Şimdi Ara

VW Polo tercihi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 1 ay içerisinde Volkswagen Polo almayı düşünüyoruz. İkinci el alacağız. Araç hakkında çok bilgi sahibi değilim. Bilgi sahibi olan arkadaşlara danışmak için konuyu açtım. Farklı marka-model araç önerilerine de sıcak bakıyorum. Özetle; araba alacağız arkadaşlar şu işe bir el atın.

    Bundan önce 2001 model 1.4 benzinli Renault Clio'muz vardı maalesef pert oldu. Clio'yu 8 sene kullanmıştık çok sık araba değiştirmiyoruz yani, uzun süre kullanacağımız bir araba olacak.

    -İstanbul içinde kullanacağımız bir araç, neredeyse hiç uzun yol yapmayacağız diyebilirim.

    -Hatchback bakıyoruz.

    -1.2 düşünmüyoruz.

    -28.000 lira üst sınır


    (burdan sonrası Polo için)

    -2008 ve sonrası modellerine bakıyoruz. bu modellerin arasında kasa dışında çok fark var mıdır? varsa nedir?

    -1.4'te benzinli-otomatik farketmez bunun dışında dizel bakıyoruz.

    -Polo'larda comfortline, trendline gibi seçenekler var siz hangisini önerirsiniz?

    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirius144p -- 21 Ocak 2013; 7:06:06 >







  • up
  • 0 km i20 aveo var o paraya canavar gibi biri 3 sene biri 5 sene garantili. dönüp arkanıza bakmazsınız. güvenlikli perde hava yastıklı esp li canavar gibi arablar
  • Polo trend'te olsa comfort'ta olsa donanım olarak bomboş kalıyor...Tamam kaliteli,ikinci eli iyi ama bu kadar boş olmamalı... Polo alacaksanızda daha düşük km'li daha iyi ilanlar gözüme çarptı sanki...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maximusix

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-polo-2010-beyaz-1.4-confortline-27.300tl-107143178/detay/ düşünürseniz aracımı satıyorum


    Alıcı olmayı düşünürsek size ilandaki telefon üzerinden ulaşırım. Teşekkürler.

    quote:

    Orijinalden alıntı: faith_388

    Polo trend'te olsa comfort'ta olsa donanım olarak bomboş kalıyor...Tamam kaliteli,ikinci eli iyi ama bu kadar boş olmamalı... Polo alacaksanızda daha düşük km'li daha iyi ilanlar gözüme çarptı sanki...


    Polo dışında bir öneriniz var mı peki?

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kaygerya

    0 km i20 aveo var o paraya canavar gibi biri 3 sene biri 5 sene garantili. dönüp arkanıza bakmazsınız. güvenlikli perde hava yastıklı esp li canavar gibi arablar



    Öneriniz için teşekkür ederim, i20'de listeye eklendi.




  • Eski kasa düşünmeyin. 1.4 benzinli 2010 2011 model alabilirsiniz 28 bine. Pişmanda olmazsınız. Yakıt konusunda 5 ile 7 litre arasında değişiyo kullanıma bağlı olarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rallyman61

    Eski kasa düşünmeyin. 1.4 benzinli 2010 2011 model alabilirsiniz 28 bine. Pişmanda olmazsınız. Yakıt konusunda 5 ile 7 litre arasında değişiyo kullanıma bağlı olarak.


    Öneriniz için teşekkür ederim. Otomatik modellerde yakıt miktarı artıyor mu peki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaeNs

    up

    Polo nun yeni kasası gerçekten görüntü olarak çok güzel ama o donanımla o fiyatı haketmiyor bence.O fiyata daha dolu dizel daha gösterişli bir bravo alabilirsiniz.Motoru da hem ekonomik hem performanslı hemde uzun ömürlüdür

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acilll-fiyat-dustu-2008-68000km-bravo-1.6-mjet-112261288/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theblackside -- 22 Ocak 2013; 16:07:34 >




  • 28000 2. el alacağınıza 29000 e sıfırı yok muydu zaten.?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [Keane]

    28000 2. el alacağınıza 29000 e sıfırı yok muydu zaten.?


