayarlarında yok mudur ? Zaten istediğin şeyleri göstermesi için de elle girmen gerekiyormuş, oraları bir kurcala istersen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 5 Mayıs 2011; 23:02:37 >
  • Bana swifty'nin videoları çok yapmacık geliyor. Mercader adlı oyuncu da bana balon gibi geliyor reckful neilyo gibi oyuncular varken biraz saçma gibi gelmiş. Kendisininde çok iyi oyuncu olduğunu düşünmüyorum fikir vermek için iyi olabilir ama çok daha farklı stillerde oynayan oyuncular var.

    Çevirinde ilk çeviri için fena sayılmaz.
  • Haklı olabilirsin, ben eğlence sebepleri yüzünden izliyorum Swiftyi, eğleniyorum da. Söylediği şeyler de yanlış değil, bu da ekstrası oluyor =) Senin de kabul ettiğin gibi hiç olmasa bile "fikir vermek" konusunda birşeyler yapabiliyorsa, bu da birşeydir diye düşünüyorum. Burada anlatılan birçok şeyi bilmeyen oyuncular olduğunu da unutmamak lazım.

    Bir de video yapmak farklı şey, iyi oyuncu olmak farklı şey. Dediklerini tanımıyorum, kesin iyi oyunculardır, kendilerine ait kanalları varsa bakabilirim link verirsen.

    Swiftyi korumak için filan da söylemiyorum bunları yanlış anlaşılmasın. Yalnız bu youtube işleri artık bir televizyon şovu gibi işler oldu. Artık tek amaç teknik olarak en iyisini vermekten öteye gidiyor, eğlendirebilme ve bir ton farklı şey de artık bunların içine girdi. Tabi burada farklı düşünceler ortaya çıkabilir. O yüzden başta da dediğim gibi senin fikrine de saygı duyuyorum.

    Çeviri yorumun için de teşekkür ederim =)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 6 Mayıs 2011; 1:39:25 >




  • Eline sağlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

    ressilience i olan birine 17 k vurduğumu hiç görmedim benim de warriorum var 345 ilevel 352 lik swordum var elimde ne kadar sallasam da 17 k vuramadım resilience olan adamlara.zaten artık armoru yüksek olmayan class kaldı mı?priestin bile 15 k armoru var

    345 warrior ne la :D istersen direk 85 olunca 30k 30k girmeye başla?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.