Şimdi Ara

VW ALTURDAN Sıfır araç aldım başıma gelenler.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
9
Favori
11.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asansorden sizin cikarmaniza onlar mi istedi yoksa siz mi ?

    Asansorden direk mi yoksa sağa veya sola doerek mi çıkılıyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tamamen sans isi gecen sene sanayide jetta gormustum km 570 idi araba pert olarak sigortadan alinmis yapilmayi bekliyordu .. bu arada bu gibi seylerde marka polemigine gerek yok . Nice araclar var sifir alinip daha sonra boyali cikan .. en onemli nokta servisin samimiyetsizligi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteriyi kandırmak nedir ya bu resmen çirkeflik. O eleman sizi kandırsa bile daha sonra o hasarı görüp servise geri döneceğinizi bilmiyor mu sanki. Bile bile yapmış işte. İnsana sinir krizi geçirtirler bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracı perte çıkartın, 50 bine tavım :D
  • Kamerayı izletmek zorunda diyosunuzda neden zorunda olsun.polis bile izinle gidip kamera izler.o mevzuya giricekseniz dava açmanız lazım.hadi diyelim gösterdiler kamera açısından hiçbirşey belli olmuyosa nolucak.kolay gelsin ne diyelim ama değişim hiçte kolay olmayabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanınıza birini alıp gidin sakince kamera görüntülerini izleyin aracın değişimini isteyin.sadece asansör kamerası değil asasörden çıktıktan sonra aracı gören bütün kameralara bakın hasarın orada oldıgunu tespit etmek için. Baktınoz yokuşa sürüyolar elinize geçen herşeyi fırlatıp küfürler yağdırabilirsiniz. Türkiyede malesef işler böyle yürüyor. Dişinizi göstermediğiniz sürece laf kalabalığı yaparak sizi bile hatalı çıkartırlar. Sakın hakkınızı yedirmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hilal hanım, öncelikle geçmiş olsun. Durumunuza üzüldüm. Ben de kendi tavsiyemi yazayım, herkes birşey söylemiş. Hangisi mantıklı geliyorsa, onu uygulayın.

    Tanıdık bir avukatınız varsa, Pazartesi ilk olarak onunla görüşün. Avukatınız yoksa, tüketici haklarına gidip durumu anlatın. Onlardan bir avukat talep edin. Hiç olmadı, ağzı laf yapan bir arkadaşınızı avukat gibi göstererek bayiye gidin. Sakin olun, anahtar falan fırlatmayın. Avukatımla geldim, aracımın değiştirilmesini talep ediyorum deyin, size yalan söyleyen satış elemanının direk yanına giderek. Yalanlarına devam edecektir. Siz aracınızı aldığınız saati hatırlıyorsanız, asansördeki kamerayı, yanınızdaki arkadaşla bizzat gidip görün ve bu kameranın kayıtlarını istiyoruz diye arkadaşınız talepte bulunsun. Hafta sonları siliyoruz gibi sözler bile söyleyebilirler. Bu söylediklerini yazılı olarak talep edin. Hafta sonları kayıtları siliyorlar mı, silmiyorlar mı belli olur. Zaten satış elemanının boyunu aşacağından sizi direk müdüre yönlendireceklerdir. Aynı şeyleri talep edin. Size paketler, ücretsiz bakımlar teklif edeceklerdir. Kanmayın, avukatınızla geldiğinizi ve tespitler yaptığını, kamera kayıtları silindiyse, yazılı silinme periyodunu alın. Sıkıştırın yani. Sonuçta ücretsiz düzeltelim falan da diyeceklerdir. Siz değişimde ısrarlı olun. Sonuç alamayacaksınızdır. Ancak bu konuşmaları, kaydetmeyi unutmayın. Ardından da bu kayıtlarla istediğiniz mahkemede istediğiniz davayı açarsınız. Mahkemenin kaç yıl süreceği sorun değil. Siz aracınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Hatta sizin çarptığınızı bile ima edeceklerdir. Ancak elinizde satış elemanıyla yapılan görüşme kayıtları da olduğu sürece, her türlü haklı çıkarsınız.

    Satış elemanın yanına gittiğinizde olayı anlattırmayı ve kaydetmeyi unutmayın.

    Aracınız eninde sonunda değiştirilecektir. Canınızı sıkmayın.

    Bu arada tanıdık avukat bulamadınız, süreci takip etmeyi ihmal etmeyin. Az getirisi olan bir durum olacağından, şöyle hallederiz, böyle alırız aracı diye konuşup, sonradan sizi başından savmaya da çalışacaktır. Yani avukatlar da işin getirisi yönünde faaliyet gösteriyor. O yüzden fazla güvenmeyin.

    Tekrar geçmiş olsun!




  • Ispat etme şansınız varmı, ispat edemezsiniz hiç bişey yapamazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hilaltecirli


    quote:

    Orijinalden alıntı: WarSaw

    sizin orada görmemenizin haklı sayılabilecek sebepleri var görememiş olabilirsiniz ama şirket aracı teslim ederken bunu belirtmesi gerekirdi kamera kayıtları bağlayıcıdır onları mahkemede delil olarak sunabilirsiniz. aracı size o şekliyle teslim etmeleri kusura girer ayıplı ürün teslim etmişler size. fakat kamera kayıtlarını sildilerse ve hiç yokmuş gibi davranırlarsa işiniz zora girer en iyisi zaman kaybetmeden şirket ile maddi zarar karşılamaları yönünde gidip yerinde görüşün kamera kayıtlarını istemeden önce bir avukata danışmanızda fayda var boş gidip eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürürseniz kayıtları siz dava açtığınızda kullandırmamak için çeşitli yollara başvurabilirler. silmek ve inkar etmek vs. önce bir avukat ile görüşün avukatla beraber gidip kayıtların bir kopyasını alabiliyorsanız öyle yapın pazarlığınızı yoksa insaflarına kalırsınız.