    1.2'ler 29000 lira, biz 1.4 ve üstüne bakıyoruz onlar da 32.000'den başlıyor. Ayrıca 28000 lira üst sınır demiştim. 1.6 öneren olabilir, başka bir araç öneren olabilir diye.
  • o fiyata en alınmayacak arabalardan birisi polodur bence. Sıfır etmiyor, ikinci elleri de uygun değil, donanım desen o da yok.
  • Biz de esim icin bakiyoruz. polo diye tutturdu vazgeciremiyorum. Size onerim auris 1.33 comfort olur. c sinifi daha kaliteli olur. yakit da cok farketmez 1.4 poloya gore.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auris 1.33 ,Bravo, Focus, Fiesta titanium,punto evo,aveo gibi araçlar bakılabilir...Tabi ikinci el önemli diyorsanız polo,fiesta,focus daha iyi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: commandx

    o fiyata en alınmayacak arabalardan birisi polodur bence. Sıfır etmiyor, ikinci elleri de uygun değil, donanım desen o da yok.



    Benzer araçlarda olup da Polo'nun sahip olmadığı ne gibi özellikler var? Farklı konu başlıklarında da Polo'nun donanım eksikliğinden birçok kişi şikayet etmiş de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: faith_388

    Auris 1.33 ,Bravo, Focus, Fiesta titanium,punto evo,aveo gibi araçlar bakılabilir...Tabi ikinci el önemli diyorsanız polo,fiesta,focus daha iyi...


    Söylediğiniz araçları da takip listeme aldım. Teşekkürler.

    quote:

    Orijinalden alıntı: migokce

    Biz de esim icin bakiyoruz. polo diye tutturdu vazgeciremiyorum. Size onerim auris 1.33 comfort olur. c sinifi daha kaliteli olur. yakit da cok farketmez 1.4 poloya gore.


    Volkswagen bayan kullanıcılar tarafından sevilen bir marka, biz araştırıp en uygununu almaktan yanayken onlar biraz daha modaya uymaya çalışıyorlar:) Auris'i de listeye ekledim teşekkürler. Size de kolay gelsin.




  • Neden 1,2 düşünmüyorsunuz?115 Nm tork ve 86 hp Yeni Aveo 1,2 LS arabamdan çok memnunum,2012 1,4 polo sahibi arkadaşımın arabasıyla gücü eşit,vergisi yakıtı az,güvenlik ve diğer donanımları ise karşılaştırılamaz bile.Ha bu arada 0 km.lere bu hafta yeni bir zam geliyor sıfırını düşünürseniz şu an 30 bine bırakıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaeNs

    quote:

    Orijinalden alıntı: commandx

    o fiyata en alınmayacak arabalardan birisi polodur bence. Sıfır etmiyor, ikinci elleri de uygun değil, donanım desen o da yok.



    Benzer araçlarda olup da Polo'nun sahip olmadığı ne gibi özellikler var? Farklı konu başlıklarında da Polo'nun donanım eksikliğinden birçok kişi şikayet etmiş de.

    rakiplerinde olan yan hava yastıkları, perde hava yastıkları, diz hava yastığı, esp, gibi çok önemli güvenlik donanımları polonun donanımlısında bile yok.
    Konfor olarak da polonun donanımı çok kötü. Dış donanımda bile aliminyum jant yok, sis farı yok. Rakipleriyle kıyaslarsanız donanımının çok zayıf olduğnu görürsünüz. Dijital klima yok, bluetooth yok, usb girişi yok. Özellikle güvenlik donanımı bile polonun alınmaması için bir sebep.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: turgay0651

    Neden 1,2 düşünmüyorsunuz?115 Nm tork ve 86 hp Yeni Aveo 1,2 LS arabamdan çok memnunum,2012 1,4 polo sahibi arkadaşımın arabasıyla gücü eşit,vergisi yakıtı az,güvenlik ve diğer donanımları ise karşılaştırılamaz bile.Ha bu arada 0 km.lere bu hafta yeni bir zam geliyor sıfırını düşünürseniz şu an 30 bine bırakıyorlar.


    1,2 yeterli olmaz diye düşündük. Polo için 1,2 düşünmüyoruz ama Aveo önerinizi de dikkate alacağım.
  • Polo'nun 1,2 motoru sanırım 70 hp ve sadece fiyatı düşük tutmak için var gibi.Kimse tercih etmez.Ama aveonun bu motoru hem corsa da hem de aveo da çok tercih ediliyor üst donanımla fiyat farkı dolayısıyla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.