    Cuma günü aracı teslim aldım cumartesi günü bayiyi aradım durumu anlattım asansörde tepegöz cameranın olduğunu söylediler yetkili servis gelipte kayıtları silerse zaten bu onları zor duruma sokmazmı konuşma kayıtları mevcut bayiyle aramdaki baştan yok dendi camera kör noktada olduğu söylendi sonrasında asansörün tepesindeki camerayı söyledi müşteri ilişkileri çalışanları ve st beni aradı cameranın asensörün üstünde olduğunu cumartesi günü olduğu için yetkili yöneticilerinin olmadığını söyledi

    kayıt falan silemezler ,ki silerlerse işte o zaman işleri daha da zorlaşır ,delil yok etmekten ayrıca ceza alırlar

    zaten silmekte o kadar kolay değil ,özel proğramla silmedikçe o kayıtlar geri getirilir ,ayrıca harddisk parçalanmadıkça kolay kolay bilgiler yok olmaz

    ama güçlü firmalarla uğraşmak için avukat şart


    eğer bu araca yetkili bayi hasar vermiş ise bunu telafi etmeleri şart ama bu hakkı kolay vermezler gibi geliyor




  • Geçmiş olsun hocam, kötü bir durum. :/
  • Hiç bir şekilde o aracı şahsen kabul etmem, üzerine vaktimi boş yere harcadığı, sıfır diye hasarlı aracı zorla sattığı için dava açardım. Sizin orada yapmanız gereken o aracı kabul etmemekti. Kaldı ki araba almaya tek başına gitmeniz de hata, ve yine kaldı ki araçlardan anlamıyorsanız hepten hata. Muhakkak sağlam bir avukatla görüşün, bayi rezil olmamak için geri adım atacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kanıtlamanız zor geçmiş olsun keşke teslim alırken iyice kontrol etseydiniz...Neler görüyoruz sıfır alıpta satarken boyalı çıkan araçları çok duyduk....
  • Sıfır araç vereceklerini hiç tahmin etmiyorum. Ama bu hata için ekstra garanti ve belirli bir yıl indirimli bakım felan verirler.

    Bence görüntüler ile üstlerine gidin. İnatçılık ederlerse dava edin.
    Biraz tehdit edin.
  • Aracı asansöre koyan yetkili, kamera da var diyorsunuz. Bu durum da neden onarılması veya farklı bir seçenek talebi bekliyorsunuz onu anlamadım. Kesinlikle aracı sıfır başka araç ile değiştirmelisiniz. En doğal hakkınızı 2. el sınıfı tarzında ki seçenekler ile değerlendirmeyin derim. Boyanması, onarılması durumu kesinlikle yanlış tercihler olacaktır. Mutlaka yeni ürün konusunda görüşün. Ayrıca sorununuzun en kesin çözümü bayidir!
  • 1 parça boyalı araç. 2-3 bin tl değer kaybetmiş. Yazık.
  • Bombeli kısımlar gamzelenmiş..

    Benim anlamadığım arac ınerken asansörde musterının ne ısı var? Eger gercekse vw calısanları cok amator..
  • Şöyle olur gidersiniz tatlı dille anlatırsınız arAcı iade edeceğim derken öyle bir hakkınızın olmadığını söylerler ardından kamera kayıtlarını istersiniz bu sefer ilk bakım hem ücretsiz olacak hem de biz burayı düzeltiriz diyecekler. Türkiye burası. 2012 de corolla aldım. Bildiğin kapı tutacağında toplu iğne kadar boya hatası var ama sanki zımparalanmamış demire boya çalmak gibi olmuş. Hiç de bir halt olmadı.
    Kamera kayıtlarını garantiye alın. Silerler herşey yaparlar. Ciddi anlamda lüks giyinip üçkağıtçı olan kişilerin toplandığı yerler oto bayiiler. Ülkede devrilen tırdaki araçları, taşıma esnasında dağılmış araçları bile satıyorlarmış. Motor sıfır da araçlar resmen kullanılmış gibi. Emsal gösterilecek mahkeme sonuçları vardır bununla alakalı. Dava açıp kazanabilirsiniz. Sıfır araba alıyorsun tiksindirici bir durum. Yalnız dediğim gibi çok umut bağlamayın her türlü oyunu çevirirler. En azından indirim isteyin. Geçtiğimiz senelerde biri almıştı böyle araç. Çizik diye 3-5 bin kadar indirim almıştı aracı satın alırken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 2 Kasım 2014; 5:16:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Oooo Vw alırım bi dal
    Şimdi Vw fetişistleri başlar ön göğüslük , dokunma hissi , tok kapı sesi

    Başlamışlar bile ashjashj



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 2 Kasım 2014; 7:43:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyuyamadım arkadaşlar kafamda hep sorular neyapsam bilemiyorum tüm önerilerinizi dikkate alıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw düşmanlarının bayram sabahı sevinci içinde halay çekebileceği bir konu olmuş.
    25 sayfa olmazsa hatırım kalır.
    araç sahibi arkadaşa geçmiş olsun, sonuna kadar hakkını arasın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.